chyba zaniedbany:P...do molestowania jeszcze daleko :P...tak mi się jakos kojarzy ze kobiety zaniedbują a nie molestują..oj posypią sie pioruny :P
chyba zaniedbany:P...do molestowania jeszcze daleko :P...tak mi się jakos kojarzy ze kobiety zaniedbują a nie molestują..oj posypią sie pioruny :P
Miałeś pecha do kobiet
No tak Mamy wieksze PH od kobiet hihi
a masz racje czasem zaniedbuja jak sa na 6 tyg wyjezdzie w pracy :(
ale zobacz jakie pozniej molestowanie jak wroca :) hahahha
Cóż ,powiem tylko że nasze kobiece podejście do molestowania BARDZO się w ostatnich latach zmieniło:)Minęły niemal bezpowrotnie czasy kiedy kobioeta czekała az ją jaki zmolestuje-zrobiłyśmy się aktywne w tym temacie.Nasze matki i babki wlosy z głowy z przerażenia wyrywają:):):)No bo kto to widział:):):)Może jeszcze nie trafiłeś na taka przebojową:)A niemiłe doświadczenia zaniedbania sprawiły ,że molestowania może nie zauważasz:)Trafisz -spokojna glowa:)Mój mówi własnie ,ze to ja go zmolestowałam:):)I ma kurde rację:):):)
Witam was kochani!!!Powoli ogarniam swoje zamczysko i moje panstwo powoli malymi krokami robie po swojemu bo byly tu koszmarne zasady i zakazy ale jak zawsze musze dac rade heheee Jestem pod okiem kamer 24 na24 ale nuie narzekam az tak okrutnie od23 do 6 rano mam spokoj jedynie 2 razy wstaje do pdp ale choroba nie pozwala jej samej chodzic,zycze milego pogodnego dzionka,dziekuje wszystkim za mile slowa i pozdrowki:-)))))
Co wy na to ?
http://www.opiekunki24.pl/oferty-pracy/5273/5329/szukamy-pomocy-do-kobiety-w-wieku-34-lat.
Tej firmy w ogóle nie ma w KRAZie i własnie im wywaliłem konto.
Witam was kochani!!!Powoli ogarniam swoje zamczysko i moje panstwo powoli malymi krokami robie po swojemu bo byly tu koszmarne zasady i zakazy ale jak zawsze musze dac rade heheee Jestem pod okiem kamer 24 na24 ale nuie narzekam az tak okrutnie od23 do 6 rano mam spokoj jedynie 2 razy wstaje do pdp ale choroba nie pozwala jej samej chodzic,zycze milego pogodnego dzionka,dziekuje wszystkim za mile slowa i pozdrowki:-)))))
Tak ??? A rozwin temat. Hihi A nie jest to tak ze 14 godzin jechalam glowa mi peka i zrob mi kawki kochanie ha ha
.....zrób mi kawki ,kochanie -jak tylko dojdę do siebie to bój sie bój:):):)Weź sobie lepiej wolne na jutro bo do biura to sie na pewno nadawał nie bedziesz:)