Co robimy z zarobioną gotówką po przyjeździe do domu?

29 września 2016 21:42 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Mam na zbyciu 3 czarne sombrera:)Po zjeździe zostały:)Podzielę się jak kto chętny:)Twarzowe:)

Jak twarzowe (znaczy cala twarz przykryja) to biore jeden 
29 września 2016 21:42 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Rondo, rondem, ale....ten tyłeczek Berdi w tym czerwonym odzieniu, no to cholera jasna.......... kole mnie niczym ................

Zebys Ty wiedziala,jak mnie kole 
29 września 2016 21:43 / 3 osobom podoba się ten post
ewa59

No ......przede mną drżą........takie 80 latki

a to chyba oni zawsze drza  Troszkę ???? 
29 września 2016 21:43 / 10 osobom podoba się ten post
No alez skąd, ale zółć ulewa mi się spod i znad kapelusza. No toż to nie po chrzescijansku zeby taki tyleczek eksponowac, podczas gdy.......inni maja platformę w tym miejscu i to bynajmniej nie obywatelską
29 września 2016 21:44 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

Mam na zbyciu 3 czarne sombrera:)Po zjeździe zostały:)Podzielę się jak kto chętny:)Twarzowe:)

E nie,ja to teraz nosze takie kapelutki  Czekaj,zaraz Ci sie pokaze tylko avatara na troche zmienie ;))
29 września 2016 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

No alez skąd, ale zółć ulewa mi się spod i znad kapelusza. No toż to nie po chrzescijansku zeby taki tyleczek eksponowac, podczas gdy.......inni maja platformę w tym miejscu i to bynajmniej nie obywatelską :-)

obywatelska to moze sie stac  jak sie frontem do obywateli ustawić 
29 września 2016 21:47 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

obywatelska to moze sie stac :-) jak sie frontem do obywateli ustawić :-)

Frontem , to też nie po chrzescijańsku. Trza w opozycji być i filarem się podpierać
29 września 2016 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ale Ty to swintuszek jestes Tylko jedno w glowie ;)))
29 września 2016 21:51 / 9 osobom podoba się ten post
A ić ;) 30 lat temu tez miałam taki tyłeczek i ........zasadniczo to dalej mam, tyle ze wyeksponowac nie moge, bo Geronimo zapomniał zapodać mi namiary na dobrą cyfrówkę wstrzymac się kazał, ale wiesz.......w starym piecu.........., a tyłeczek swędzi
29 września 2016 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

A ić ;) 30 lat temu tez miałam taki tyłeczek i ........zasadniczo to dalej mam:lol3:, tyle ze wyeksponowac nie moge, bo Geronimo zapomniał zapodać mi namiary na dobrą cyfrówkę :randka: wstrzymac się kazał, ale wiesz.......w starym piecu.........., a tyłeczek swędzi :lol2:

Chodz to Cie podrapie ,wariatko 
29 września 2016 21:55 / 3 osobom podoba się ten post
a drapcie się ja wymiękam udaję się do krainy snów
29 września 2016 22:03 / 10 osobom podoba się ten post
Ja pierdziu......jak można się świetnie bawić...!! Bez wódki..!!
30 września 2016 07:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj przychodzi fachowiec od budowy szaf. Po dobudowaniu części domu dla  dzieci, przerobiliśmy też wnętrze starego budynku. Tak sie poprzestawiało ,że schody ktore prowadziły z korytarza na piętro są teraz  w mojej kuchni. Fajnie, ale są zaślepione poniewaz wejcie teraz jest z drugiej strony. Urządziłam je tak jak spiżarkę. Mnie sie bardzo podoba mam tam na widoku rózne makarony w słojach , grzybki zaprawione ze dwa słoiki ogórków dla urozmaicenia. Na najwyższym schodku zrobiłam kuchenna biblioteczke. Leżą i stoja tam ksziązki kucharskie. Ale............. zamarzyła mi sie teraz kuchnia biała. Robię przemeblowanie. Lodówka pojdzie w schody* , ktore będą wycięte i piekarnik też. Bedzie też miejsce na podręczne kuchenne roboty czy ekspres .Już są pomiary zrobione czekam dzisiaj na fachowca , ktory mi objasni jak to będzie wyglądało. Znów będzie bałagan w kuchni .
30 września 2016 19:08 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Zapisuj wydatki-wystarczy jeden miesiąc,ale sumiennie,nawet pudełko zapałek:)Przekonasz sie gdzie sie podziała Twoja kasa:):):)Sprawdzone:)

Ja wiem gdzie idzie moja kasa, dlatego nie zapisuję ... Jak mus to mus Niech idzie pewnie tam woli być
30 grudnia 2016 17:15 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie trafiłam na ten temat i mało nie pękłam ze śmiechu. Otóż , jak wracam do domu z grubą forsą zarobiona na robotach to ją wywalam do śmieci, no bo po co mi tyle forsy?