Na wyjeździe #12

08 sierpnia 2014 20:57 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Randkę sobie zrobili i na wyprzedaże poszli - ale mało romantycznie! Powiedział chociaż coś ładnego znad tych bokserek przecenionych z 5,99 na 0,99?

Nie tylko ale rowniez na obiad i lody i moze nie cos "ładnego" powiedzial ale milego hihi
08 sierpnia 2014 20:58
scarlet

A moim REWE nie maaaaa, szajs market.

no i tu mnie nie pocieszylas ;P zobacze jak bedzie jutro w  moim ;)
08 sierpnia 2014 20:58
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no i tu mnie nie pocieszylas ;P zobacze jak bedzie jutro w  moim ;)

nie kazde REWE ma polskie stoiska.Trudno takie zycie hihi
08 sierpnia 2014 20:59 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

damskie bokserki przymierzalem ha ha Macie fantazje ha ha ale czego sie nie zrobi aby bylo wesolo

Teraz widzisz , że wystarczy trochę reklamy na forum i " posucha " weg !..... Ciągnąć bedą ( bez skojarzeń ) do Ciebie jak te " pciółki " do miodu ........ Jak wszyscy to wszyscy - babcie też ......... tak na marginesie ; urlop kończę z końcem sierpnia :)))))))))))))))))))
08 sierpnia 2014 21:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Wiecie dokładnie z forum że Orim potrafi duzo mówić i fajnie :)))))
Było romantycznie i na wyprzedaży hahahahaha
A swoja drogą jak spotyka sie opiekunka z opiekunką to spotkanie, a jak opiekun z Opiekunką to już randka ?

Ta randka to żartobliwie. Najważniejsze, że było fajnie. Teraz to Orim sekretarki będziesz potrzebował, aby zapamiętac z kim jesteś umówiony i gdzie. Potem szofera, ogrodnika, doradcę od podatków... i popatrz ilu ludziom dzięki forum dasz pracę!
08 sierpnia 2014 21:00 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Anulka,jak mi Ciebie brakowało,nareszcie wyszłaś z ukrycia :))   Jadę,jadę ale to jeszcze tydzień zanim wyruszę na łowy hahahhaahh

nie ukrywalam sie kochana, zycie strasznie mnie doswiadczylo, jeszcze nie do konca doszlam do siebie, w lutym zmarl moj kochany maz, ale jest coraz lepiej, milo, ze ktos za mna tesknil, dzieki
08 sierpnia 2014 21:00
Barbara niepowtarzalna

Teraz widzisz , że wystarczy trochę reklamy na forum i " posucha " weg !..... Ciągnąć bedą ( bez skojarzeń ) do Ciebie jak te " pciółki " do miodu ........ Jak wszyscy to wszyscy - babcie też ......... tak na marginesie ; urlop kończę z końcem sierpnia :)))))))))))))))))))

ja koncze prace z koncem sierpnia
08 sierpnia 2014 21:01
ORIM

no co za ludzie :P ja dzis cala w skowronkach, bo kilka powodow do radosci bylo, a tu mi od razu skrzydla zlosliwe bestie chca podciac :P :P bede plakac ;( :D
08 sierpnia 2014 21:01 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

niektore Edeki maja polskie stoiska;w L..znalazlam tylko ogorki konserwowe
08 sierpnia 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

nie ukrywalam sie kochana, zycie strasznie mnie doswiadczylo, jeszcze nie do konca doszlam do siebie, w lutym zmarl moj kochany maz, ale jest coraz lepiej, milo, ze ktos za mna tesknil, dzieki

Bardzo Ci współczuję,nie miałam pojęcia o Twoich kłopotach,cieszę się jednak,że już powoli dochodzisz do siebie.
08 sierpnia 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

Bardzo współczuje, zyczę Ci dużo sił . Rana sie zagoi po pewnym czasie.
08 sierpnia 2014 21:02

no kumam, ze to 2 rozne rzeczy. ale zastanawiam sie co sie bardziej oplaca, wymienic w swoim banku miedzy kontem euro i zlotowkowym czy w tym kantorze. chodzi mi o jedno- wziac euro i wymienic na zlotowki tak, zeby jak najwiecej ich bylo ;) ale wychodzi ze kantor jest korzystniejszy ;)

Ja wolę przez bank wymieniać walutę.Wiem że jestem stratna 10 centów ale mam spokój że nikt mi nie skradnie numeru konta(np.haker) i dostanę wymienione pieniadze.
PS.W tygodniu czytałam na interi że jeden kantor nie wysyłał pieniędzy (muszę to dokładnie  przeczytać)
08 sierpnia 2014 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
bardzo wspolczuje Anula62, z czasem bol przycichnie,trzymaj sie dzielnie
08 sierpnia 2014 21:05
ORIM

Nie tylko ale rowniez na obiad i lody i moze nie cos "ładnego" powiedzial ale milego hihi

Ale na ślimaku jeździłeś, przyznaj sie hahahaha
08 sierpnia 2014 21:05 / 4 osobom podoba się ten post

no co za ludzie :P ja dzis cala w skowronkach, bo kilka powodow do radosci bylo, a tu mi od razu skrzydla zlosliwe bestie chca podciac :P :P bede plakac ;( :D

Pocieszę Cię - w polskich supermarketach nie ma stoisk REWE. Oni nam tak, to my im tak samo!