w podrozy to pijesz jesz spisz to za co ci maja placic
no polskie :) wlasnie jadlam. moze nie takie pyszne, jak te co robimy w domu, ale mniam :D niewiele im brakuje do idealu ;)
A jak pisze na słoiku?
Może też znajdę gdzieś?
Narobiłas mi smaka, jak nie będzie to ukiszę sobie z czosnkiem i koperkiem.
A jak pisze na słoiku?
Może też znajdę gdzieś?
Narobiłas mi smaka, jak nie będzie to ukiszę sobie z czosnkiem i koperkiem.
Znam 2 takie firmy co płacą :)
Prawidłowo rozliczona podróż/delegacja służbowa (ale nie oddelegowanie do pracy zagranicą) obejmuje również zapłatę diety za czas podróży:
do granicy - dieta polska,
od granicy - dieta niemiecka.
NIestety 99% firm nie stosuje się do tego, co więcej - często płacą od następnego dnia po przybyciu.
Znam 2 takie firmy co płacą :)
Prawidłowo rozliczona podróż/delegacja służbowa (ale nie oddelegowanie do pracy zagranicą) obejmuje również zapłatę diety za czas podróży:
do granicy - dieta polska,
od granicy - dieta niemiecka.
NIestety 99% firm nie stosuje się do tego, co więcej - często płacą od następnego dnia po przybyciu.
Dzieje sie ojjj dzieje, wiatr ,jakaś wichura jak kieleckim p...dzi.Zimno sie zrobilo ,pada ,leje to malo powiedziane .Co za czasy ....niespokojne :).
Dzieje sie ojjj dzieje, wiatr ,jakaś wichura jak kieleckim p...dzi.Zimno sie zrobilo ,pada ,leje to malo powiedziane .Co za czasy ....niespokojne :).
moge prosic na maila ( w profilu) nazwy tych firm? z gory dziekuje :D
Przez te deszcze to ja wcale nie poczułam lata,nawet w Polsce już się skończylo i nie zaczekało na mnie. Pozostało mi czekac do nastepnego roku,urlop wezmę na pewno na przelomie lipa i sierpnia.
boś wyjechała do kraju, dzie lato jest niczym jesień :))
Nie mogłas mnie uprzedzić,zamiast do Ch pojechałabym do Hiszpanii :))
Przez te deszcze to ja wcale nie poczułam lata,nawet w Polsce już się skończylo i nie zaczekało na mnie. Pozostało mi czekac do nastepnego roku,urlop wezmę na pewno na przelomie lipa i sierpnia.