Forumowo - Imbirowy zawrót głowy!

03 lipca 2014 19:28
nianta

A ja pożeram , ha! Pochłaniam rzodkiewkę w ilościach niemożliwych... Też mnie to dziwi, i mam ochotę na pomidory, na które jestem uczulona:/

Test ciążowy zrób:)
nianta

A ja pożeram , ha! Pochłaniam rzodkiewkę w ilościach niemożliwych... Też mnie to dziwi, i mam ochotę na pomidory, na które jestem uczulona:/

Test ciążowy zrób:)
nianta

Leć po test ciążowy. Ja w ciąży jadałam nawet 5 pęczków rzodkiewek dziennie. Jestem pedantycznie czysta - a wtedy jadłam rzodkiewki nie myjąc ich - nie było kiedy, szłam od stoiska do stoiska i zjadałam "na pniu".
03 lipca 2014 19:32
Eeeeee...gdzie mi z tym testem ciążowym? Siooo! Ostatnio też mysłałam , że jakiś mały 'blondyn' na świat się będzie prosił, bomz deczka opóźniona byłam, ale to chyba wina klimatu była, no a teraz to tylko kwestia rzodkiewek, bo wszystko inne jest stabilne-oprócz mnie oczywiście :D
03 lipca 2014 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
To ja chyba też w ciąży jestem bo na widok rolmopsów powstrzymać się nie mogłam i jadłam na stojąco...:)))))))))))))
Wydaje mi się,że za tą ochotę na różne rzeczy winny jest imbir,bo ja nie miewam od 21 lat jakiś specjalnych zachcianek,tak ja na tę kapustę np. Wy tak nie macie??
03 lipca 2014 19:37
Swego czasu jadałam kanapki z serem, dżemem, szynką, paszetem i ogórkiem konserwowym...wtedy to wszyscy myśleli, że w ciąży jestem:D ale to było zaraz po szpitalu, gdzie jedzenie jakie jest-każdy wie;)
03 lipca 2014 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
A ja nie jestem w ciaży, bo na nic specjalnego nie mam ochoty :DDDDDD
Dzięki Ci Panie za to, że mogę spokojnie spać ;))))
03 lipca 2014 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
 o Boszszsze co ja narobilam ??!!szok hehehehe a ja juz od 3 dni nie pije  postanowilam przerwezrobic ! I co  zjadlam dzis normalnie jak czlowiek o i song  dostalam tak szatanskiej zgaggi ze szybko polecialam po imbirek   nawet nie gotowalam uciełam kawalek i pogryzlam i zjadlam  
03 lipca 2014 23:29 / 3 osobom podoba się ten post
beata

:-) :-) :-) :-)  o Boszszsze co ja narobilam:-) :-) :-) ??!!szok :-) :-) hehehehe a ja juz od 3 dni nie pije :-) :-)  postanowilam przerwezrobic ! I co  zjadlam dzis normalnie jak czlowiek o i song  dostalam tak szatanskiej zgaggi ze szybko polecialam po imbirek:-)   nawet nie gotowalam uciełam kawalek i pogryzlam i zjadlam :-) :-) :-) :-) 

Ile Ty Beciula schudłaś,przyznaj nam się:))) ? 
A Ty wiesz,że Niemcy sie dowiedzieli od nas o imbirze i też chleją?? O Gordonie Ramseyu nie wspomnę.:)
04 lipca 2014 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ile Ty Beciula schudłaś,przyznaj nam się:))) ? 
A Ty wiesz,że Niemcy sie dowiedzieli od nas o imbirze i też chleją?? O Gordonie Ramseyu nie wspomnę.:)

Ivanilka nie duzo ale wiecej juz nie musze  chyba ,schudlam 7 kg ,jak zaczelam pic wazylam 65 kg potem bardzomszybko zlecialo mi 2,5 po nastepnym tyg znowu  2,5 i te ostatnie 2 to juz ciezko czyli powoli szlo , teraz przy wzroscie 162 moja waga jest 58  to juz wystarczy ,ale tak dla zdrowotnosci  popijam sobie filizanke albo zgryze plasterek lub 2 lepiej sie czuje .
04 lipca 2014 09:49
beata

Ivanilka nie duzo ale wiecej juz nie musze  chyba ,schudlam 7 kg ,jak zaczelam pic wazylam 65 kg potem bardzomszybko zlecialo mi 2,5 po nastepnym tyg znowu  2,5 i te ostatnie 2 to juz ciezko czyli powoli szlo , teraz przy wzroscie 162 moja waga jest 58  to juz wystarczy ,ale tak dla zdrowotnosci  popijam sobie filizanke :-) albo zgryze plasterek lub 2 lepiej sie czuje .

No to mamy podobne gabaryty,tzn ja teraz 61 ważę,ale chcę tyle co Ty.:)
04 lipca 2014 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to mamy podobne gabaryty,tzn ja teraz 61 ważę,ale chcę tyle co Ty.:)

Uwazaj aby ci cyce nie schudly  ja moglam zostac przy 60 kg  bo teraz bh jest luzne PPPP
04 lipca 2014 09:53 / 5 osobom podoba się ten post
beata

Uwazaj aby ci cyce nie schudly :-) :-) :-) :-) :-) :-)  ja moglam zostac przy 60 kg  bo teraz bh jest luzne PPPP

Cyce lecą pierwsze,BH odstaje,ale co zrobić...? Najwyżej zostaną dwa jajka sadzone :)
04 lipca 2014 10:50
ivanilia40

Cyce lecą pierwsze,BH odstaje,ale co zrobić...? Najwyżej zostaną dwa jajka sadzone :)

NIie martw sie.... pozycze Ci ,albo oddam na zawsze troche moich ....
04 lipca 2014 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

NIie martw sie.... pozycze Ci ,albo oddam na zawsze troche moich ....

A jakoś się nie martwię,bo nie lubiłam mieć dużych cycków hahahah ,właściwie to się cieszę ,że zeszło z nich powietrze :))))