Tak jak wcześniej napisałam, czyli od drugiego dnia, ale wyrównuje się to przy wyjeździe-przy zmianie, bo zmiennik też ne ma płaconego pierwszego dnia pracy, za Ty dostajesz , nie ważne o której wyjeżdżając...
Tak jak wcześniej napisałam, czyli od drugiego dnia, ale wyrównuje się to przy wyjeździe-przy zmianie, bo zmiennik też ne ma płaconego pierwszego dnia pracy, za Ty dostajesz , nie ważne o której wyjeżdżając...
A czy Ty współpracujesz z Aterimą? Pytam, bo nie czytałem tego wątku od deski do deski.
Tak, dlatego się udzieliłam ;)
Dzięki za odp. Zerknąłem teraz na Twój profil. Dzięki Tobie postanowiłem i swój nieco pouzupełniać.
Dziesięć lat grałaś w teatrze. Jestem PEŁEN podziwu!
Ale nie wszystkie firmy tego sie trzmaja.Czasem zdarza sie ,ze opiekun przyjeżdża w dzien wyjazdu poprzedniego opiekuna.Czesto opiekunowie sie nie widzą.To tez zależne jest od rodzin,poniewaz płacić podwujnie.nie chcą.Firmy w dzień wymiany opiekunów,płaca po pół dniówki.Tak jest taniej,niż płacenie dwóch całych dniówek.To jest też logiczne,ale bardzo niewygodne,dla przekazujących zmiane.Kto jednak martwi sie o n asz spokój??????????Już sobie dopowiedz:)
Rozmawiajac z moja koordynatorka tez dowiedzialam sie ze dzien przyjazdu na sztele jest nieplatny, Przyjechalam po 8ej rano, zmienniczka wyjechala przede mna czyli o 6ej rano, Takze to byl moj dzien pracy, wykonalam telefon do firmy i koordynatorka powiedziala mi ze bede miala zaplacone,. Niestety okazalo sie ze mam nie zaplacony za ten dzien. Troche to niesprawiedliwe, mialo byc a nie jest zaplacone, Jutro bede dzwonic do nich i rozmawiac w tej sprawie
Ja mam w umowie że jak przyjadę do godziny 14 to mam płaconą całą dniówke a jak po 14 to pół
Rozmawiajac z moja koordynatorka tez dowiedzialam sie ze dzien przyjazdu na sztele jest nieplatny, Przyjechalam po 8ej rano, zmienniczka wyjechala przede mna czyli o 6ej rano, Takze to byl moj dzien pracy, wykonalam telefon do firmy i koordynatorka powiedziala mi ze bede miala zaplacone,. Niestety okazalo sie ze mam nie zaplacony za ten dzien. Troche to niesprawiedliwe, mialo byc a nie jest zaplacone, Jutro bede dzwonic do nich i rozmawiac w tej sprawie