Na wyjeździe #8

10 maja 2014 20:45 / 13 osobom podoba się ten post
Alina

Czarna seria nie chce mnie coś opuścić. Nie dosyć, że moja kochana podopieczna umiera, przyszła kara 765 euro za nielegalne ściąganie filmów to przebiegłam dzisiaj na czerwonym świetle i rozjechałby mnie samochód. Niby spojrzałam na sygnalizację ale jak to zrobiłam, że nie zauważyłam światła. Nawet spojrzałam odruchowo w lewo, a samochód jechał z prawej, prawie pod koła wlazłam. Na koniec poszłam do Lidla na zakupy i wydawało mi się, że dałam 50 euro, a Pani w kasie wydała mi z 10 i powiedziała, że nie 50 tylko 10 jej dałam. Za mną stał jakiś facet i potwierdził, że to było 10. Muszę sprawdzić wszystkie rachunki i policzyć ale chyba zrobię to jutro. Dzisiaj nie mam zdrowia. Aż strach położyć się spać bo przy tym pechu to może mi się w nocy sufit na łeb zwalić. Było tak dobrze ale widocznie wyczerpałam limit.

Alince się zachciało
Niedorajdą zostać:)
Myśli karierę
Na swym pechu
Zrobić
I sławną
W D zostać:):)
Ach,cóż to
Za postać!
Kara za brzydkie
Filmy
To dla niej
Za mało 
Juz nawet 
Pod samochód rzucac
Chciała ciało
I w sklepie zakrecona
Niczym karuzela
A jutro
Dzień wesoły 
Bo przecież 
Niedziela:)
Alinka 
Ty pod łózkiem
Dziś
Dla bezpieczności
Weź kołdrę i podusię
Tam złóż swoje kości
Nawet jak
Sufit spadnie
Wyrko Cię
Ochroni
Bo z pechem 
Trzeba walczyć
I nie składać broni:):):):)

10 maja 2014 20:48 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

A Giunta ma mie lepiej niz mleczko? Witaj,witaj przyjechałas czy przybiegłaś?

Przyjechałam Sindbadzikiem, ale jutro idę już biegać po górkach ;)  

W ogóle odwiedziłam przed wyjazdem sklep dla biegaczy w Szczecinie. Zrobili mi badanie stopy i pomogli dobrać odpowiednie buty. Stwierdzili, że mam sporą pronację i stawy skokowe uciekają mi do środka, więc potrzebna w bucie odpowiednia stabilizacja, która będzie to korygować, bo może być później problem z kolanami. Ostatnio faktycznie prawe się odzywało... Trochę się naprzymierzałam, popróbowałam potem jeszcze na bieżni i ostatecznie wyszłam ze sklepu z nieco chudszym portfelem, ale z nowymi butami. Zadowolona - rzecz jasna ;) Zdążyłam jeszcze przetestować je w terenie wczoraj z rana. Super są, stare już zajechane i amortyzacja padła :D
10 maja 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
Giunta, nawet nie wiedziałam, że są takie opcje. Miło będzie sobie zamówić kiedyś we Wrocku buty na obstalunek i co tydzień z oddaniem ścierać z nich domowy kurz! Dzięki za oryginalną inspirację!
10 maja 2014 20:58
romana

Giunta, nawet nie wiedziałam, że są takie opcje. Miło będzie sobie zamówić kiedyś we Wrocku buty na obstalunek i co tydzień z oddaniem ścierać z nich domowy kurz! Dzięki za oryginalną inspirację!

W sklepach ze sportowym obuwiem stoi przecież bieżnia .............. no tak ale to w DE ;-////
10 maja 2014 20:59
romana

O której jedziesz, bo dworzec pewnie ten sam, ja bedę warować gdzieś od 17.30, wyjazd o 18.40 Sindbadem z Monachium.

Mam właśnie być tam o 17;30. Tak, to ten sam dworzec.., Fajnie ciesze się że spotkamy:)))
10 maja 2014 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia ty pracujesz jako opiekunka? Marnujesz talent...chcialabym i o mnie jakis wiersz,tylko ze ja nijaka jestem weny nie poczujesz
10 maja 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Są takie opcje. Myślę, że raczej w każdym dużym mieście :) Pełna profeska. Nawet filmik mogłam zobaczyć, jak mi się te stopy podczas biegu ustawiają :)
10 maja 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha gdzie balujecie z Romana dołączę do was. Powóz już na mnie czeka.
10 maja 2014 21:08 / 6 osobom podoba się ten post
Sówka

Moduś chyba dziś ma wolne :-)

Byłem na ślubie kolegi własnie. Myślałem, ze nic nie nabroicie. :-) Moderator

No tak
Szef na weselu 
Hołubce wywija
Forum osierocone
Jak 
Ziemia niczyja
A my zbyt 
Nieuważne
W wieczór
Ten spokojny
Nic nie
Zmontowałyśmy 
Żadnej sprzeczki
Wojny
Kłótni
Nawet pyskówki..
Okazja niebywała
Przeleciała
Bokiem
Bo teraz gdy
Szef wrocił
Trza sie obejśc
Smakiem......

10 maja 2014 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ale nie musisz wracać przed północą, bo inaczej czar pryśnie? I gubić pantofelka nr 42 także zarówno?
10 maja 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Ale nie musisz wracać przed północą, bo inaczej czar pryśnie? I gubić pantofelka nr 42 także zarówno?

42 to ja mam na obu nogach.
10 maja 2014 21:14
mleczko47

Z tego co wiem to balujemy wirtualnie. Ale kiedyś może w realu. 
10 maja 2014 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Szef zmęczony a może wypił parę lampek szampana ??? Wiadomo, szampan szkodliwy jest ;-))) No to do dzieła dziewczyny !!
10 maja 2014 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Hehehe, to juz idź te 600 km tylko nie wal z liścia. Może w niewiedzy mąż będzie sprawniejszy ???   Albo nowa kobieta inaczej na niego podziała ?? Musze się Twojej imprezie przyjżeć ;-))

No to hulamy !!!! 

Z takimi nogami to Was nikt nie zaprosi:):):)
10 maja 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Z takimi nogami to Was nikt nie zaprosi:):):)

Jak możesz !!!  Takie cudne nogi !!  Ty potworze !!