Na wyjeździe #12

08 sierpnia 2014 16:52 / 4 osobom podoba się ten post
Romi , skarbie Ty mój !:).... Odmawiaj kategorycznie mów : za godzinę , za dwie , że tylko trzy razy na dzień ze względu na cewnik , że już zrobiła wielką i piękną !... Teraz jestem mądra , ale ja ją też tachałam ile razy wołała , dopiero " rządząca -J. " mi powiedziała , że mam kategorycznie odmawiać .... ale dobre półtora m- ca nie umiałam tej "naszej słodkiej terrorystce " odmówić , było mi jej po ludzku żal , dopiero po tej słynnej sobocie , kiedy były " geburtstagi " na tarasie - stwardniałam !... Bo w sumie wtedy dopiero J . mi powiedziała , że mam odmawiać , wcześniej przy każdej wizycie Pani deklarowała chęć na kibelek i wszyscy ( !!!!! ) mówili do mnie : " Barbara , mutti MUSI na klo ".... Idzie ocipieć , no nie ?.... Plecy , plecy , plecy ..... mamy tylko jedne ! :))))))))))))))
08 sierpnia 2014 16:57 / 5 osobom podoba się ten post
opiekunkaa

Nie płacisz żadnej prowizji,
Na pewno nie w tym co ja wymieniam''
A myślę że  w żadnym innym też/ale mogę się mylić,nie znam innych/
Sprawdż sobie kiedyś jak będziesz wymieniała-kurs banku i kantoru internetowego.
zobaczysz różnicę!!

a ja dzis od rana bonusy dostaje ;) czy jakos gdzies na gorze sobie zasluzylam, czy to za cierpliwosc do PDP i troske mimo wszystko.... najpierw PDP w szpitalu- nie martwie sie i nie mam "gownianych" problemow juz ( 7 dni i nocy to zdecydowanie za dlugo i dla niej i dla mnie), pozniej pyszny normalny, polski obiad, a teraz przy okazji rejestrowania sie w kantorze internetowym zajrzalam na konto- i znowu mila niespodzianka. firma przelala mi troszke kasiorki, a myslalam, ze jestem bez grosza na weekend ;) oby tak dalej! :D
08 sierpnia 2014 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

a ja dzis od rana bonusy dostaje ;) czy jakos gdzies na gorze sobie zasluzylam, czy to za cierpliwosc do PDP i troske mimo wszystko.... najpierw PDP w szpitalu- nie martwie sie i nie mam "gownianych" problemow juz ( 7 dni i nocy to zdecydowanie za dlugo i dla niej i dla mnie), pozniej pyszny normalny, polski obiad, a teraz przy okazji rejestrowania sie w kantorze internetowym zajrzalam na konto- i znowu mila niespodzianka. firma przelala mi troszke kasiorki, a myslalam, ze jestem bez grosza na weekend ;) oby tak dalej! :D

Fajnie, dziecinko, oby tak dalej. Znalazłam w Solingen polski sklep spozywczy, miałam ochotę go ucałować - tylko nasze produkty plus prasa dla kobiet i trochę prostego badziewia do czytania. Ale był jeszcze zamknięty, gdy w czasie wolnym mknęłam podbijać świat
08 sierpnia 2014 17:47
Romana idz w czasie wolnym jak MM seksownie poruszajac biodrami a nie mknij jak strzala, bo nie dasz szansy plci przeciwnej oka soba nacieszyc;)
08 sierpnia 2014 17:51 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Fajnie, dziecinko, oby tak dalej. Znalazłam w Solingen polski sklep spozywczy, miałam ochotę go ucałować - tylko nasze produkty plus prasa dla kobiet i trochę prostego badziewia do czytania. Ale był jeszcze zamknięty, gdy w czasie wolnym mknęłam podbijać świat

