Na wyjeździe #12

14 sierpnia 2014 13:34
didusia

Ja na inny temat jestem cała happy wreszcie spłaciłam cały dług za mieszkanie i włączyli dziś ciepłą wodę po 4 latach . Nareszcie jak wrócę to nie będę musiała latać z garami do łazienki. Miłego dnia życzę.

Gratulacje, jeden problem mniej. Oby tak dalej :)
14 sierpnia 2014 13:40
opT

Z tego, co widziałem w necie, to w DE tylko Bawaria to świętuje (dzień wolny) i to nie cała.

Bawaria i Saara
14 sierpnia 2014 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Uśmiałam się Manuelko z Twojego posta :))
Zamiast uciekac od hydraulika to może mu pomóż,nigdy nie wiadomo czy np. wanna się nie zapcha i znajomość będzie jak znalazł:))

Hihihihih Ivanilia z wanna sobie poradze ale jakos z tym pane w dobrej znajomosci mi nie po drodze !1 nie ni dziekuje bardzo!!
14 sierpnia 2014 15:14 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Ja na inny temat jestem cała happy wreszcie spłaciłam cały dług za mieszkanie i włączyli dziś ciepłą wodę po 4 latach . Nareszcie jak wrócę to nie będę musiała latać z garami do łazienki. Miłego dnia życzę.

super- gratuluje. wiem jak to jest miec dlugi tu i tam ;) wlasnie dlatego tu jestem :D
14 sierpnia 2014 15:16
opiekun_Janusz

Zależy jaki ma apetyt i co rozumie jako "podstawowe rzeczy".

wiesz co... chyba ma duzy apetyt, jak i tylek ;) a ja tu na szczescie nie jem teraz duzo- jakos mi sie juz wszystkiego odechcialo. wiec pewnie duzo nie kupie- moze nie zbankrutuja....
14 sierpnia 2014 15:17 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Jak czytam takie posty to serce mi rosnie.Jakos tak mam ze ciesze sie rowniez z sukcesow innych.SUPER<SUPER !!! Teraz to juz tylko nowy "mesio" i urlopy w cieplych krajach przed toba
14 sierpnia 2014 15:20
no a moja PDP chyba zaczyna zdrowiec- bylam dzis u niej w szpitalu. powiedziala, ze byla by szczesliwa jakby wrocila do domu i okna byly by umyte... a inna sprawa- ja nie kumam o co chodzi. jak pacjent ma biegunke to sie mu owocow i warzyw cale talerze daje do jedzenia? ja chyba sie nie znam... dziwne
14 sierpnia 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no a moja PDP chyba zaczyna zdrowiec- bylam dzis u niej w szpitalu. powiedziala, ze byla by szczesliwa jakby wrocila do domu i okna byly by umyte... a inna sprawa- ja nie kumam o co chodzi. jak pacjent ma biegunke to sie mu owocow i warzyw cale talerze daje do jedzenia? ja chyba sie nie znam... dziwne

pryskane owoce z DE to dyzenfekuja jelita ha ha
14 sierpnia 2014 15:27 / 3 osobom podoba się ten post

owoce dobrze fermentuja i taka biegunka nabiera zupelnie innego przyspieszenia :), dobrze dobrane warzywa daja piekne kolory :)
14 sierpnia 2014 15:30
no i chlopaki wyjasniliscie mi wszystko ;) a ja taka glupia bylam i myslalam, ze tak nie mozna :p no ale ja w koncu medycyny nie skonczylam :D a te owoce maja swoja dobra i zla strone. dobra- babcia dluzej ebdzie w szpitalu. zla- znowu dostane opierdziel ze cos ja zle nakarmilam :/ a co ja jej mam dawac, jak tylko to dostaje?? a ona jeszcze mi mowi ze ma ochote na Rote Grutze z puddingiem waniliowym...
14 sierpnia 2014 15:32

no i chlopaki wyjasniliscie mi wszystko ;) a ja taka glupia bylam i myslalam, ze tak nie mozna :p no ale ja w koncu medycyny nie skonczylam :D a te owoce maja swoja dobra i zla strone. dobra- babcia dluzej ebdzie w szpitalu. zla- znowu dostane opierdziel ze cos ja zle nakarmilam :/ a co ja jej mam dawac, jak tylko to dostaje?? a ona jeszcze mi mowi ze ma ochote na Rote Grutze z puddingiem waniliowym...

Ja jestem ze starej szkoly, w ktorej dawalo sie ryz na wodzie, no ale teraz te internety, to ja juz nie wiem.
14 sierpnia 2014 15:32

kup w Aldiku ha ha
14 sierpnia 2014 15:34 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

kup w Aldiku ha ha

mam w lodowce 2 wiaderka z aldika wlasnie :P jak nic musze jej zaniesc i nakarmic, skoro tak prosi ;) tym samym do konca zlecenia ja przesiedze w domu wiekszosc czasu a ona przelezy w szpitalu ;) i wszyscy beda zadowoleni ;)
14 sierpnia 2014 15:35

mam w lodowce 2 wiaderka z aldika wlasnie :P jak nic musze jej zaniesc i nakarmic, skoro tak prosi ;) tym samym do konca zlecenia ja przesiedze w domu wiekszosc czasu a ona przelezy w szpitalu ;) i wszyscy beda zadowoleni ;)

Ale Ci zazdroszczę :)
14 sierpnia 2014 15:36
opT

Ja jestem ze starej szkoly, w ktorej dawalo sie ryz na wodzie, no ale teraz te internety, to ja juz nie wiem.

no wiesz domowych sposobow probowalysmy, jak byla tu- ryze, cwibaki, owsianki, banany itd. teraz jest leczona nowoczesnie pod okiem specjalistow ;) ja jako glupia opiekunka z Pl nie moge sie wypowiadac. ja tu tylko do przestawiania i od roboty jestem....