Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

04 lipca 2014 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Cyce lecą pierwsze,BH odstaje,ale co zrobić...? Najwyżej zostaną dwa jajka sadzone :)

Oddam Ci trochę moich :)))

U mnie też to samo działa: chudnę to i piersi chudną. Normalne: tkanka tłuszczowa się zmniejsza wszędzie. No i nie grożą mi jajka sadzone tak czy siak.
04 lipca 2014 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
Ale nie nacie sie z czego odchudzac dobrze wygladacie obie Andrea i ty Ivanilia:)) ja to szok przezywam ja patrze na siebie no typ gruszki szok:((((Ale cycki chce miec takie ak sa:)
04 lipca 2014 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
Ostatnio czytałam,że przyciąganie ziemskie maleje...
Do pępka to raczej nie dostaną,bo nigdy ekstremalnie wielkie nie były heheeheheh ,a ja najlepiej czuję się jak noszę stanik 70 B,teraz mam 75 B i mnie ti wkurza. No ale do domciu już za miesiąc więc kupię sobie jakiś śliczny push up i będę zadowlona,bo i tak nikomu nie pokazuję się bez,no chyba,że lekarzowi :)
04 lipca 2014 11:17 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Do pępka to raczej nie dostaną,bo nigdy ekstremalnie wielkie nie były heheeheheh ,a ja najlepiej czuję się jak noszę stanik 70 B,teraz mam 75 B i mnie ti wkurza. No ale do domciu już za miesiąc więc kupię sobie jakiś śliczny push up i będę zadowlona,bo i tak nikomu nie pokazuję się bez,no chyba,że lekarzowi :)

Już czas komuś się pokazać bez.
Bez zobowiązań oczywiście i kapci w przedpokoju :))))))
04 lipca 2014 11:20 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A jakoś się nie martwię,bo nie lubiłam mieć dużych cycków hahahah ,właściwie to się cieszę ,że zeszło z nich powietrze :))))

Sczczęściaraaaaaaaaaa......
04 lipca 2014 11:31 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Już czas komuś się pokazać bez.
Bez zobowiązań oczywiście i kapci w przedpokoju :))))))

Tak,tak Lenko,wybieram się na badania kontrolne po powrocie,więc nie tylko biust ale i zęby będę pokazywać hahahahah
04 lipca 2014 11:48 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak,tak Lenko,wybieram się na badania kontrolne po powrocie,więc nie tylko biust ale i zęby będę pokazywać hahahahah

To mówisz, że lekarza poderwiesz?
;)))))))
04 lipca 2014 11:54
lena7

To mówisz, że lekarza poderwiesz?
;)))))))

Na zęby go złapie hahahahah
04 lipca 2014 11:57
Imbirowe -5 ;-)
04 lipca 2014 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Na zęby go złapie hahahahah

Od razu miałam skojarzenie z zębami, koniem i targiem hahahaha

04 lipca 2014 12:22 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

75 B ? To z czego Ty się na litość boską odchudzasz?????????????? Jakbyś miała 85 CC to mogłybyśmy pogadać...
Ja tam na razie niewiele widzę po sylwetce, no - może ociupinkę mniej mam w pasie, ale dobrze się czuję z tym imbirem. Rozmiar w newralgicznym miejscu też jeszcze nie leci i dobrze, bo bym musiała chusteczkami miejsce zapychać... 
04 lipca 2014 17:12 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

75 B ? To z czego Ty się na litość boską odchudzasz?????????????? Jakbyś miała 85 CC to mogłybyśmy pogadać...
Ja tam na razie niewiele widzę po sylwetce, no - może ociupinkę mniej mam w pasie, ale dobrze się czuję z tym imbirem. Rozmiar w newralgicznym miejscu też jeszcze nie leci i dobrze, bo bym musiała chusteczkami miejsce zapychać... 

No niestety mam trochę za dużo,może nie na samej górze,ale boczki i owszem. Po powrocie dosiadam rower,bo schodzi waga nie tam gdzie bym chciała.
Dziś chciałam się rzucić z motyką na słońce i przymierzyłam rozmiar 36 spodni hehe no i się zawiodłam
04 lipca 2014 17:44
Lili

mam 85 D:(
04 lipca 2014 21:43
Przebijam!
90 C/D
04 lipca 2014 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

75 E lub DD zależy od firmy.
I co? I mam płakac?
;)))))))))