Dziś pierwszy dzień jesieni więc.....Czasami z życiem jest jak z jesienią ... wiatr w oczy, deszcz rozpaczy, zeschnięte nadzieje i pożółkłe myśli.
Dziś pierwszy dzień jesieni więc.....Czasami z życiem jest jak z jesienią ... wiatr w oczy, deszcz rozpaczy, zeschnięte nadzieje i pożółkłe myśli.
Marzę o cofnięciu czasu.Chciałabym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu,jeszcze raz przeczytać uważnie na drogowskazach i pójść w innym kierunku.
Zofijo,jestem tego świadoma,ogromnie mnie to boli,że nie mogę wykorzystać czasu wyjazdu tak jak bym chciała,ten czas jest bezpowrotnie stracony,tak uważam.
Miłość,tak to bardzo ważne uczucie,niestety też nie zaznałam tego uczucia,smutne ale prawdziwe.
Kazdy czas ma swoje uroki.Kazde uczucie jest pierwsze i jedyne.Nie ma co żalować przemijającego czasu, bo jeszcze tyle przed nami.Ja nie straciłam czasu - czego dowodem jest to,że śmiało i bez wstydu mogę patrzeć na to co już przeszło,co jest za mną.A ile jeszcze mnie czeka...........:-)
Zofijo,jestem tego świadoma,ogromnie mnie to boli,że nie mogę wykorzystać czasu wyjazdu tak jak bym chciała,ten czas jest bezpowrotnie stracony,tak uważam.
Miłość,tak to bardzo ważne uczucie,niestety też nie zaznałam tego uczucia,smutne ale prawdziwe.
Smutkiem powiało:( A przeciez jesien ma i słonko i babie lato i wszystkie kolory świata:)Zeschnięte nadzieje!Ot ,wymyśliła!!! Iwnuniu kochana ,troszkę jesiennego kolorowego optymizmu Ci podsyłam:)No,juz raz ,dwa do PDP,radośnie i w podskokach:):):):) -pampersik też ma jesienne kolorki:):):):)
Pokochaj jesień
Spróbuj pokochać jesieńz niesamowitymi urokami
Spójrz ile piękna niesieobdarzając cię nowymi dniami
.Kolorowo jak wiosnąbarwne liście ostatki zieleni
Dadzą chwilę radosną twą szarość życia mogą odmienić.
Wieczór szybciej nastajesłońce też znika wcześniej niż latem
Lecz nowe czy nie daje chwile spokoju skorzystaj zatem.
Tadeusz Karasiewicz