Na wyjeździe #12

14 sierpnia 2014 15:39
opT

Ale Ci zazdroszczę :)

PDP w szpitalu? no jest czego zazdroscic. swiety spokoj. nikt mnie nie przestawia, nie krytykuje, nie irytuje, nie wymysla glupich zajec. moge jesc kiedy i co chce, spac kiedy chce, chodzic wlasciwie tez gdzie i kiedy chce( pomijajac wizyty w szpitalu), brac prysznic bez kontroli pod drzwiami, do pelni szczescia brakuje mi tylko tego, zeby corka stad wyjechala ( mieszka za plotem) teraz ona przejela paleczke i tez psuje mi krew, ale mniej niz babcia... ;)
14 sierpnia 2014 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

PDP w szpitalu? no jest czego zazdroscic. swiety spokoj. nikt mnie nie przestawia, nie krytykuje, nie irytuje, nie wymysla glupich zajec. moge jesc kiedy i co chce, spac kiedy chce, chodzic wlasciwie tez gdzie i kiedy chce( pomijajac wizyty w szpitalu), brac prysznic bez kontroli pod drzwiami, do pelni szczescia brakuje mi tylko tego, zeby corka stad wyjechala ( mieszka za plotem) teraz ona przejela paleczke i tez psuje mi krew, ale mniej niz babcia... ;)

No dokładnie to miałem na myśli pisząc, że Ci zazdroszczę. Ja mojemu dziadziuniowi dobrze życzę, ale nie miałbym nic naprzeciw, żeby te co-5-minutowe mocze urojone ogarniał chociaż 1 dzień kto inny. No ale już tylko 2 tygodnie.
14 sierpnia 2014 15:54
opT

No dokładnie to miałem na myśli pisząc, że Ci zazdroszczę. Ja mojemu dziadziuniowi dobrze życzę, ale nie miałbym nic naprzeciw, żeby te co-5-minutowe mocze urojone ogarniał chociaż 1 dzień kto inny. No ale już tylko 2 tygodnie.

no ja tu mialam tydzien ostrej biegunki i to nie urojonej, ze wiem jak to milo ;) i tez mi ulzylo, jak pojechala do szpitala, chociaz tez jej zle nie zycze.
14 sierpnia 2014 16:07 / 1 osobie podoba się ten post
opT

przeszlakuj (wyczysc) dziadka kropelkami i laktuloza.Nic mu nie bedzie jak troszke na serio pobiega do WC
14 sierpnia 2014 16:09
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no ja tu mialam tydzien ostrej biegunki i to nie urojonej, ze wiem jak to milo ;) i tez mi ulzylo, jak pojechala do szpitala, chociaz tez jej zle nie zycze.

To musiałas się nią bardzo dobrze opiekować (pisze serio, bez ironii), że Ci tyle wytrzymała i się nie odwodniła, czy nie zaburzyła elektrolitowo. My to jesteśmy herosi :)
14 sierpnia 2014 16:11 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

przeszlakuj (wyczysc) dziadka kropelkami i laktuloza.Nic mu nie bedzie jak troszke na serio pobiega do WC

Ty mi chyba źle życzysz (o dziadziuniu nie wspomne) :)) tożby musiał chyba w tym Klo nocować :)
14 sierpnia 2014 16:13 / 2 osobom podoba się ten post
opT

Ty mi chyba źle życzysz (o dziadziuniu nie wspomne) :)) tożby musiał chyba w tym Klo nocować :)

.. czasami dobreeeeeeeee wysr....   wplywa korzystnie na prace glowki....  hahahahahh
14 sierpnia 2014 16:15 / 2 osobom podoba się ten post
opT

a co ty ! Jak by sie tak dobrze wy.ral a to dla nich bardzo wazna rzecz To powiedzial by ci a nie mowilem ze musze ha ha
14 sierpnia 2014 16:16 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

.. czasami dobreeeeeeeee wysr....   wplywa korzystnie na prace glowki....  hahahahahh

a czy my z dziadziuniem narzekamy na braki? wręcz przeciwnie, bór darzy obficie :)))
14 sierpnia 2014 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
opT

a czy my z dziadziuniem narzekamy na braki? wręcz przeciwnie, bór darzy obficie :)))

pisales ze urojone ale jak tak to na bogato dziadziunio podchodzi do Klo hihi
14 sierpnia 2014 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

pisales ze urojone ale jak tak to na bogato dziadziunio podchodzi do Klo hihi

mocze urojone (no może co piąty nieurojony) :)))
14 sierpnia 2014 16:29 / 1 osobie podoba się ten post
opT

mocze urojone (no może co piąty nieurojony) :)))

myslalem ze to blad - literowka bo nie uzyl bym slowa mocze tylko mocz.Kurde nawet nie wiem jak poprawnie bedzie liczba mnoga od slowa mocz ha ha
14 sierpnia 2014 16:29
dobra kochani spadam nieco przymknąć powiekę, póki tu siedzi moje owarczane niemieckie zastępstwo
14 sierpnia 2014 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
Własnie polubiliscie mojego 4000 posta Dzieki !!! A co 255 to sie nie podobalo ????? hihi Wazelinki za malo ??? ha ha
14 sierpnia 2014 17:19 / 7 osobom podoba się ten post
ORIM

Własnie polubiliscie mojego 4000 posta Dzieki !!! A co 255 to sie nie podobalo ????? hihi Wazelinki za malo ??? ha ha

Na polubienie trzeba sobie zasłuzyć,a Ty raz wazelinisz ,a za chwilę kubeł zimnej wody,Ty się ciesz że minusów nie mozna dawac hahahhah  
No to zaliczyłam ostatni obiad,ostatni spacer,zaraz zaliczę ostatnią kolację. Mam nadzieję,że moja następczyni jedzie grzecznie w busie :))

Zapomniałam dodac,że wacikowe tez na konto przyszlo,same radości :))