Mam na zbyciu 3 czarne sombrera:)Po zjeździe zostały:)Podzielę się jak kto chętny:)Twarzowe:)

Mam na zbyciu 3 czarne sombrera:)Po zjeździe zostały:)Podzielę się jak kto chętny:)Twarzowe:)
Rondo, rondem, ale....ten tyłeczek Berdi w tym czerwonym odzieniu, no to cholera jasna.......... kole mnie niczym ................
No ......przede mną drżą........takie 80 latki
No alez skąd, ale zółć ulewa mi się spod i znad kapelusza. No toż to nie po chrzescijansku zeby taki tyleczek eksponowac, podczas gdy.......inni maja platformę w tym miejscu i to bynajmniej nie obywatelską :-)
obywatelska to moze sie stac :-) jak sie frontem do obywateli ustawić :-)
A ić ;) 30 lat temu tez miałam taki tyłeczek i ........zasadniczo to dalej mam:lol3:, tyle ze wyeksponowac nie moge, bo Geronimo zapomniał zapodać mi namiary na dobrą cyfrówkę :randka: wstrzymac się kazał, ale wiesz.......w starym piecu.........., a tyłeczek swędzi :lol2:
Zapisuj wydatki-wystarczy jeden miesiąc,ale sumiennie,nawet pudełko zapałek:)Przekonasz sie gdzie sie podziała Twoja kasa:):):)Sprawdzone:)