ATERIMA MED Zobacz profil firmy

Zarobki
5 / 5
Warunki umowy
5 / 5
Jakośc obsługi
5 / 5
Dopasowanie oferty
5 / 5
Liczba oddziałów
4 / 5
15 grudnia 2014 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
witam wszystkich serdecznie...

Jestem w Aterina już ponad 2 lata...dziś odebrałam dziwny telefon...od pani z rekrutacji...

osoba ta poinformowała mnie o nowych warunkach płacowych...które wcale mnie nie ucieszyły...

jutro skontaktuję się z moją koordynatorką...to napiszę jaki w tym wszystkim nowy trik rekrutacyjny wymyślili ?
28 grudnia 2014 16:47
Binga

witam wszystkich serdecznie...

Jestem w Aterina już ponad 2 lata...dziś odebrałam dziwny telefon...od pani z rekrutacji...

osoba ta poinformowała mnie o nowych warunkach płacowych...które wcale mnie nie ucieszyły...

jutro skontaktuję się z moją koordynatorką...to napiszę jaki w tym wszystkim nowy trik rekrutacyjny wymyślili ?

Binga-podziel się opinią.Dostałam nową umowę do podpisania-nie podoba mi się ,jest w niej wiele niedomówień.
14 stycznia 2015 09:54
promyk

Binga-podziel się opinią.Dostałam nową umowę do podpisania-nie podoba mi się ,jest w niej wiele niedomówień.

Pracujesz jeszcze w Aterimie?zaakceptowałaś nową umowę?:)
15 stycznia 2015 15:00
witam . czy ktoś z was wiecoś na temat tej agencji jakoni pracja , jak rozwiazuja problemy opiekunek .Wyjeżdzam z nimi w sobote jakie sa wasze opinie na temattej agencji?
19 stycznia 2015 18:30
nianta

Samo spotkanie super, miła pani:) u mnie było tak, że cały arkusz, który też masz robiony przez telefon, przegaduje z Tobą i uzupełnia informacje, pyta co zrobiłabyś w sytuacjach kryzysowych, podchwytliwe pytania ;) później Ty zadajesz pytania, następnie dostajesz umowę, zostajesz sama w pokoju i czyyyyyyyyyytasz. Jak masz referencje to weź, mnie pytali o doświadczenie w opiece, reszta zatrudnienia niezbyt ich interesowała.

Możesz napisać więcej o tych podchwytliwych pytaniach-jakies przykłady i co np.: odpowiedziałaś?
20 stycznia 2015 00:38
siora4

witam . czy ktoś z was wiecoś na temat tej agencji jakoni pracja , jak rozwiazuja problemy opiekunek .Wyjeżdzam z nimi w sobote jakie sa wasze opinie na temattej agencji?

Ja byłam niedawno pierwszy raz z tą agencją. Wrażenia raczej pozytywne. Dzwonią, pytają, w razie problemów deklarują pomoc. W De byłam z nimi w stałym kontakcie, ale dziwi mnie, że jeszcze nic się nie odzywali po moim powrocie do Pl. 
22 stycznia 2015 13:04
witam !mam pytanie jak dlugo czekaliscie po podpisaniu umowy na propozycje wyjazdu.?
22 stycznia 2015 13:13
malgonia

witam !mam pytanie jak dlugo czekaliscie po podpisaniu umowy na propozycje wyjazdu.?

Już nie pamiętam ile dokładnie, ale dosyć szybko się uwinęli w moim przypadku.
22 stycznia 2015 19:05
Ja akurat nie czekałam to firma czekała na mnie,aż mi się skończy umowa z poprzednią firma ☺
23 stycznia 2015 08:42
Dziękuję za odpowiedż.mam nadzieje że szybko się odezwą :)
24 stycznia 2015 18:55
promyk

Sama nie wiem co myśleć...
moja babcia z Illingen zmarła w grudniu..
tak mi szukali nowej szteli ,że jadę dopiero 30 stycznia...podobno do lasu...bez internetu...i cywilizacji...do sklepu 6 km
pojadę to zobacze...i napiszę
co do nowej umowy...zobaczę przy pierwszej wypłacie...też wyczytałam dużo niedomówień...
pozdrawiam wszystkich z portalu...

24 stycznia 2015 18:58

Używaj opcji "edytuj". Moderator

27 stycznia 2015 17:49
Binga

Sama nie wiem co myśleć...
moja babcia z Illingen zmarła w grudniu..
tak mi szukali nowej szteli ,że jadę dopiero 30 stycznia...podobno do lasu...bez internetu...i cywilizacji...do sklepu 6 km
pojadę to zobacze...i napiszę
co do nowej umowy...zobaczę przy pierwszej wypłacie...też wyczytałam dużo niedomówień...
pozdrawiam wszystkich z portalu...

Moja historia podobna,ale wiecej nie napisze w tej chwili,za jakis czas na pewno a najbardziej denerwuje mnie to ,ze zwyczajnie zrobiła sie nieprzyjemna obsługa klienta(zaznacze ,ze klient:)charakteru nie zmienił)czyli stwierdzam na swoim przykładzie ze maja nas gdzies:))))
28 stycznia 2015 12:12
Witam wszystkich :) też chciałam się podzielić opinią o Aterimie, zdecydowałam się z nimi na współpracę, umowę podpisywałam 8 stycznia, Pani powiedziała że w ciągu 2 tygodni będą oferty, była jedna no ale niestety mi nieodpowiadała, nie stawiałam Bóg wie jakich wymagań, język komunikatywny, mam doświadczenie gdyż jeżdziłam prywatnie jak i też w rodzinie, a ofert jak nie byhło tak nie ma, dzwonię upominam się, kazą czekać, chyba zmienię firmę bo nie mam wyjścia, a takie dobre rzeczy słyszałam o Aterimie, no cóż chyba się przeliczyłam :(
28 stycznia 2015 15:26
Marla2805

Witam wszystkich :) też chciałam się podzielić opinią o Aterimie, zdecydowałam się z nimi na współpracę, umowę podpisywałam 8 stycznia, Pani powiedziała że w ciągu 2 tygodni będą oferty, była jedna no ale niestety mi nieodpowiadała, nie stawiałam Bóg wie jakich wymagań, język komunikatywny, mam doświadczenie gdyż jeżdziłam prywatnie jak i też w rodzinie, a ofert jak nie byhło tak nie ma, dzwonię upominam się, kazą czekać, chyba zmienię firmę bo nie mam wyjścia, a takie dobre rzeczy słyszałam o Aterimie, no cóż chyba się przeliczyłam :(

Bo faktycznie wczesniej wszystko bylo na wysokim poziomie o czym swiadcza moje wpisy 2 lata temu ale niestety cos sie posypalo....:)