Na wyjeździe #12

08 sierpnia 2014 19:34
lena7

Nie wiem już w jakim temacie rozmawiałyście o kantorach internetowych więc piszę tu. Jakiś tydzień temu czytałam artykuł o jednym z takich kantorów co zablokował kasę ludziom i nie wymienil waluty. Gdybym tylko to ja pamiętała na jakim portalu i nazwę kantoru! Wydaje mi się że to było na money.pl lub na wyborcza.biz. Ale nie mogę znaleźć w wyszukiwarkach nic na ten temat :(

ja to czytalam,ale to nie byl interrnetowy kantor z ktorego my korzystamy,tylko jakis taki porabany bo to przechodzilo przez kilka bankow,i tu nie chodzilo o wyzszy kurs wymiany tylko op szybki przelew zagraniczny
08 sierpnia 2014 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

a dobre ogorki kiszone?- spac nie moge przez nie ;)

Ogórki też były ale nie wiem czy kiszone ,na pewno kapusta musisz się przejść jeśli masz Reve koło siebie gdzieś 

08 sierpnia 2014 20:03 / 6 osobom podoba się ten post

Kasię 63 zaurocz, to Ci wyśle karton świeżo zrobionych.

No, jestem chyba jednak wielka - spacyfikowałam babcię za pomoca arii Pavarottiego prosto między uszy w jej własnym cimerze, we własnym łóżku. Coś z jej osrodkiem mowy porobiły, bo juz od 2 godzin nie woła po raz kolejny, że chce kupę, której nie ma, tylko śpi jak anioł. Jak się obudzi przed czasem wzięcia leków nasennych, to jej dowalę Bacha, tasiemca o nazwie Msza h-moll, bo ma taką na stoliku. Po takiej dawce powinna dotrwać w śpiączce do ósmej rano. 

Jutro kontynuacja terapii antykałowej za pomocą kultury i sztuki. Jak się sprawdzi, to opatentujemy pomysł na forum.
08 sierpnia 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post

Nie martw sie , Kasia 63 siedzi teraz w "Ogórkowie", poproś to Ci podrzuci słoiczek .:)))
08 sierpnia 2014 20:11
romana

Kasię 63 zaurocz, to Ci wyśle karton świeżo zrobionych.

No, jestem chyba jednak wielka - spacyfikowałam babcię za pomoca arii Pavarottiego prosto między uszy w jej własnym cimerze, we własnym łóżku. Coś z jej osrodkiem mowy porobiły, bo juz od 2 godzin nie woła po raz kolejny, że chce kupę, której nie ma, tylko śpi jak anioł. Jak się obudzi przed czasem wzięcia leków nasennych, to jej dowalę Bacha, tasiemca o nazwie Msza h-moll, bo ma taką na stoliku. Po takiej dawce powinna dotrwać w śpiączce do ósmej rano. 

Jutro kontynuacja terapii antykałowej za pomocą kultury i sztuki. Jak się sprawdzi, to opatentujemy pomysł na forum.

Masz wątpliwości ,że jesteś wielka. Mnie się zdaje ,że potrafisz ją spacyfikować nie tylko ariami.
08 sierpnia 2014 20:15 / 3 osobom podoba się ten post
A ja mussze sie pochwalic.Spedzilem wolny moj dzien w towarzystwie przemilej opiekunki z Polski.To sie nazywa super wolny dzien !!!
08 sierpnia 2014 20:18
kulka129

Ogórki też były ale nie wiem czy kiszone ,na pewno kapusta musisz się przejść jeśli masz Reve koło siebie gdzieś 

obok siebie nie mam nic ;) laki, pola, domy. ale bede jutro w centrum to wdepne. dzieki za info :)
08 sierpnia 2014 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
joannagda

Masz wątpliwości ,że jesteś wielka. Mnie się zdaje ,że potrafisz ją spacyfikować nie tylko ariami.

Z ariami nie tak łatwo , Pani jest głuchawa - trzeba włączać dosyć głośno .; przyjdą synowie w odwiedziny ( na szczęście nie za często ) -wyłączają , bo nie lubią za głośnej muzyki , bo cosik nie tak mają z uszami - wyznał mi jeden z nich a konkretnie Żorzik .... Ale jak Pani przypomni sobie w porę , że jest taki moderny wynalazek jak kibelek ........ to nie ma mocnych --- nawet Bach nie pomoże , tylko będzie wołała : " Romana , Romana ! ich muss zu Toiletttttttteeee!!! Ona zawsze " Zu " a nie " auf " ... :)))))))))
08 sierpnia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

A ja mussze sie pochwalic.Spedzilem wolny moj dzien w towarzystwie przemilej opiekunki z Polski.To sie nazywa super wolny dzien !!!

No i gitarra .W milym towarzystwie piwo smakuje lepiej :)))))))
08 sierpnia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
ale jak juz wroce do Pl bede jesc tak, jak przez pierwsze 3 miesiace ciazy: 3 razy dziennie ogorki kiszone, zurek na przemian z zupa ogorkowa ;)
08 sierpnia 2014 20:28
Barbara niepowtarzalna

No i gitarra .W milym towarzystwie piwo smakuje lepiej :)))))))

pomimo towarzystwa bardzo milego ( dziewczyna z Polski) na piwo to nie poszlismy bo ja musialem autem wracac.
08 sierpnia 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post

ale jak juz wroce do Pl bede jesc tak, jak przez pierwsze 3 miesiace ciazy: 3 razy dziennie ogorki kiszone, zurek na przemian z zupa ogorkowa ;)

Ja tak mam jak przeczytałam o ogórkach Kasi 63,też pierwsze kroki skieruję na targ ,kupię wszystkie przyprawy i nakiszę ogórów.:))
08 sierpnia 2014 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

pomimo towarzystwa bardzo milego ( dziewczyna z Polski) na piwo to nie poszlismy bo ja musialem autem wracac.

Trzeba było jej o naszym forum powiedzieć,co Ty promować nas nie umiesz?? :))
08 sierpnia 2014 20:33 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Trzeba było jej o naszym forum powiedzieć,co Ty promować nas nie umiesz?? :))

a po co ??? Przeciez juz jest na naszym forum hihi
08 sierpnia 2014 20:33 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

a po co ??? Przeciez juz jest na naszym forum hihi

oooo i się nie ujawniła jeszcze??