Normalnie nienormalna jak ja.
Wszyscy zalecaja jogurty na odchudzanie,
ze niby białko takie zdrowe mają, a ja po jogurtach i maślance/ wszystko co białe/ tyję.
Normalnie nienormalna jak ja.
Wszyscy zalecaja jogurty na odchudzanie,
ze niby białko takie zdrowe mają, a ja po jogurtach i maślance/ wszystko co białe/ tyję.
Lilii,a robiłaś może kurczaka w sosie curry ? Można dodać trochę imbiru,czy się skomponuje smak?
Super - ,,imbirowe panie'' :)
Kupiłam dwa dni temu taką stożkową kapustę.Już kiedyś ją przyrządzałam i wyszła pycha.Od kiedy tę kapustę mam w lodówce co wieczór o niej myślę hahahahah Nie mam pojecia o co chodzi bo aż mi ślina napływa na samą myśl,rano natomiast odechciewa mi się jej robić i odkładam na następny dzień,ale wieczor przychodzi i znowu o tej kapuście myśle. Czy to nie dziwne:))))))))
Odkąd na forum pojawił się imbir - mam wrażenie, że cały świat "zimbirował". W TV właśnie gotuje Gordon Ramzej, normalną wołowinę. I co dodaje do marynaty? - starty imbir "prosto na mięso". Czy świat zwariował ?
Kupiłam dwa dni temu taką stożkową kapustę.Już kiedyś ją przyrządzałam i wyszła pycha.Od kiedy tę kapustę mam w lodówce co wieczór o niej myślę hahahahah Nie mam pojecia o co chodzi bo aż mi ślina napływa na samą myśl,rano natomiast odechciewa mi się jej robić i odkładam na następny dzień,ale wieczor przychodzi i znowu o tej kapuście myśle. Czy to nie dziwne:))))))))
Dziwne. Żeby o kapuście marzyć?
A może kształt tej kapusty sprawia, że pod wieczór o niej rozmyslasz? ;)))
Gordon Ramsey też czyta "opiekunki24"? ,no patrz Benitko jak to nic nie można utrzymać w tajemnicy...