ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
13 lutego 2014 07:49
Sylwunia , przykro mi ! A ile sie nie zgadza ? Moze w dniu wyslania byl inny kurs jak dzisiaj .... . No idea :(
13 lutego 2014 09:06
Przyznaje, że i ja byłam niezbyt zachwycona wysokością wynagrodzenia za styczeń, jakoś mało mi się wydawało. Kiepski kurs ? Zapytać zawsze można.
Za luty też nie będzie fajnie.... Bo miesiąc o trzy dni krótszy ;-)

Czy komuś zdażyło się dostać premię? Tak z ciekawości pytam.
13 lutego 2014 09:19
nianta

Heh, dzięki;) no grałam i teraz w przerwach, jak są wznowienia i jestem potrzebna to wracam, najzabawniejsze jest yo, że nigdy nie widziałam spektaklu mojego zespołu, w sensie z widowni ;) co do Aterimy, to pracujesz czy masznzamiar? 

Mam podpisaną z nimi umowę. Do pracy chcę wyjechać w miesiącach czerwiec - październik. Wczoraj, jak to w życiu, wyskoczyła pewna, nie przewidziana przeze mnie do tej pory, kwestia i plany szybkiego wyjazdu wzięły w łeb. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.
13 lutego 2014 09:37
a jak ktos ma konto w niemieckim banku to przysla w € ? Czy trzeba specialnie otwierac konto w PL ?

**

Wiesiula , o ile zl myslalas ze wiecej bedzie? 
To dziwne przeciez  2dni swiateczne - NowyRok + 3 Königen to chyba powinno wiecej a nie mniej sie wydawac :(
13 lutego 2014 09:48
Athenka

a jak ktos ma konto w niemieckim banku to przysla w € ? Czy trzeba specialnie otwierac konto w PL ?

**

To dziwne przeciez  2dni swiateczne - NowyRok + 3 Königen to chyba powinno wiecej a nie mniej sie wydawac :(

nie musi byc niemiecki bank moze byc polski i konto walutowe:)
13 lutego 2014 09:58
Athenka

Sylwunia , przykro mi ! A ile sie nie zgadza ? Moze w dniu wyslania byl inny kurs jak dzisiaj .... . No idea :(

No niby miałam dostać 100 er do pensji, a z moich wyliczeń wynika, że nic nie dostałam...
13 lutego 2014 10:05
za 6 stycznia powinien byc dodatek?mi to w ogole wychodzi, ze przeliczone mialam nawet nie po 4zl
13 lutego 2014 10:22
Sylwunia !!! 100 e to b. duzo kasy !!!! moze przyjdzie oddzielnie jak nie to dzwon i placz!
13 lutego 2014 10:43
Athenka

**

Tak koło 150 zł więcej. 
Ja jestem w pracy od 9.01. więc Nowy Rok i Trzech Króli odpada.m

13 lutego 2014 11:00
Wiesiula

Tak koło 150 zł więcej. 
Ja jestem w pracy od 9.01. więc Nowy Rok i Trzech Króli odpada.m

Trzech Kroli myslisz, ze płatne?
13 lutego 2014 11:02
kaska_45

Czy to święto ma 50% czy 100% dodatku? Wydaje mi się, że ma 50%; natomiast święto Wielkanocne czy Bożego Narodzenia mają 100%. Dobrze myślę?
13 lutego 2014 11:03
kaska_45

Trzech Króli nie jest dodatkowo płatne, no co wy
13 lutego 2014 11:07
Myślę, że tak, ale trzeba by sprawdzić w umowie na rozpisce...choć nie byłabym tego pewna.
Zresztą ostatnio sobie dużo myślę o naszym wynagrodzeniu i sposobie jego naliczania i .... nie podoba mi się.
Kiedy byłam tu pierwszy raz stan podopiecznej zgadzał się prawie z opisem podanym przez firmę. Kiedy przyjechałam teraz jest zupełnie inny. Ale to odrębny temat. Zadzwoniłam i zapytałam o podwyżkę, to usłyszałam iż tylko weryfikacja języka kiedy będę w Pl po zakończonym kontrakcie. Czyli najwcześniej o ile już to od kwietnia...
Zastanawiam się nad innymi opcjami.
13 lutego 2014 11:13
betrojer

Czy to święto ma 50% czy 100% dodatku? Wydaje mi się, że ma 50%; natomiast święto Wielkanocne czy Bożego Narodzenia mają 100%. Dobrze myślę?

Wg umowy - Wielka Niedziela, Wielki Poniedziałek, 25 grudnia, 26 grudnia, 1 stycznia - płatne 50 %. To wszystko.
13 lutego 2014 11:19
Athenka

Sylwunia !!! 100 e to b. duzo kasy !!!! moze przyjdzie oddzielnie jak nie to dzwon i placz!

No już dzwoniłam... czekam na telefon zwrotny...