Mi też to się najbardziej podoba. I dzwon o taty, chociaż go za bardzo na zdjęciach nie widać, ale tata kupił go już daaawno temu i trzymał z przeznaczeniem na mój taras. Teraz obwieszcza swoje przyjście dzwonieniem:)
Mi też to się najbardziej podoba. I dzwon o taty, chociaż go za bardzo na zdjęciach nie widać, ale tata kupił go już daaawno temu i trzymał z przeznaczeniem na mój taras. Teraz obwieszcza swoje przyjście dzwonieniem:)
pieknie masz nowy domek teraz budowalas jakos?marzenie miec swój wlasny dom
Śliczny taras,bardzo przytulnie wygląda. Ogród też sliczny,uwielbiam "porządek",symetrycznie posadzone drzewka i równo przystrzyżony trwanik. Chciałam Cię prosić ( :)) żebyś nie zachwaściła ogrodu niepotrzebnymi dodatkowymi roślinami,teraz jest cudnie.
Tak się zastanawiam co zamówić :) ale chyba wezmę No 67 w ciemno...
pieknie masz nowy domek teraz budowalas jakos?marzenie miec swój wlasny dom
mloda jestes to bierz tego swojego mena pod pache,do banku po kredyt i buduj.Badz pewna ze jak skonczysz to na oblewanie chetni do przyjazdu sie znajda ha ha
Nie namawiaj kasi do kredytów! :)))))))))))))))))) Postawi dom jak zarobi,za gotówkę taniej wychodzi :))))))
a czy ja ja namawiam ???? Pisze przeciez niech mena pod pache lapie,a on w dowod milosci kredyt bieze i buduje hihi