Sentencje na dzień dzisiejszy

23 września 2014 10:09 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Luda,czytam uważnie wszystkie Twoje posty i może ja źle dedukuję ,ale mi się zdaje,że Ty powinnaś się przede wszystkim na siebie otworzyć.Jak otworzysz się na siebie to i na innych ludzi,na otoczenie w ogóle.Choćby z tym fotografowaniem-zrobiłaś coś w tym kierunku?
A czas?Czas generalnie jest czyms straconym ,bo żadnej minuty ani sekundy nie możemy powtórzyć....wiec jakby nie patrzec ,stracony bezpowrotnie.Ważnym jest tracić go z pozytkiem dla siebie:):):)

Kasiu pewnie masz rację,moje zycie tak sie poukładało,że prawie nie mam znajomych,ale wiele robię aby poznać koleżanki.Jesli chodzi o ftografowanie to bardzo trudno,gdzieś zaistnieć,ale biorę udził w różnych konkursach internetowych.Mimo przeciwności losu,nie jestem jakąś smutaską,staram się żyć normalnie.
23 września 2014 10:24 / 1 osobie podoba się ten post
Luda

Kasiu pewnie masz rację,moje zycie tak sie poukładało,że prawie nie mam znajomych,ale wiele robię aby poznać koleżanki.Jesli chodzi o ftografowanie to bardzo trudno,gdzieś zaistnieć,ale biorę udził w różnych konkursach internetowych.Mimo przeciwności losu,nie jestem jakąś smutaską,staram się żyć normalnie.

Ktoś ,kto robi takie piekne zdjęcie nie może być smutasem:)O fotografowanie pytałam pod kątem tego szczecińskiego stowarzyszenia-internetowe konkursy to ,przyznasz chyba sama, dośc zachowawcze wyjście do ludzi:)Poza tym zobacz ile jest opiekunek ze Szczecina:)Jakbyś się tak wzięła zmobilizowała i jakieś spotkanko zaczęła organizować?Np.?:):):):)
23 września 2014 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
Kasiu spotkanko już było,byłam na kawce z Ewcią ''Ziólkowa'',było bardzo sympatycznie.
23 września 2014 10:38
Luda

Kasiu spotkanko już było,byłam na kawce z Ewcią ''Ziólkowa'',było bardzo sympatycznie.

To mały kroczek już zrobiłaś.:):):)Zrób kolejny:)Powodzenia:)
23 września 2014 10:43 / 4 osobom podoba się ten post
Luda

Realizuj sie w tym co lubisz wtedy towarzystwo Ci nie bedzie potrzebne.Fotografia to piekne hobby,może troche teraz uproszczone nie ma tego dreszczyku w oczekiwaniu co sie pstrykneło.No coż nowoczesność wchodzi cała parą w kazdą dziedzine.

A ze spotkaniami........................ ja juz wiem jak to sie kończy.Tu zastosowanie ma przyslowie "lepiej z madrym zgubic jak z głupim znaleść" Takie moje doswadczenie ,
chociaz w wiekszej grupie na neutralnym terenie było fajne.

Własnie w radiu Zet Rysiek spiewa ... w życiu piekne są tylko chwile".
23 września 2014 10:49 / 7 osobom podoba się ten post
Wiele czynników potrafi sprowadzić człowieka na złą drogę. Główny z nich to dobre rady
23 września 2014 10:51 / 5 osobom podoba się ten post
IWA

Wiele czynników potrafi sprowadzić człowieka na złą drogę. Główny z nich to dobre rady

To jeszcze takie podobne:)

"Dobrymi chęciami piekło wybrukowane"

23 września 2014 11:04 / 6 osobom podoba się ten post
Rób to co Cię uszczęśliwia, bądź z kimś kto sprawia ,że się uśmiechasz, śmiej się tyle ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz !
23 września 2014 12:35 / 7 osobom podoba się ten post
"Dobrze, że jesteś"- Mów to jak najwięcej. Nie masz pojęcia jaką  możesz wielką radość sprawić tymmi trzema słowami.
23 września 2014 14:55 / 5 osobom podoba się ten post
"Picie wódki to jest wprowadzenie elementu baśniowego do rzeczywistości" Jan Himilsbach
24 września 2014 04:58 / 4 osobom podoba się ten post
Nie chce mi się szukać "powitajek",ale witam się i podrzucam takie zdanko: cyt."Postanowiłem przez pewien czas zyć bez sexu, alkocholu i papierosow... I musze stwierdzić ze to był najgorszy kwadrans w moim zyciu..."
24 września 2014 07:08 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj napiszę fraszę - lubię je cztać,często sie smieje czytająć,są krotka forma a jak trafna.Może troche fraszek popiszemy?

Wpadłaś w me zycie jak promyk złoty.
Co za szczęście,że wdzięku masz więcej niż cnoty.

J.I.Sztaudynger
24 września 2014 08:39 / 3 osobom podoba się ten post
Łagodność jest świetnym lekarstwem na strach--Seneka Młodszy.
24 września 2014 08:55 / 6 osobom podoba się ten post
Kiedy wiesz czego szukasz, jest łatwiej znależć.
24 września 2014 09:08 / 6 osobom podoba się ten post
"Kłamstwem niekiedy można zajść daleko. Ale nie można wrócić."