Na wyjeździe #12

08 sierpnia 2014 21:16
ORIM

ten byl najbardziej normalny bo ten drugi to na oko szatan wcielony ha ha

Dobrze ze mnie nie podkusiło wsiasc na tego drugiego :)))))
08 sierpnia 2014 21:16 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

a szkoda hihi 
08 sierpnia 2014 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ten byl najbardziej normalny bo ten drugi to na oko szatan wcielony ha ha

Wyobrażam sobie:D ,i te przeciążenia;))Nie mogę ze śmiechu:))))
08 sierpnia 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

lAleeeee! byśta sie pościgali !!!!.... i który by był pierwszy ?........ ten lżejszy !.... z talią " osy " :)))))))))
08 sierpnia 2014 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

No co Ty! Bez kasku????:)))))
08 sierpnia 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

lAleeeee! byśta sie pościgali !!!!.... i który by był pierwszy ?........ ten lżejszy !.... z talią " osy " :)))))))))

a nie ....te slimaki jak nie czuja obciazenia to nie startuja ha ha Dobry test dla imbirowych hihi
08 sierpnia 2014 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

A jakie my mamy polskie supermarkety? Bo ja znam tylko niemieckie, francuskie i portugalskie?? :))))

Polskie supermarkety to "Piotr i Paweł" oraz "Marcpol" :)) ,ale pewnie nie w całej Polsce :))
08 sierpnia 2014 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Polskie supermarkety to "Piotr i Paweł" oraz "Marcpol" :)) ,ale pewnie nie w całej Polsce :))

i Alma
08 sierpnia 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a nie ....te slimaki jak nie czuja obciazenia to nie startuja ha ha Dobry test dla imbirowych hihi

Taa,ja to myśle,że jak Cię ten slimak zobaczył to od razu do muszelki się schował przed takim kowbojem hhaahahha
08 sierpnia 2014 21:25
ivanilia40

A Biedronka i Pszczółka ??????
hahaha
08 sierpnia 2014 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
Co ja tu czytam :) Jutro na pudlu Sowa opisze forumowy romans ;)
A wiecie, ze nieważna prawda, a ważniejsza elastyczna interpretacja prawdy :)))))))))))
08 sierpnia 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Taa,ja to myśle,że jak Cię ten slimak zobaczył to od razu do muszelki się schował przed takim kowbojem hhaahahha

Dal rade - opanowal strach Ja tez ha ha Gosia tylko nie usiadla na slimaka.Za drobna aby ruszyl
08 sierpnia 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Co ja tu czytam :) Jutro na pudlu Sowa opisze forumowy romans ;)
A wiecie, ze nieważna prawda, a ważniejsza elastyczna interpretacja prawdy :)))))))))))

Hahahaha ....  zgadzam się w 100%
08 sierpnia 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ja o czym myslalem ???? O czym ty myslisz hihi Tylko sucha info podalem.A diete masz super !!! Trzymaj sie jej hihi

No, nawet jak nie schudniesz, to sobie dobrze podjesz, zanim dopadnie Cię cukrzyca, zwyrodnienie stawów, reumatyzm, Parkinson, zawał serca, otłuszczenie wątroby, nadciśnienie i inne obfite dary wieku dojrzałego...

Chcesz wcześniej wracać do naszego wielorybka? Dla tych paru euro aż takie poświęcenie? Nie podejrzewałam...
08 sierpnia 2014 21:29 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Dal rade - opanowal strach Ja tez ha ha Gosia tylko nie usiadla na slimaka.Za drobna aby ruszyl

No to dzięki ślimakowi wazeliny już nie musisz używać hahahahhahah