Właśnie pokazują w telewizji,że w Szwajcarii w kantonie Aargau facet uwieził 6 kobiet w piwnicy.....
Właśnie pokazują w telewizji,że w Szwajcarii w kantonie Aargau facet uwieził 6 kobiet w piwnicy.....
To stela nie dla mnie bo ja lubie biegac w majtkach i podkoszulce po domu pdp /oczywiscie jak śpi/ he he
To stela nie dla mnie bo ja lubie biegac w majtkach i podkoszulce po domu pdp /oczywiscie jak śpi/ he he
Chciałbyś :-) :-)
Wiedziałam ze moim postem narobie troche zamieszania w męskich glowach
I o t mi chodziło ha ha
Mleczko47, czy tobie dziś za dużo krwi nie upuścili? Twój komentarz napisałaś jakbyś była jeszcze oszołomiona. Hallo, Meine Liebe, to ten psychol narobił biedy tym kobietom więc spróbuj trochę najpierw im współczuć. Jesteś jak zawsze... Kontrowersyjna, tak chyba to lubisz na tym forum oprócz ogrodu uprawiać najlepiej.
Spokojnie. Może Mleczko poszła na skóty myślowe i tak jej wyszło. Na pewno zaraz napisze o co jej chodziło.
A o co mi mogło chodzić? zażartowałam:):) chyba moge? czy mam jechac odbic te kobiety.
Czy na forum musi być zawsze czarno i ponuro?A o moja krew sie nie martw widze,że u ciebie nadmiar. (to do ponuraczki)