05 maja 2014 08:16 / 1 osobie podoba się ten post
EvvexEh,życie ,życie,właśnie dostałam wiadomość na skype od córki''mamo bluzka z jedwabiu,którą wczoraj wyprałam według twojej instrukcji[czerwony zeszyt str.11]skurczyła się,jutro 1 egzamin maturalny z matmy,a ja pójde chyba w dresie,nic nie umiem,a do tego nie mam co założyć,schudłam 3 kg,więc spódnica też mi spada,dlaczego ja tak muszę mieć,dziewczyny miały wszystko naszykowane i zrobione śniadanka maturalne,ja zjadam gąłąbki od babci Hnoraty już 2 dzień.Chce się przytulić i wyryczeć,nawet pies ma nie w d..bo suka sąsiadów ma cieczke.Trojakom wypadają mleczaki,musze wyłożyć kase na wróżke zębuszke,Justyna jest spłukana,bo wyjechała na długi weekend i przepuściła kase,To chociaż obiecaj,że jak przyjade do Ciebie w czerwcu nie będziesz zła jak nie zdam.Sama widzisz wszystko na mojej głowie,ale nie martw się,jedna córka bez matury to nie koniec świata.Twoja Mania. A ja OSZALEJE.
Brak mamy to super sprawa - dzieciaki muszą sobie radzić i nabierają tężyzny. Zatem spoko, matura też będzie zdana, nawet w dresie, he, he... Podpuszcza Cię dziecina, na pewno ma inną białą bluzkę, a do spódnicy pasek. Chciała się tylko wyżalić, a takie coś nie zasługuje na to, abyś Ty miała bardzo przeżywać.
Mleczko, zadziwiłaś mnie swoją tajemniczą częścią natury. Miałam Cię za osobę na 100% osadzoną w twardej rzeczywistości. A tu proszę...
Czy wiecie, że w Berlinie niepotrzebne już budki telefoniczne przerobiono na darmowe biblioteczki? Można wziąć książki i przynieść z powrotem albo dać swoje, jest dużo pozycji, widziałam nawet płyty cd. Pokazywali wczoraj w tv, fajny bardzo pomysł.
Idziesz na randkę, chwytasz Szekspira i zasuwasz do dziewczyny miłosnym sonetem, dostając ogrooooooomnego plusa!
Miłego dnia, pełnego dobrych wrażeń każdemu życzę!