Na wyjeździe #12

13 sierpnia 2014 13:37 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Masz na myśli nas mówiąc"potwory"? No ładnie nas oceniasz...

Dziewczyny,slyszałyście jak Orim nas ocenia?????????????????????//

wasze charakterki ha ha i to "wyglodzenie " imbirowe ha ha Potwor nie kobita moze pozrec faceta w calosci ha ha
13 sierpnia 2014 13:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

widzisz ? widzisz ? a Ty chciałaś się od razu zakochiwać.:))))

13 sierpnia 2014 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

widzisz ? widzisz ? a Ty chciałaś się od razu zakochiwać.:))))

To ja jednak rezygnuję z Orima, wolę sobie poszukać do kochania kogoś innego :))
13 sierpnia 2014 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

to ja chyba jednak nie udostepnie wam kluczy do mojej piwnicy ha ha

Oj,nie bądź taki, będziesz świadkiem :))
13 sierpnia 2014 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To ja jednak rezygnuję z Orima, wolę sobie poszukać do kochania kogoś innego :))

ide sobie zrobic kawe.Przy was pijac wrzatek mozna sie ochlodzic hihi takie gorace dziewczyny z was
13 sierpnia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

Oj,nie bądź taki, będziesz świadkiem :))

chyba jehowym ha ha Dobra co wam bede zalowal i tak nie dacie rady wypic tego co tam zgromadzilem ha ha
13 sierpnia 2014 13:43 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja proponuję pieska albo kotka. To jest bezpieczniej. :))
13 sierpnia 2014 13:44 / 5 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ja proponuję pieska albo kotka. To jest bezpieczniej. :))

ale ze mna na spacery nie trzeba wychodzic hihi
13 sierpnia 2014 13:44 / 7 osobom podoba się ten post
Ide na spacerek ,już wczoraj corka babci miała skaszoną minę jak mówiła,że mam jej mamę przyprowadzić, ale to już nie moja sprawa. Idę zmoknąc ,bawcie się dobrze kochani :))
13 sierpnia 2014 14:42 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ide na spacerek ,już wczoraj corka babci miała skaszoną minę jak mówiła,że mam jej mamę przyprowadzić, ale to już nie moja sprawa. Idę zmoknąc ,bawcie się dobrze kochani :))

Kurcze parasoli tam nie maja wieksza juz nie urosniesz nawet jak cie deszcz zmoczy:))
13 sierpnia 2014 14:46 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

A to szkoda, bo przy okazji możnaby Cię do sklepu zaciągnąć odzieżowego jakiegoś i patrząc okiem zbitego psa wybąkać
-Jaka szkoda, że nie mogę sobie teraz na tę śliczną sukienkę pozwolić! Do niej to nawet stringów nie trzeba nosić!

Sporo panów mięknie na takie dictum, a tu nic...Popraw się, kolego!.
13 sierpnia 2014 14:49 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ale lgnie do tych kobiet jak do miodu slodkiego hhahahaah
13 sierpnia 2014 14:59 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Nooooo ! .... a jeśli już to nózki przy każdym drzewku nie będziez zadzierał . Co nie ?..... :))))))
13 sierpnia 2014 15:13 / 3 osobom podoba się ten post
Coz jak nie było w czym wierac to i takie miejsce nie jest złe mozna sie pomodlic o słoneczko przy okazji!!:)
13 sierpnia 2014 15:33 / 7 osobom podoba się ten post
No coś Ty,wcale nie ważne ,ważne ze wolna ,prawie bez zobowiązań,bo dorosła córka studentka się nie liczy jako zobowiązanie,nie?

Byłam na jeżynach, rwałam sobie bezpośrednio z czyjegoś ogródka,bo gałęzie wyłaziły na ścieżke,to jakby publiczne jeżyny. Jak już się naćpałam to zauważyłam,że niedaleko stoi właścieciel i patrzy na mnie jak mu bezczelnie zjadam jego owoce hahahahahaahah . Jako ,ze ja kulturalna pomachałam mu ładnie z uśmiechem i poszłam dalej.
Potem wzielam się za przepakowywanie,wszystkie rzeczy wsadziłam do worków tak jak mi jeden nasz kolega poradził,no i jestem już wolna.
Acha ,jeszcze poodkurzałam,ale zapomniałam kupić worków do odkurzacza,więc założyłam rękawice i przez dziurkę wyczyściłam worek. Kreatywność to się nazywa :))