Heh, dzięki;) no grałam i teraz w przerwach, jak są wznowienia i jestem potrzebna to wracam, najzabawniejsze jest yo, że nigdy nie widziałam spektaklu mojego zespołu, w sensie z widowni ;) co do Aterimy, to pracujesz czy masznzamiar?
Heh, dzięki;) no grałam i teraz w przerwach, jak są wznowienia i jestem potrzebna to wracam, najzabawniejsze jest yo, że nigdy nie widziałam spektaklu mojego zespołu, w sensie z widowni ;) co do Aterimy, to pracujesz czy masznzamiar?
a jak ktos ma konto w niemieckim banku to przysla w € ? Czy trzeba specialnie otwierac konto w PL ?
**
Wiesiula , o ile zl myslalas ze wiecej bedzie?
To dziwne przeciez 2dni swiateczne - NowyRok + 3 Königen to chyba powinno wiecej a nie mniej sie wydawac :(
Sylwunia , przykro mi ! A ile sie nie zgadza ? Moze w dniu wyslania byl inny kurs jak dzisiaj .... . No idea :(
a jak ktos ma konto w niemieckim banku to przysla w € ? Czy trzeba specialnie otwierac konto w PL ?
**
Wiesiula , o ile zl myslalas ze wiecej bedzie?
To dziwne przeciez 2dni swiateczne - NowyRok + 3 Königen to chyba powinno wiecej a nie mniej sie wydawac :(
Tak koło 150 zł więcej.
Ja jestem w pracy od 9.01. więc Nowy Rok i Trzech Króli odpada.m
Trzech Kroli myslisz, ze płatne?
Trzech Kroli myslisz, ze płatne?
Czy to święto ma 50% czy 100% dodatku? Wydaje mi się, że ma 50%; natomiast święto Wielkanocne czy Bożego Narodzenia mają 100%. Dobrze myślę?
Sylwunia !!! 100 e to b. duzo kasy !!!! moze przyjdzie oddzielnie jak nie to dzwon i placz!