Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

26 czerwca 2014 21:55
i zdjęcia tez lubie a prosze bardzo Dziwnów tydzien temu,z pieseczkiem:))))

26 czerwca 2014 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie dziś leń dopadł,ale być moze dlatego,że do 3-j trąbili,śpiewali i rozrabiali na ulicy no i się nie wyspałam. Miałam dziś kilka godzin wolnego i chciałam pochodzić po górach ,ale po wejściu na górkę klapnęłam na ławce i tak siedziałam ponad godzinę. Sama nie mogłam uwierzyć,ze mam brak energii. Po powrocie co zrobiłam? Zgadza się,wypiłam 0,7 l imbiru,ale energii dalej nie mam.
26 czerwca 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mnie dziś leń dopadł,ale być moze dlatego,że do 3-j trąbili,śpiewali i rozrabiali na ulicy no i się nie wyspałam. Miałam dziś kilka godzin wolnego i chciałam pochodzić po górach ,ale po wejściu na górkę klapnęłam na ławce i tak siedziałam ponad godzinę. Sama nie mogłam uwierzyć,ze mam brak energii. Po powrocie co zrobiłam? Zgadza się,wypiłam 0,7 l imbiru,ale energii dalej nie mam.

Uzależniłaś się już, teraz trzeba zwiększyć dawkę:)
27 czerwca 2014 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
28 czerwca 2014 20:44
Zdążyłam dzisiaj skończyć bieganie tuż przed burzą. Tylko wsiadłam do auta i lunęło :)
28 czerwca 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Zdążyłam dzisiaj skończyć bieganie tuż przed burzą. Tylko wsiadłam do auta i lunęło :)

A się zastanawiałam ostatnio gdzie Cię poniosło i gdzie pobiegłaś tak daleko od forum :)
28 czerwca 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
Znowu miałam propozycję: "Podwieźć panią?". Czy ci kierowcy myślą sobie, że biegnę, ponieważ uciekł mi autobus? ;)
28 czerwca 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Znowu miałam propozycję: "Podwieźć panią?". Czy ci kierowcy myślą sobie, że biegnę, ponieważ uciekł mi autobus? ;)

A może to podryw?
A Giunta nie łapie kontekstu tylko się krzywi i wyprzedza ;)
28 czerwca 2014 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

A może to podryw?
A Giunta nie łapie kontekstu tylko się krzywi i wyprzedza ;)

Nie, ja do ludzi się nigdy nie krzywię. No chyba, że ktoś sobie nieźle u mnie nagrabi, ale o to nie tak łatwo znowu ;) Po prostu dziękuję za propozycję i biegnę dalej :)
28 czerwca 2014 22:11
Musze Wam powiedzieć, że nowe siodełko rowerowe jest super !!! Szerokie oczywiście!!! nie bolały mnie dzisiaj 4litery a zawsze narzekałam ;-))) Podoba mi się, oj podoba. Tylko teraz się rozpadało i chyba jutro na rowerek nie pójdę. Dzisiaj zmokłam. Szkoda, poczekam aż chmurki sobie pójdą tam, gdzie panuje upał i suche powietrze.
Która chce ?? mogę trochę podmuchać.
28 czerwca 2014 22:46 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Musze Wam powiedzieć, że nowe siodełko rowerowe jest super !!! Szerokie oczywiście!!! nie bolały mnie dzisiaj 4litery a zawsze narzekałam ;-))) Podoba mi się, oj podoba. Tylko teraz się rozpadało i chyba jutro na rowerek nie pójdę. Dzisiaj zmokłam. Szkoda, poczekam aż chmurki sobie pójdą tam, gdzie panuje upał i suche powietrze.
Która chce ?? mogę trochę podmuchać.

Tylko w moją stronę nie dmuchaj ;)
02 lipca 2014 18:03
Jak jestem w DE to lubie na rowerku pojeździć.Tutaj gdzie teraz jestem warunki bardzo fajne w około lasy.Takze jest czas na przemyslenia i chwila oddechu ;)
02 lipca 2014 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Moze biegniesz na autobus ha ha
02 lipca 2014 20:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj to miałam ruchu aż nadto ;-)) Pojechałyśmy z opiekunką z sąsiedztwa rowerami prosto przed siebie, czyli najpierw pchałyśmy rowery pod górę, na której sobie rosną winogrona a potem niezbyt stromym szczytem góry, z wiatrem we włosach do przodu ;-)) Hahaha, fajnie było ale pchania miałyśmy sporo. Kondycja zerowa a chęci duże. Chociaż tyle. Na koniec wjechałyśmy na serpentynową drogę lokalną i powiem Wam, że nie wiem co by było, gdyby mi hamulce puściły ;-)) Ale było cudnie. Nawet nie wiedziałam, że ta droga jest taka fajna. Pewnie tam jeszcze pojedziemy tylko najpierw jakiś fachman musi mi przerzutki wyregulować. Mam raptem 3 biegi i ciężko chodzą. Ale się zmachałam ;-))