Mojej omie zasmakowała sląska kiełbasa i prosiła ,żebym na niedzielę zrobiła-z rozbrajającym uśmiechem ze swojej strony powiedziałam ,że takie smaczności to tylko w Polsce. Oma przełknęła slinę i zapadła cisza.. U mnie nie ma polskiegon sklepu -jestem z tego powodu zła. Ty masz dobrze.
08 sierpnia 2014 17:58
Nie wiem już w jakim temacie rozmawiałyście o kantorach internetowych więc piszę tu. Jakiś tydzień temu czytałam artykuł o jednym z takich kantorów co zablokował kasę ludziom i nie wymienil waluty. Gdybym tylko to ja pamiętała na jakim portalu i nazwę kantoru! Wydaje mi się że to było na money.pl lub na wyborcza.biz. Ale nie mogę znaleźć w wyszukiwarkach nic na ten temat :(
08 sierpnia 2014 18:14
ziolkowa

Romana idz w czasie wolnym jak MM seksownie poruszajac biodrami a nie mknij jak strzala, bo nie dasz szansy plci przeciwnej oka soba nacieszyc;)

Hm, tylko że ja nie chcę Niemca, bo skąpe toto w swej większości, więc dla takiego aż szkoda ruszać czymkolwiek...
08 sierpnia 2014 18:21 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Hm, tylko że ja nie chcę Niemca, bo skąpe toto w swej większości, więc dla takiego aż szkoda ruszać czymkolwiek...

Aale tam przeciez turystow od groma, mowie Ci nie lataj jak strus pedziwiatr tylko krocz seksownie, zarzucajac grzywka;)
08 sierpnia 2014 18:24 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Nie wiem już w jakim temacie rozmawiałyście o kantorach internetowych więc piszę tu. Jakiś tydzień temu czytałam artykuł o jednym z takich kantorów co zablokował kasę ludziom i nie wymienil waluty. Gdybym tylko to ja pamiętała na jakim portalu i nazwę kantoru! Wydaje mi się że to było na money.pl lub na wyborcza.biz. Ale nie mogę znaleźć w wyszukiwarkach nic na ten temat :(

08 sierpnia 2014 18:45 / 5 osobom podoba się ten post
Nie mogłam się dziś powstrzymać i się spakowałam,właściwie to byłam ciekawa jak sie pomieszcze w moją walichę i drugą wielką torbę,no i jeszcze spoczko troszkę jest luzu,ale ciężkie pierniczone obydwie. Natomiast mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania,bo niby jest termin ustalony ale córka babci zrezygnowała z dziewczyny,która miala na 6 tygodni przyjechac i agencja jej znalazła inną,ale po rozmowie ze mną nie wiem czy ta dziewczyna się zgodzi. Niestety kłamać nie umiem,a prawda mogła okazać się raptem "szara",dlatego zobaczymy,jakby coś ,będę szukać busa na własną rękę.
08 sierpnia 2014 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Czekamy na Ciebie koleżanko na opiekunkowie,my szaraczki ,którym dane jest co najwyżej Alpy oglądać,ewentualnie kałużę zwaną Jezioro Bodeńskie :))

Albo jakies małomiasteczkowe Muzeum Flipa i Flapa, jedno z trzech istniejących na świecie, w niedużym mieście Solingen koło Dusseldorfu...
08 sierpnia 2014 18:49 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Albo jakies małomiasteczkowe Muzeum Flipa i Flapa, jedno z trzech istniejących na świecie, w niedużym mieście Solingen koło Dusseldorfu...

A czy Ty wiesz,że jesteś moją idolką ? Zachwyciłam się Twoją figurą jak zobaczylam zdjęcia z Waszego spotkania,nawet sie nie pochwaliłaś ile schudłaś :))
08 sierpnia 2014 19:03
romana

no mi to chyba wlasnie polskiego sklepu do szczescia tylko potrzeba z dobrym zurkiem, albo ogorkami kiszonymi ;)
08 sierpnia 2014 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no mi to chyba wlasnie polskiego sklepu do szczescia tylko potrzeba z dobrym zurkiem, albo ogorkami kiszonymi ;)

W Reve jest bardzo dużo polskich ,produktów ,kucharek ,magi galaretki żutki barszcze i wiele wiele innych 
08 sierpnia 2014 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
kulka129

W Reve jest bardzo dużo polskich ,produktów ,kucharek ,magi galaretki żutki barszcze i wiele wiele innych 

a dobre ogorki kiszone?- spac nie moge przez nie ;)