Randkę sobie zrobili i na wyprzedaże poszli - ale mało romantycznie! Powiedział chociaż coś ładnego znad tych bokserek przecenionych z 5,99 na 0,99?
Randkę sobie zrobili i na wyprzedaże poszli - ale mało romantycznie! Powiedział chociaż coś ładnego znad tych bokserek przecenionych z 5,99 na 0,99?
A moim REWE nie maaaaa, szajs market.
no i tu mnie nie pocieszylas ;P zobacze jak bedzie jutro w moim ;)
damskie bokserki przymierzalem ha ha Macie fantazje ha ha ale czego sie nie zrobi aby bylo wesolo
Wiecie dokładnie z forum że Orim potrafi duzo mówić i fajnie :)))))
Było romantycznie i na wyprzedaży hahahahaha
A swoja drogą jak spotyka sie opiekunka z opiekunką to spotkanie, a jak opiekun z Opiekunką to już randka ?
Anulka,jak mi Ciebie brakowało,nareszcie wyszłaś z ukrycia :)) Jadę,jadę ale to jeszcze tydzień zanim wyruszę na łowy hahahhaahh
Teraz widzisz , że wystarczy trochę reklamy na forum i " posucha " weg !..... Ciągnąć bedą ( bez skojarzeń ) do Ciebie jak te " pciółki " do miodu ........ Jak wszyscy to wszyscy - babcie też ......... tak na marginesie ; urlop kończę z końcem sierpnia :)))))))))))))))))))
nie kazde REWE ma polskie stoiska.Trudno takie zycie hihi
nie kazde REWE ma polskie stoiska.Trudno takie zycie hihi
nie ukrywalam sie kochana, zycie strasznie mnie doswiadczylo, jeszcze nie do konca doszlam do siebie, w lutym zmarl moj kochany maz, ale jest coraz lepiej, milo, ze ktos za mna tesknil, dzieki
nie ukrywalam sie kochana, zycie strasznie mnie doswiadczylo, jeszcze nie do konca doszlam do siebie, w lutym zmarl moj kochany maz, ale jest coraz lepiej, milo, ze ktos za mna tesknil, dzieki
no kumam, ze to 2 rozne rzeczy. ale zastanawiam sie co sie bardziej oplaca, wymienic w swoim banku miedzy kontem euro i zlotowkowym czy w tym kantorze. chodzi mi o jedno- wziac euro i wymienic na zlotowki tak, zeby jak najwiecej ich bylo ;) ale wychodzi ze kantor jest korzystniejszy ;)
Nie tylko ale rowniez na obiad i lody i moze nie cos "ładnego" powiedzial ale milego hihi
no co za ludzie :P ja dzis cala w skowronkach, bo kilka powodow do radosci bylo, a tu mi od razu skrzydla zlosliwe bestie chca podciac :P :P bede plakac ;( :D