"Cza" na trening się ruszyć. Biegniecie ze mną? :)
Czemu tak późno.Ale jutro z Tobą pobiegnę,mam taką sztelę,że moge sobie pobiegać:)
Już chyba wrócilaś?Nie boisz sie sama ganiać po nocach?Brrrr.
Chętnie ale...nie mogę biegać :-((
Są specjalne wózki biegowe, żeby rodzice mogli biegać z małymi dziećmi. Mogę Ciebie do takiego zapakować ;)
Byłoby to rzeczą niemożliwą, jak mniemam:-))
Za mały wózek :-))
Coś wymyślimy ;)
Na Forum jest kilka osób, które mają dużą widzę (praktyczną i teoretyczną) na temat wpływu ruchu na zdrowie i kondycję... Ruch trzeba praktykować i chód (także z kijkami)idzie mi wyśmienicie, też jakby dla mnie stworzony jest hula hop...., ale ja zastanawiam się ciągle nad skakanką.... Dużo na niej śmigałam w dzieciństwie, ale dziś jest mi z nią jakby pod górę.... Może z niej trzeba wyrosnąć...? Może nie ma po co drapać się znowu na ten szczyt...?)))))
.... pomaga schudnąć i ładnie ukształtować ciało. Zapewnia nie tylko intensywny trening kardio - ujędrnia nogi, ramiona i pomaga w osiągnięciu płaskiego brzucha.......także każdy ruch pomaga naszemu organizmowi...dlatego ćwicz sobie ile chcesz...przypomnij sobie z dzievciństwa jakie skoki sie robiło,na krzyz ,do tyłu,na jednej nodze...mozna by wyliczac...