Pestko , to z Ciebie taka kobietka miniaturka.?

Pestko , to z Ciebie taka kobietka miniaturka.?
Alina tylko nie mów, że kołdra w rozmiarze 135x200 jak to tutaj często bywa :strach przed noca: zawsze za krótka.
Rozumiem Twój ból z żyrandolem. Pomyśl dobrze, to jakoś go zabierzesz. Może da się w częściach. Hehehe my wszystko potrafimy.
Nom w domu mowią że ja jestem wersja ,,kieszonkowa,, klasa ekonomiczna.Jak wlazłam w spodnie z liceum tak do tej pory się w nie mieszczę, mineło już sporrrrro czasu.Ja nie wiem ,ale ja jakos nie trafiam na obniżki małych rozmiarów.Może nie w tych sklepach kupuje co trzeba.Jak na razie mam wszędzie daleko i pozostaje mi KIK i Aldi.Kupiłąm piżamke w Aldim ,,S,,koszulke mam do kolan a o spodniach nie wspomnę....bo wstyd
Nom w domu mowią że ja jestem wersja ,,kieszonkowa,, klasa ekonomiczna.Jak wlazłam w spodnie z liceum tak do tej pory się w nie mieszczę, mineło już sporrrrro czasu.Ja nie wiem ,ale ja jakos nie trafiam na obniżki małych rozmiarów.Może nie w tych sklepach kupuje co trzeba.Jak na razie mam wszędzie daleko i pozostaje mi KIK i Aldi.Kupiłąm piżamke w Aldim ,,S,,koszulke mam do kolan a o spodniach nie wspomnę....bo wstyd
Przywiozlam wielka torbe i przed wyjazdem do domu pakuje do niej co lepsze rzeczy. Nalepiam kartke z adresem.
Zostawiam w miejscu pracy.
Zawsze mozna poprosic kogos, aby w razie czego podal pakunek dla kierowcy Busa.
Jak zloty i z brylantem albo z morganitem, to powie, ze bardzo piekny.
Nie lubię złota. Złotą mam tylko obrączkę.
Jest srebrny i duży, bo ja duże dłonie mam. Biżuteria - tylko srebrna.
Tez ladny.
Chociaz ja nie moge ozdob ze srebra nosic, poza droszka.
Po kilku godzinach noszenia srebro ciemnieje.
Teraz to i złoto białe jest - pewnie takie tez by mi się podobało.Dociekałaś, dlaczego tak sie dzieje? Można być uczulonym na srebro ?
Albo to srebro uczulone jest na Ciebie ?
Nie Myszko! Zakupiłam sobie "Komfort Gross" 155x220. Gdzieś mignęła mi Dagmara, która kupuje meble w de. Muszę ją podpytać jak ona to transportuje. Mam nadzieję, że nie samochodem bo to w moim przypadku odpada. W Cuxhaven była firma "Hermes", która zajmowała się transportem gabarytów i była tańsza od DHL. Nie wiem, może DHL też transportuje cięższe paczki. Nie wie ktoś czasem ? Widziałam super krzesła obijane skórą w przecenie i tak mnie korcą, zupełnie jak ten żyrandol. Po pierwsze zapakować krzesła, a po drugie jak przewieźć? Oj przydałby się jakiś zmotoryzowany man! Oj przydał!