Nie irytuje Was ten leżaczek przy logo opiekunek? Co na niego spojrze mam ochotę rzucić pracę! :P Normalnie cios poniżej pasa :D
Nie irytuje Was ten leżaczek przy logo opiekunek? Co na niego spojrze mam ochotę rzucić pracę! :P Normalnie cios poniżej pasa :D
Kochanie Ty chyba cały czas mylisz kantor internetowy z kontem internetowym.
To są dwie zupełnie rózne rzeczy.
Gabrysia Ci ładnie to opisała działanie kantorów internetowych.
no kumam, ze to 2 rozne rzeczy. ale zastanawiam sie co sie bardziej oplaca, wymienic w swoim banku miedzy kontem euro i zlotowkowym czy w tym kantorze. chodzi mi o jedno- wziac euro i wymienic na zlotowki tak, zeby jak najwiecej ich bylo ;) ale wychodzi ze kantor jest korzystniejszy ;)
no kumam, ze to 2 rozne rzeczy. ale zastanawiam sie co sie bardziej oplaca, wymienic w swoim banku miedzy kontem euro i zlotowkowym czy w tym kantorze. chodzi mi o jedno- wziac euro i wymienic na zlotowki tak, zeby jak najwiecej ich bylo ;) ale wychodzi ze kantor jest korzystniejszy ;)
Już się nie mogę doczekać kiedy ja będe miała takie problemy!
Koleżanko, gdyby bankowe kursy wymiany były korzystniejsze - to żadne kantory nie miałyby racji bytu :)))
Kolejność jest taka (od najmniej korzystnych):
- banki,
- kantory (tu w niektórych można troszkę negocjować kurs, ale to przy dużych wymianach),
- internetowy kantor
Zresztą zawsze możesz porównać - trzeba wejść na stronę swojego banku --.> skup walut, lub kurs zakupu waluty
ach jak dobrze mieć neta który zaiwania z zawrotną prędkością! :D
hehe wszystko przed Toba- tez bede miec ten problem dopiero pierwszy raz, stad tyle pytan ;)
wlasnie to zrobilam i wlosy mi deba stanely jak zobaczylam jak wielka jest roznica ;) wiec juz sie rejestruje w internetowym i wszystko bedzie git ;)
Dziewczyny, ale w tym najlepszym czyli internetowym płaci się prowizję. Niech ktoś świadomy napisze, czy się w związku z tym opłaca. Ja zawsze sprzedaję w swoim Alior Banku, sa najlepsi u mnie w mieście, lecz kurs faluje i rano jest inny niż potem. Z reguły rano jest najwyższy, tylko ja sprzedaję raz na miesiąc, góra dwa, więc nie wiem, na ile to jest wiarygodne.
Arabrab odezwij się, bo miłość babci do robienia kup doprowadza mnie powoli do szaleństwa. To nie jest normalne wysadzać ją po 15 razy dziennie, wczoraj zaliczyłam około 10 jazd i wiem jedno - EMERYCKIEJ PSYCHICZNEJ PRZEMOCY MOWIE NIE!!!!