Ratujmy się same - domowe sposoby na zdrowie

05 października 2016 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

A mowiles,ze cialo tez sie takie jakies lekkie robi? :lol1:

To zależy, jak do nieba to lekkie )
05 października 2016 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

A mowiles,ze cialo tez sie takie jakies lekkie robi? :lol1:

mowiłem ???? Oj te grzybki co to człowiek nie gada
05 października 2016 18:21 / 8 osobom podoba się ten post
Z moich obserwacji wynika,że najlepszym sposobem na zdrowie jest zachowanie spokoju umysłu i równowagi psychicznej. 
Nie nalezy podchodzić do wydarzeń w sposób emocjonalny, ale na spokojnie, powoli rozważać wszystkie za i przeciw.
A jak zbyt dużo jest tych przeciw, to omijać to wszystko z daleka.
05 października 2016 18:21 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

To zależy, jak do nieba to lekkie :-))

Aaaa, to nas to chyba nie dotyczy? Bo czytam,ze spotkamy sie tam gdzie bedzie mozna spozywac whisky oraz cygaro sobie zapalic
05 października 2016 18:22 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

mowiłem ???? Oj te grzybki co to człowiek nie gada :-)

No a mowiles,ze te grzybki to byly te jadalne podgrzybki?. Ojjjj...klamczuszek z Ciebie. Normalnie Pinokio 
05 października 2016 18:26 / 6 osobom podoba się ten post
Knorr

Z moich obserwacji wynika,że najlepszym sposobem na zdrowie jest zachowanie spokoju umysłu i równowagi psychicznej. 
Nie nalezy podchodzić do wydarzeń w sposób emocjonalny, ale na spokojnie, powoli rozważać wszystkie za i przeciw.

Masz rację.Tylko jak tak na spokojnie,bez emocji zachowując jako taką rownowagę psychiczna przy mojej pdp zrobie to zestawienie za i przeciw to wychodzi : CO JA TU ROBIĘ !!!!!
05 października 2016 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Na golasa to cala reszta musi latac... Ja z tych wybitnie zasluzonych wiec ubranko mam:-) Wcale sie nie musze starac,nic a nic:fuckyou2::-)

oooooo nie! Nie na golasa bo mam zdziebko kreację wymiętą!
05 października 2016 18:39 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Masz rację.Tylko jak tak na spokojnie,bez emocji zachowując jako taką rownowagę psychiczna przy mojej pdp zrobie to zestawienie za i przeciw to wychodzi : CO JA TU ROBIĘ !!!!!:lol1:

-wolontariat odbębniasz
05 października 2016 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

-wolontariat odbębniasz:-)

pocieszajace ze nie ja jeden
05 października 2016 19:24
No bo trzeba: ..."wespół w zespół.." to może coś w portfelach drgnie,
05 października 2016 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie wiem kogo ty tam obserwujesz, ale z moich obserwacji też to wynika 
05 października 2016 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Masz rację.Tylko jak tak na spokojnie,bez emocji zachowując jako taką rownowagę psychiczna przy mojej pdp zrobie to zestawienie za i przeciw to wychodzi : CO JA TU ROBIĘ !!!!!:lol1:

Musisz bardzej przyłożyc się do tego ....zestawienia
05 października 2016 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Musisz bardzej przyłożyc się do tego ....zestawienia:-)

znaczy co ? Dziś do domu mam jechać ?
05 października 2016 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zawsze mowie,ze nie nadaje sie do nieba. Po pierwsze nie lubie bialych ubran,po drugie te dlugasne szaty placza sie wokol nog i utrudniaja krok. Po trzecie muzyka niebianska to nie jest to co myszy lubia najbardziej,no i po czwarte,najwazniejsze,z moim temperamentem zanudzilabym sie na smierc :-) A piekielko...no! To juz calkiem inna para butow. Po pierwsze ,czarne ubranka sa bardzo twarzowe (dla mnie) ,po drugie,ramona,dzinsy, glany czyli mozna sie wygodnie przemieszczac tu i tam,na motorze oczywiscie, Po trzecie, mozna chodzic na rockowe koncerty,po czwarte - nie nudno bo co i rusz nowy grzesznik sie pokaze,A po ostatnie,wiadomo,ze gdzie diabel nie moze tam babe posle...Czyli jednym slowem,pieklo nasze! :-)

Mój były pdp mawiał, że nie chce do nieba, bo tam anielice się tylko modlą klęczą i halleluja śpiewają, a w piekle to hulaj dusza - diabła nie ma.
05 października 2016 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

znaczy co ? Dziś do domu mam jechać ?:lol3:

Proszę Cię jak brata, spróbuj jeszcze raz