a nie ....te slimaki jak nie czuja obciazenia to nie startuja ha ha Dobry test dla imbirowych hihi
a nie ....te slimaki jak nie czuja obciazenia to nie startuja ha ha Dobry test dla imbirowych hihi
Hahahaha .... zgadzam się w 100%
Polskie supermarkety to "Piotr i Paweł" oraz "Marcpol" :)) ,ale pewnie nie w całej Polsce :))
No to dzięki ślimakowi wazeliny już nie musisz używać hahahahhahah
A moim REWE nie maaaaa, szajs market.
Dal rade - opanowal strach Ja tez ha ha Gosia tylko nie usiadla na slimaka.Za drobna aby ruszyl
No, nawet jak nie schudniesz, to sobie dobrze podjesz, zanim dopadnie Cię cukrzyca, zwyrodnienie stawów, reumatyzm, Parkinson, zawał serca, otłuszczenie wątroby, nadciśnienie i inne obfite dary wieku dojrzałego...
Chcesz wcześniej wracać do naszego wielorybka? Dla tych paru euro aż takie poświęcenie? Nie podejrzewałam...
Mówcie po ludzku, bo ja prosta dziewucha z miasta jestem - co to za ślimaki, jakieś plastikowe konie na wesołym miasteczku?
Mówcie po ludzku, bo ja prosta dziewucha z miasta jestem - co to za ślimaki, jakieś plastikowe konie na wesołym miasteczku?
no nie SLIMAK!!! Taki normalny ma muszelke,rogi na chodniku stoi Mozna sobie na niego usiasc
Orim, a po co się na niego siada? Szczęście przynosi?
Polskie supermarkety to "Piotr i Paweł" oraz "Marcpol" :)) ,ale pewnie nie w całej Polsce :))
Orim, a po co się na niego siada? Szczęście przynosi?
Romana to serio sa ślimaki ale tak naprawde to z Orimem konie mozna kraść :))))
Moja córka chce miec stajnię, to muszę z nim sztamę trzymać :)))))
zdaje sie ze sa zbyt male na supermarket,jak juz to market,a co do Almy to mam watpliwosci czy ona ci polska