Nie płacisz żadnej prowizji,
Na pewno nie w tym co ja wymieniam''
A myślę że w żadnym innym też/ale mogę się mylić,nie znam innych/
Sprawdż sobie kiedyś jak będziesz wymieniała-kurs banku i kantoru internetowego.
zobaczysz różnicę!!
Nie płacisz żadnej prowizji,
Na pewno nie w tym co ja wymieniam''
A myślę że w żadnym innym też/ale mogę się mylić,nie znam innych/
Sprawdż sobie kiedyś jak będziesz wymieniała-kurs banku i kantoru internetowego.
zobaczysz różnicę!!
a ja dzis od rana bonusy dostaje ;) czy jakos gdzies na gorze sobie zasluzylam, czy to za cierpliwosc do PDP i troske mimo wszystko.... najpierw PDP w szpitalu- nie martwie sie i nie mam "gownianych" problemow juz ( 7 dni i nocy to zdecydowanie za dlugo i dla niej i dla mnie), pozniej pyszny normalny, polski obiad, a teraz przy okazji rejestrowania sie w kantorze internetowym zajrzalam na konto- i znowu mila niespodzianka. firma przelala mi troszke kasiorki, a myslalam, ze jestem bez grosza na weekend ;) oby tak dalej! :D
Fajnie, dziecinko, oby tak dalej. Znalazłam w Solingen polski sklep spozywczy, miałam ochotę go ucałować - tylko nasze produkty plus prasa dla kobiet i trochę prostego badziewia do czytania. Ale był jeszcze zamknięty, gdy w czasie wolnym mknęłam podbijać świat
Romana idz w czasie wolnym jak MM seksownie poruszajac biodrami a nie mknij jak strzala, bo nie dasz szansy plci przeciwnej oka soba nacieszyc;)
Hm, tylko że ja nie chcę Niemca, bo skąpe toto w swej większości, więc dla takiego aż szkoda ruszać czymkolwiek...
Nie wiem już w jakim temacie rozmawiałyście o kantorach internetowych więc piszę tu. Jakiś tydzień temu czytałam artykuł o jednym z takich kantorów co zablokował kasę ludziom i nie wymienil waluty. Gdybym tylko to ja pamiętała na jakim portalu i nazwę kantoru! Wydaje mi się że to było na money.pl lub na wyborcza.biz. Ale nie mogę znaleźć w wyszukiwarkach nic na ten temat :(
Czekamy na Ciebie koleżanko na opiekunkowie,my szaraczki ,którym dane jest co najwyżej Alpy oglądać,ewentualnie kałużę zwaną Jezioro Bodeńskie :))
Albo jakies małomiasteczkowe Muzeum Flipa i Flapa, jedno z trzech istniejących na świecie, w niedużym mieście Solingen koło Dusseldorfu...
Fajnie, dziecinko, oby tak dalej. Znalazłam w Solingen polski sklep spozywczy, miałam ochotę go ucałować - tylko nasze produkty plus prasa dla kobiet i trochę prostego badziewia do czytania. Ale był jeszcze zamknięty, gdy w czasie wolnym mknęłam podbijać świat
no mi to chyba wlasnie polskiego sklepu do szczescia tylko potrzeba z dobrym zurkiem, albo ogorkami kiszonymi ;)
W Reve jest bardzo dużo polskich ,produktów ,kucharek ,magi galaretki żutki barszcze i wiele wiele innych