Na wyjeździe #12

14 sierpnia 2014 08:43
magdalena_k

Ty tez kupuj to co lubisz :)

nie bede cudowac, i tak co chwile tu dostaje po uszach za nic. jak nie od PDP, to teraz jak jest w szpitalu od corki :/ nie mam do nich zdrowia....
14 sierpnia 2014 08:48 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

nie bede cudowac, i tak co chwile tu dostaje po uszach za nic. jak nie od PDP, to teraz jak jest w szpitalu od corki :/ nie mam do nich zdrowia....

tak trafilas poprostu niezaciekawie,mam nadzieje ze juz niedlugo Ci zostalo i nastepne miejsce bedzie duzo lepsze tegoo Ci zycze :)
14 sierpnia 2014 08:52
magdalena_k

tak trafilas poprostu niezaciekawie,mam nadzieje ze juz niedlugo Ci zostalo i nastepne miejsce bedzie duzo lepsze tegoo Ci zycze :)

kibluje tu do konca sierpnia, chyba ze babcia za dlugo w szpitalu bedzie to sciagna mnie wczesniej. odliczam dni....
14 sierpnia 2014 08:53 / 1 osobie podoba się ten post

kibluje tu do konca sierpnia, chyba ze babcia za dlugo w szpitalu bedzie to sciagna mnie wczesniej. odliczam dni....

no to jeszcze troche miej ich w nosie i nie przejmuj sie najlepszy sposob na wytrwanie na ,, upierdliwej,, szteli
14 sierpnia 2014 08:59 / 3 osobom podoba się ten post

ja jak zwykle nie wiem gdzie szukac tematu- to pisze tutaj. corka PDP zadala mi dzis zagadke, ktorej sama nie rozwiaze. kazala mi powiedziec ile kasy potrzebuje na zakupy dla siebie na tydzien? tylko dla siebie i tylko podstawowe rzeczy. wie ktos? bo ja zglupialam. mam isc do sklepu i liczyc ile ma mi dac?? chore :/

Bierz 40euro a jak się szanownemu państwu za dużo wydaje to niech pojadą z tobą na zakaupy,gdyby znowu było im coś nie tak to pomachaj im rączką na dowiedzenia bezrobotna napewno nie będziesz.
14 sierpnia 2014 09:15 / 4 osobom podoba się ten post

no tak mi sie wydawalo, ze mniej wiecej polowa z tego, co wydawalysmy z babcia. chociaz ona lubia jeszcze troche owocow i slodyczy kupic ;)

Powiedz żeby dała Ci 50 € jak zostanie reszta to córce przecież oddasz,dołączysz paragony i po kłopocie.
14 sierpnia 2014 09:29 / 2 osobom podoba się ten post

nic nie dostawalam- robilysmy zakupy razem. wychodzilo 70-80 euro zawsze. teraz sama bo PDP jest w szpitalu. ale ja nie mam pojecia ile tu wszystko kosztuje jesli chodzi o jedzenie, nigdy mnie ten temat nie interesowal. jezdzilam z PDP na wozku i wkladalam towary do koszyka, co chciala. a placila pozniej ona, albo corka/ziec. zadnych ich pieniedzy nigdy w rece nie mialam.

50 euro, resztę oddasz  (jeśli zostanie).
14 sierpnia 2014 09:39 / 1 osobie podoba się ten post

ja jak zwykle nie wiem gdzie szukac tematu- to pisze tutaj. corka PDP zadala mi dzis zagadke, ktorej sama nie rozwiaze. kazala mi powiedziec ile kasy potrzebuje na zakupy dla siebie na tydzien? tylko dla siebie i tylko podstawowe rzeczy. wie ktos? bo ja zglupialam. mam isc do sklepu i liczyc ile ma mi dac?? chore :/

Zależy jaki ma apetyt i co rozumie jako "podstawowe rzeczy".
14 sierpnia 2014 10:52 / 8 osobom podoba się ten post
Ja na inny temat jestem cała happy wreszcie spłaciłam cały dług za mieszkanie i włączyli dziś ciepłą wodę po 4 latach . Nareszcie jak wrócę to nie będę musiała latać z garami do łazienki. Miłego dnia życzę.
14 sierpnia 2014 11:57
Hej hej :)
Macie jutro świeto?
14 sierpnia 2014 12:02
No własnie nie wiem jak przyjdzie córka mojej omy to się dowiem może wyskoczy podwójny dzionek -czasami tak miałam
14 sierpnia 2014 12:10
nomka

Hej hej :)
Macie jutro świeto?

Z tego, co widziałem w necie, to w DE tylko Bawaria to świętuje (dzień wolny) i to nie cała.
14 sierpnia 2014 12:11
U mnie normalnie Sachsen-Anhalt
14 sierpnia 2014 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Ja na inny temat jestem cała happy wreszcie spłaciłam cały dług za mieszkanie i włączyli dziś ciepłą wodę po 4 latach . Nareszcie jak wrócę to nie będę musiała latać z garami do łazienki. Miłego dnia życzę.

/// to chyba najwspanialsza wiadomosc... tez sie ciesze, zeby tylko zdrowko...
jak lzej na duszy, jak sie wyjdzie na rowna... wypije cus....za Twoje i moje.... milego dzionka.....
14 sierpnia 2014 13:25
z przykroscia stwierdzam, ze jutro u mnie / Hessen/ nie ma swieta.... szkoda,