dobrze myslalam;pomimo uzywania rekawiczek,stosowania roznego rodzaju specyfikow dezynfekcyjnych zlapalam od Frau grzyba.Zastanawialam sie dlaczego lekarz nic nie powiedzial tylko wypisal masc a do mnie podchodzil jak do zgnilego jajka
dobrze myslalam;pomimo uzywania rekawiczek,stosowania roznego rodzaju specyfikow dezynfekcyjnych zlapalam od Frau grzyba.Zastanawialam sie dlaczego lekarz nic nie powiedzial tylko wypisal masc a do mnie podchodzil jak do zgnilego jajka
I ja jestem fanką lodów:) U mnie z wodą taka sama akcja, z kranu najlepsza. Tylko u mnie jest wybór kranówka albo... kranówka:( Teraz zjeżdżam do domu i po rozważeniu wszystkich za i przeciw, po urlopie szukam nowej rodziny. Jak macie jakieś propozycje piszcie do mnie na maila:)
No masz przeciez wybor,może być ciepła albo zimna:):):)
W mojej agencji też już cos takiego miało miejsce,a najgorsze jest to,że poprzednia opiekunka wyjechała rano,bo następna miała byc po południu i pdp był przez tych kilka godzin pod opieką rodziny. Kiedy okazało się,że następna poprostu sobie nie wsiadła do busa,zrobiła się afera. Rodzina wkurzona,agencja w kłopocie,a niedoszła nowa opiekunka w dobrym nastroju.
To jest skrajna nieodpowiedzialność,ja rozumiem że może coś w ostatniej chwili wypaść ,ale żeby nie uprzedzić????
Polecam wiec.Mała rzecz a cieszy.
http://allegro.pl/filtry-do-wody-filtr-na-kran-instapure-f2-polchrom-i4378226458.html
Przegladałam moje przepisy i przypomniało mi sie coś.
Kiedy zaczęłam czytać to forum-długo przed pierwszym wyjazdem-nie wiedziałam co piszecie.
Pdp i Pdp.Co jest?
Ja takiego skrótu uzywam własnie w przepisach i oznacza to proszek do pieczenia:)
Teraz to juz wiem:)
Jak wymyślą takie co zamienią w wodę chmielową to sobie kiedyś kupię, ale do domu:)
do tej wody z filtra dodajesz to
http://allegro.pl/podpiwek-kujawski-100g-piwo-domowe-hit-cenowy-i4358375859.html
I gotowe ha ha
Woda soda oczyszczona i woda utleniona.Zrob sobie taka mieszanke Letnia woda ( miska ok 2 l) 2 lyzki sody i 10 kropli wody utlenionej.Powinno pomuc lub zlagodzic objawy
mam masc i powinno pomoc,ale szczerze powiem szlak mnie trafil.Na tej stelli przytrafia mi sie wszystko co najgorsze,dlatego czekam na telefon z firmy i chce zjechac,zeby przypadkiem jeszcze czegos nie zlapac
Wiesz jak to jest.Taki fach no trudno.U starszych ludzi takie choroby wystepuja i wcale nie trudno cos podlapac pomimo ze sie uwaza.Ja bym nie liczyl az tak bardzo na ta masc.Jak sie znam na niemieckiej medycynie dal ci cos co jest dosc delikatnym srodkiem,bo nie wiedzial ( i nie chcial wiedziec) czy nie jestes uczulona na jakies zwiazki
clotrimazol jak dobrze pamietam,bo od rana moglam zapomniec,tym bardziej,ze sie na mnie obrazila bo pieniadze za leki oddalam corce a nie jej