Na wyjeździe #12

08 sierpnia 2014 21:29 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

a nie ....te slimaki jak nie czuja obciazenia to nie startuja ha ha Dobry test dla imbirowych hihi

Ależ wiem , jak byłam na fajce na tarasie w D. to nawet zmuszona byłam pirueta na takim wywinąć !.... jak wywinęłam to nie mogłam się zatrzymać ...... aż mnie " zemgliło " od tego kołowańca !..... ichnia , dawna łyżwiarka Katarina Witt -- to przy mnie pikuś ,mimo , żem od niej ciuteczkę starsza i zgrabniejsza - powiedzmy :)))))))
08 sierpnia 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Hahahaha ....  zgadzam się w 100%

zawsze moze poprosic o wywiad na wylacznosc
08 sierpnia 2014 21:30
ivanilia40

Polskie supermarkety to "Piotr i Paweł" oraz "Marcpol" :)) ,ale pewnie nie w całej Polsce :))

zdaje sie ze sa zbyt male na supermarket,jak juz to market,a co do Almy to mam watpliwosci czy ona ci polska
08 sierpnia 2014 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No to dzięki ślimakowi wazeliny już nie musisz używać hahahahhahah

praktyczne no nie ha ha
08 sierpnia 2014 21:32
scarlet

A moim REWE nie maaaaa, szajs market.

W moim jest cały regał 

08 sierpnia 2014 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Dal rade - opanowal strach Ja tez ha ha Gosia tylko nie usiadla na slimaka.Za drobna aby ruszyl

Mówcie po ludzku, bo ja prosta dziewucha z miasta jestem - co to za ślimaki, jakieś plastikowe konie na wesołym miasteczku?
08 sierpnia 2014 21:34
romana

No, nawet jak nie schudniesz, to sobie dobrze podjesz, zanim dopadnie Cię cukrzyca, zwyrodnienie stawów, reumatyzm, Parkinson, zawał serca, otłuszczenie wątroby, nadciśnienie i inne obfite dary wieku dojrzałego...

Chcesz wcześniej wracać do naszego wielorybka? Dla tych paru euro aż takie poświęcenie? Nie podejrzewałam...

Ta druga część posta to do mnie ?..... Eeeeee, tam cicho być ..... to chodziło tylko o końcówkę ........... sierpnia oczywiście :))))))))))
08 sierpnia 2014 21:35
romana

Mówcie po ludzku, bo ja prosta dziewucha z miasta jestem - co to za ślimaki, jakieś plastikowe konie na wesołym miasteczku?

no nie SLIMAK!!! Taki normalny ma muszelke,rogi na chodniku stoi Mozna sobie na niego usiasc
08 sierpnia 2014 21:36 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Romana to serio sa ślimaki ale tak naprawde to z Orimem konie mozna kraść :))))
Moja córka chce miec stajnię, to muszę z nim sztamę trzymać :)))))
08 sierpnia 2014 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no nie SLIMAK!!! Taki normalny ma muszelke,rogi na chodniku stoi Mozna sobie na niego usiasc

Orim, a po co się na niego siada? Szczęście przynosi?
08 sierpnia 2014 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
romana

hahahahahahha kocham Cię Romana hahahahahh
08 sierpnia 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Polskie supermarkety to "Piotr i Paweł" oraz "Marcpol" :)) ,ale pewnie nie w całej Polsce :))

Nie widziałam na oczy "Piotra i Pawła" i "Marcpola"? Te supermarkety wielkopowierzchniowe, które mnie otaczają z pewnością nie są polskie! Najwięcej jest niemieckich, tak w Polsce jak i w innych krajach Uni. Dlatego Niemcy stoją jak stoją :) A półeczka w niemieckich sklepach z produktami polskimi to naprawdę margines. Od tego Polska z pewnością się nie wzbogaci!
08 sierpnia 2014 21:41 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Czy szczęście to nie wiadomo , ale przjemnie może pewnie być jak sobie tak "patataj " po-machen :))))))))))
08 sierpnia 2014 21:41 / 6 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Romana to serio sa ślimaki ale tak naprawde to z Orimem konie mozna kraść :))))
Moja córka chce miec stajnię, to muszę z nim sztamę trzymać :)))))

Aaaa, teraz wszystko jasne - Orim siada na ślimaka, co jest dowodem na to, że mozna z nim kraśc konie, a przynajmniej mieć stajnię. 
08 sierpnia 2014 21:42
siwa

zdaje sie ze sa zbyt male na supermarket,jak juz to market,a co do Almy to mam watpliwosci czy ona ci polska

Jak najbardziej polska, powiedziałabym nawet więcej ;): krakowska. Mieszkam niedaleko jej nowej siedziby.