Ruch to zdrowie - propozycje ćwiczeń

04 lipca 2014 00:52 / 3 osobom podoba się ten post
Podejmuję się wyzwania i moje wieczorne bieganie od jutra zamieniam na poranne. Przestawiłam się ostatnio tak, że chodzę spać koło 5 i później do południa z łóżka zwlec się nie mogę (co do mnie zupełnie niepodobne w sezonie wiosenno-letnim). Czas z tym skończyć, szkoda lata :)
07 lipca 2014 20:01 / 5 osobom podoba się ten post
Nie ma to tamto. Trzeba trenować! ;)
07 lipca 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Nie ma to tamto. Trzeba trenować! ;)

masz we mnie kibica,trzyman kciuki;-
07 lipca 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

masz we mnie kibica,trzyman kciuki;-

Dzięki wielkie! :)
07 lipca 2014 20:48
giunta

Dzięki wielkie! :)

nie dziekuj,jestes mlodziutka jak moje dwa serduszka,trzymam kciuki i informuj;-
ps.moja corka  marzyla,ale w tym roku zachorowala na epilepsje to ja wyklucza;-
09 lipca 2014 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Podejmuję się wyzwania i moje wieczorne bieganie od jutra zamieniam na poranne. Przestawiłam się ostatnio tak, że chodzę spać koło 5 i później do południa z łóżka zwlec się nie mogę (co do mnie zupełnie niepodobne w sezonie wiosenno-letnim). Czas z tym skończyć, szkoda lata :)

Oj ciężko z tym porannym wsawaniem, a nie wspomnę już o bieganiu... Jak narazie to nordic walking jest moim numerem jeden :) w sporcie.
09 lipca 2014 14:43
Ellaaa

Oj ciężko z tym porannym wsawaniem, a nie wspomnę już o bieganiu... Jak narazie to nordic walking jest moim numerem jeden :) w sporcie.

Kazda aktywnosc fizyczna jest dobra :)
10 lipca 2014 00:11
Znowu spać nie będę mogła. Dopiero teraz pobiegałam. Nie dałam rady dzisiaj wcześniej, bo za dużo miałam na głowie. Jest duszno.
11 lipca 2014 16:25
giunta

Znowu spać nie będę mogła. Dopiero teraz pobiegałam. Nie dałam rady dzisiaj wcześniej, bo za dużo miałam na głowie. Jest duszno.

Bo się tak późno nie biega hihi :) Bieganie działa pobudzająco, dlatego nie możesz później zasnąć :) Przestaw się na poranne bieganie, dzięki temu będziesz rzeźka całutki dzionek, wiem bo sama tak robiłam. Kiedyś byłam taką uparciuchą, że potrafiłam wybieć o godzinie 17, gdzie temperatura za oknem była plus 30 stopni Celsjusza :). Ale warto inwestować w swoje zdrowie, a bieganie nic nie kosztuje, oprócz pół godzinki czasu :)
11 lipca 2014 16:38
EwelinaK

Bo się tak późno nie biega hihi :) Bieganie działa pobudzająco, dlatego nie możesz później zasnąć :) Przestaw się na poranne bieganie, dzięki temu będziesz rzeźka całutki dzionek, wiem bo sama tak robiłam. Kiedyś byłam taką uparciuchą, że potrafiłam wybieć o godzinie 17, gdzie temperatura za oknem była plus 30 stopni Celsjusza :). Ale warto inwestować w swoje zdrowie, a bieganie nic nie kosztuje, oprócz pół godzinki czasu :)

Wiem, że tak działa. Nie biegam od dziś ;) Zwyczajnie nie miałam czasu wcześniej :)
11 lipca 2014 22:38 / 2 osobom podoba się ten post
Porzucałam sobie dzisiaj ciężkimi kamieniami, bo nie udało mi się zdobyć piłki lekarskiej. Za radą koleżanki, muszę przejść się do szkoły. Może mi pożyczą, skoro w wakacje nikt tego nie używa, bo jednak kamień trochę kaleczy dłonie. Może w ogóle pozwoliliby mi na sali ustawić sobie tor przeszkód i go przećwiczyć w całości. Zagadam. A tyle się namachałam, że plecy prawdopodobnie jutro odczuję, ale było fajnie. Wcale nie jest tak trudno rzucić powyżej pięciu metrów, jak straszą.

11 lipca 2014 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Porzucałam sobie dzisiaj ciężkimi kamieniami, bo nie udało mi się zdobyć piłki lekarskiej. Za radą koleżanki, muszę przejść się do szkoły. Może mi pożyczą, skoro w wakacje nikt tego nie używa, bo jednak kamień trochę kaleczy dłonie. Może w ogóle pozwoliliby mi na sali ustawić sobie tor przeszkód i go przećwiczyć w całości. Zagadam. A tyle się namachałam, że plecy prawdopodobnie jutro odczuję, ale było fajnie. Wcale nie jest tak trudno rzucić powyżej pięciu metrów, jak straszą.

Jestem Twoją fanką! Serio.
:))))))))
11 lipca 2014 22:40
lena7

Jestem Twoją fanką! Serio.
:))))))))

Hehe, no co Ty :)
11 lipca 2014 22:42 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Hehe, no co Ty :)

No. Bo Ci się chce tego sportu i radość z niego masz i w ogóle.
Taką radośc jak ja gdy zjem tabliczkę czekolady :)))))

11 lipca 2014 22:44 / 5 osobom podoba się ten post
lena7

No. Bo Ci się chce tego sportu i radość z niego masz i w ogóle.
Taką radośc jak ja gdy zjem tabliczkę czekolady :)))))

Fakt, mam z tego frajdę, ale wiesz... Jednemu się chce to, innemu tamto :) :)