Na marginesie

21 czerwca 2017 11:22 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Oj,Dańcia,Dańcia,było od razu mówić ,że się wszystko do FI sprowadza,a nie tam uczone dysputy:):):)hi hi hi

ps. i do DRUTA:)

Tak czy siak w razie czego to jednak wpierw trzeba popieścić żeby się mogło zmieścić... To przy dość sporym "fi"   Czyli logicznie rzecz ujmując zaczyna się rączkami...
21 czerwca 2017 11:25 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

:lol2: Tak czy siak w razie czego to jednak wpierw trzeba popieścić żeby się mogło zmieścić... To przy dość sporym "fi" :lol3:  Czyli logicznie rzecz ujmując zaczyna się rączkami... :lol3:

Niekoniecznie ,kochana,niekoniecznie rączkami:):):)
21 czerwca 2017 11:31 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Niekoniecznie ,kochana,niekoniecznie rączkami:):):)

Pewnie że niekoniecznie... , ale chyba tak preferuję...
21 czerwca 2017 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Pewnie że niekoniecznie... :lol2:, ale chyba tak preferuję... :lol2:

Takie mądre,głębokie przemyślenia i jak zwykle kończą się na .,. wpisz wybrane słowo.
21 czerwca 2017 19:09 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Takie mądre,głębokie przemyślenia i jak zwykle kończą się na .,. wpisz wybrane słowo.:-)

Gadanie o dupie (do granic obleśności)  jest zasadne... bo w powiedzeniu "nie daj mi Boże, broń Boże, skosztować tzw. ludzkiej mądrości" coś jest .., czyli zawiera jakąś swoją prawdę... W razie co to Oliwier wytnie  bo nie wszystko co niby ludzkie jest mi znane...
21 czerwca 2017 19:22 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Gadanie o dupie (do granic obleśności)  jest zasadne... :lol2: bo w powiedzeniu "nie daj mi Boże, broń Boże, skosztować tzw. ludzkiej mądrości" coś jest .., czyli zawiera jakąś swoją prawdę... W razie co to Oliwier wytnie  :lol3: bo nie wszystko co niby ludzkie jest mi znane... :-)

A ja, chyba nie chciałabym poznać, wszystkiego co ludzkie, cierpienia,choroby,krzywd " niewyrównanych" .
Myślę więc jestem, i chyba nikt nie myśli inaczej.
22 czerwca 2017 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
Alaska

A ja, chyba nie chciałabym poznać, wszystkiego co ludzkie, cierpienia,choroby,krzywd " niewyrównanych" .
Myślę więc jestem, i chyba nikt nie myśli inaczej.

Tak szczerze... ? to pewnie ździwiłabyś się,  bo są jednak tacy co myślą inaczej... Jednomyślność stworzyłaby świat idealny... To raz, a po drugie to sama nie wierzę w to, że istnieje tylko jeden gatunek ludzi na tym świecie...
27 czerwca 2017 07:56 / 1 osobie podoba się ten post
Zapisałam 100...

100 = stossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

Prawda jakie to proste... (to tak na marginesie).
27 czerwca 2017 08:06 / 2 osobom podoba się ten post
Człowiek jest zero-jedynkowy.Jak jest to jest jeden a jak go nie ma to zero.

Taki tekścik wczoraj przeczytałam-w sam raz do Twojego topiku,Danusiu:)
27 czerwca 2017 08:22 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Człowiek jest zero-jedynkowy.Jak jest to jest jeden a jak go nie ma to zero.

Taki tekścik wczoraj przeczytałam-w sam raz do Twojego topiku,Danusiu:)

Bardzo dziękuję Kasiu...   bo tekścik bardzo fajny, ale nie powiem, że do końca rozumiem  Kopnę się pozastanawiać ...  Do moich puzzli się przyda na pewno...
27 czerwca 2017 09:49 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Bardzo dziękuję Kasiu... :przytula:  bo tekścik bardzo fajny, ale nie powiem, że do końca rozumiem  :lol2: Kopnę się pozastanawiać ...:-)  Do moich puzzli się przyda na pewno... :przytula:

Jest- czyli żyje, czyli jeden,umarł- czyli nie, ma czyli zero.Tak to rozumiem.
27 czerwca 2017 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Jest- czyli żyje, czyli jeden,umarł- czyli nie, ma czyli zero.Tak to rozumiem.

Być może Kasiu.., ale sobie to sprawdzę... A ja myślałam, że taki western Ciebie nie interesuje... A Ty nie dość, że coś podczytujesz to jeszcze dobrze kumasz....
27 czerwca 2017 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Być może Kasiu.., ale sobie to sprawdzę... :-) A ja myślałam, że taki western Ciebie nie interesuje... :lol2: A Ty nie dość, że coś podczytujesz to jeszcze dobrze kumasz.... :lol2::przytula:

Lubię wiedzieć i różne rzeczy mnie interesują:)A na to zero-jedynkowe trafiłam wczoraj czytając Duży Format:)I od razu pomyślałam,coś dla Danuty:):):)

"A Ty nie dość, że coś podczytujesz to jeszcze dobrze kumasz...."-niespodzianka?:):):)
27 czerwca 2017 18:26 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Lubię wiedzieć i różne rzeczy mnie interesują:)A na to zero-jedynkowe trafiłam wczoraj czytając Duży Format:)I od razu pomyślałam,coś dla Danuty:):):)

"A Ty nie dość, że coś podczytujesz to jeszcze dobrze kumasz...."-niespodzianka?:):):)

Nie.., nie do końca niespodzianka... Mocna kobita jesteś to widać...     Ja tam chylę czoło, a to są wyrazy uznania... sympatia (oczywiscie) swoją drogą... )))))
27 czerwca 2017 18:37 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Nie.., nie do końca niespodzianka... :-) Mocna kobita jesteś to widać... :yo:  :przytula:  Ja tam chylę czoło, a to są wyrazy uznania... sympatia (oczywiscie) swoją drogą... )))))

Danusiu! Bo my tu wszystkie mocarne, skoro tu pracujemy, jak Kaśka "Kariatyda"