A ja pożeram , ha! Pochłaniam rzodkiewkę w ilościach niemożliwych... Też mnie to dziwi, i mam ochotę na pomidory, na które jestem uczulona:/
A ja pożeram , ha! Pochłaniam rzodkiewkę w ilościach niemożliwych... Też mnie to dziwi, i mam ochotę na pomidory, na które jestem uczulona:/
:-) :-) :-) :-) o Boszszsze co ja narobilam:-) :-) :-) ??!!szok :-) :-) hehehehe a ja juz od 3 dni nie pije :-) :-) postanowilam przerwezrobic ! I co zjadlam dzis normalnie jak czlowiek o i song dostalam tak szatanskiej zgaggi ze szybko polecialam po imbirek:-) nawet nie gotowalam uciełam kawalek i pogryzlam i zjadlam :-) :-) :-) :-)
Ile Ty Beciula schudłaś,przyznaj nam się:))) ?
A Ty wiesz,że Niemcy sie dowiedzieli od nas o imbirze i też chleją?? O Gordonie Ramseyu nie wspomnę.:)
Ivanilka nie duzo ale wiecej juz nie musze chyba ,schudlam 7 kg ,jak zaczelam pic wazylam 65 kg potem bardzomszybko zlecialo mi 2,5 po nastepnym tyg znowu 2,5 i te ostatnie 2 to juz ciezko czyli powoli szlo , teraz przy wzroscie 162 moja waga jest 58 to juz wystarczy ,ale tak dla zdrowotnosci popijam sobie filizanke :-) albo zgryze plasterek lub 2 lepiej sie czuje .
No to mamy podobne gabaryty,tzn ja teraz 61 ważę,ale chcę tyle co Ty.:)
Uwazaj aby ci cyce nie schudly :-) :-) :-) :-) :-) :-) ja moglam zostac przy 60 kg bo teraz bh jest luzne PPPP
Cyce lecą pierwsze,BH odstaje,ale co zrobić...? Najwyżej zostaną dwa jajka sadzone :)
NIie martw sie.... pozycze Ci ,albo oddam na zawsze troche moich ....