Na wyjeździe #12

08 sierpnia 2014 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
ANULA62

nie ukrywalam sie kochana, zycie strasznie mnie doswiadczylo, jeszcze nie do konca doszlam do siebie, w lutym zmarl moj kochany maz, ale jest coraz lepiej, milo, ze ktos za mna tesknil, dzieki

To przykre jak tracimy bliskich jednak zycie toczy sie dalej.Oby potoczylo ci sie jak najlepiej
08 sierpnia 2014 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ale na ślimaku jeździłeś, przyznaj sie hahahaha

Tak przyznaje sie i sa na to dowody - fotka
08 sierpnia 2014 21:08
romana

Pocieszę Cię - w polskich supermarketach nie ma stoisk REWE. Oni nam tak, to my im tak samo!

ej Romana czy to napewno chodzi o Rewe czy o produkty,a niemieckich ci u nas dostatek
Witam wszystkich może ktoś mi podpowie jak zrobić przerośnięty boczek o nazwie bauchspeck z kartoflami i warzywami. Te niemiecki potrawy mnie dobijają. Jak go się smaży? Może ktoś ma przepis lub linka do przepisu w języku polskim. Rodzina ustala meni a ja robię.

Potrawa ma być " stek z warzywami i ziemniakami ".

08 sierpnia 2014 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
dzieki wszystkim, tak zycie toczy sie dalej.................
08 sierpnia 2014 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Tak przyznaje sie i sa na to dowody - fotka

Prosimy fotkę,muszę zobaczysz jak ślimaka ujeżdżasz hahahhahahahhahah
romana

Pocieszę Cię - w polskich supermarketach nie ma stoisk REWE. Oni nam tak, to my im tak samo!

a kto by chcial w naszych marketach kupowac te ichne specjaly
08 sierpnia 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ja koncze prace z koncem sierpnia

o czym Ty myślałeś ?.... Ja tylko tak dla jaj !..... Nie wiadomo , może Romie zbrzydnie i ze dwa dni sierpnia jeszcze zaliczę ..... Tylko nie wiem jak z tym imbirem , czy ja dobrze robię , bo piję i zagryzam pierniczkami alpejskimi ..... nie mam pojęcia , czy zadziała w obie strony - odchudzi i...........Od poniedziałku zacznę na dobre , bo jutro i w niedzielę obiad - pychota a i jutro szarlotkę piekę ..... Ale jakby tamtego to niech tam !.... Żyje się raz ! :)))))))))))
08 sierpnia 2014 21:10 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Prosimy fotkę,muszę zobaczysz jak ślimaka ujeżdżasz hahahhahahahhahah

mowie ci masakra Ślimak stoi ja spokojnie do niego podchodze,siadam a no myk myk myk jak blyskawica ruszyl ha ha
08 sierpnia 2014 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

dzieki wszystkim, tak zycie toczy sie dalej.................

Witaj Anulko,współczuję Ci bardzo,trzymaj się dzielnie.
08 sierpnia 2014 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

mowie ci masakra Ślimak stoi ja spokojnie do niego podchodze,siadam a no myk myk myk jak blyskawica ruszyl ha ha

To ten na speedzie;)A normalnych w stajni nie mieli?;))
08 sierpnia 2014 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

o czym Ty myślałeś ?.... Ja tylko tak dla jaj !..... Nie wiadomo , może Romie zbrzydnie i ze dwa dni sierpnia jeszcze zaliczę ..... Tylko nie wiem jak z tym imbirem , czy ja dobrze robię , bo piję i zagryzam pierniczkami alpejskimi ..... nie mam pojęcia , czy zadziała w obie strony - odchudzi i...........Od poniedziałku zacznę na dobre , bo jutro i w niedzielę obiad - pychota a i jutro szarlotkę piekę ..... Ale jakby tamtego to niech tam !.... Żyje się raz ! :)))))))))))

ja o czym myslalem ???? O czym ty myslisz hihi Tylko sucha info podalem.A diete masz super !!! Trzymaj sie jej hihi
08 sierpnia 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Arabrab...jesteś niemozliwa hahaha, dobrze ze znowu jesteś.:)))
08 sierpnia 2014 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

To ten na speedzie;)A normalnych w stajni nie mieli?;))

ten byl najbardziej normalny bo ten drugi to na oko szatan wcielony ha ha
08 sierpnia 2014 21:15 / 3 osobom podoba się ten post
romana

A jakie my mamy polskie supermarkety? Bo ja znam tylko niemieckie, francuskie i portugalskie?? :))))