Na wyjeździe #12

13 sierpnia 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

moje sa dobre, z Rewe i byly na najwyzszej polce- nie moglam dosiegnac ;) kosztowaly chyba jakies 2,5 euro czy cos w ty stylu

Bardzo obiecująco te Twoje wyglądają :). Moje nie były takie wyględne i pewnie dlatego powędrowały na podłogę prawie ;).
..

14 sierpnia 2014 07:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek kawa czy herbata a nie Imbir taz zaproponuje dzis mnie czeka drugi dzien wrazen !! Przyjdzie pan naprawac zlew,a przy tym podrywacz hehehehe tylko po niemiecku sie zabiera od tyłu heheheheehtrzeba bedzie unikac zostawie go z moja babci hehehe!! Miłego dziona ach słonko powruciło ciesze sie jeszcze jest pogoda fajna!!
14 sierpnia 2014 07:59 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek kawa czy herbata a nie Imbir taz zaproponuje dzis mnie czeka drugi dzien wrazen !! Przyjdzie pan naprawac zlew,a przy tym podrywacz hehehehe tylko po niemiecku sie zabiera od tyłu heheheheehtrzeba bedzie unikac zostawie go z moja babci hehehe!! Miłego dziona ach słonko powruciło ciesze sie jeszcze jest pogoda fajna!!

Uśmiałam się Manuelko z Twojego posta :))
Zamiast uciekac od hydraulika to może mu pomóż,nigdy nie wiadomo czy np. wanna się nie zapcha i znajomość będzie jak znalazł:))
14 sierpnia 2014 08:05 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Uśmiałam się Manuelko z Twojego posta :))
Zamiast uciekac od hydraulika to może mu pomóż,nigdy nie wiadomo czy np. wanna się nie zapcha i znajomość będzie jak znalazł:))

Przepychanie rur nie wychodzi z mody:):):)A to dopiero 8.05........
14 sierpnia 2014 08:07 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Przepychanie rur nie wychodzi z mody:):):)A to dopiero 8.05........

Masz rację Kasiu, zauważyłam że te zapchane rury stały się zarażliwe,dużo osób ma z tym problem :))))))
14 sierpnia 2014 08:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Masz rację Kasiu, zauważyłam że te zapchane rury stały się zarażliwe,dużo osób ma z tym problem :))))))

Wiesz...zapchac zlew jest łatwo:)Zawsze to nadzieja ,że przyjdzie naprawiac jurny hydraulik.....hi hi hiCzy moznaby domniemywac ,że owe awarie są celowo prowokowane?:)
14 sierpnia 2014 08:19 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Wiesz...zapchac zlew jest łatwo:)Zawsze to nadzieja ,że przyjdzie naprawiac jurny hydraulik.....hi hi hiCzy moznaby domniemywac ,że owe awarie są celowo prowokowane?:)

Wszystko na to wskazuje hihi A ja sama sie męczyłam w zapchaną rurą zamiast po hydraulika dzwonić :))
14 sierpnia 2014 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
ja jak zwykle nie wiem gdzie szukac tematu- to pisze tutaj. corka PDP zadala mi dzis zagadke, ktorej sama nie rozwiaze. kazala mi powiedziec ile kasy potrzebuje na zakupy dla siebie na tydzien? tylko dla siebie i tylko podstawowe rzeczy. wie ktos? bo ja zglupialam. mam isc do sklepu i liczyc ile ma mi dac?? chore :/
14 sierpnia 2014 08:27
salazar

"Opiekun" to to:

http://www.filmweb.pl/film/Opiekun-2012-647272

no to tego nie widzialam ;)
14 sierpnia 2014 08:27
cwana "gapa" oj dobre zakupy zrob jak w domciu:)
14 sierpnia 2014 08:29

ja jak zwykle nie wiem gdzie szukac tematu- to pisze tutaj. corka PDP zadala mi dzis zagadke, ktorej sama nie rozwiaze. kazala mi powiedziec ile kasy potrzebuje na zakupy dla siebie na tydzien? tylko dla siebie i tylko podstawowe rzeczy. wie ktos? bo ja zglupialam. mam isc do sklepu i liczyc ile ma mi dac?? chore :/

a czemu na siebie sama??? i ile dostawalas jak bylas z PDP
14 sierpnia 2014 08:33
nic nie dostawalam- robilysmy zakupy razem. wychodzilo 70-80 euro zawsze. teraz sama bo PDP jest w szpitalu. ale ja nie mam pojecia ile tu wszystko kosztuje jesli chodzi o jedzenie, nigdy mnie ten temat nie interesowal. jezdzilam z PDP na wozku i wkladalam towary do koszyka, co chciala. a placila pozniej ona, albo corka/ziec. zadnych ich pieniedzy nigdy w rece nie mialam.
14 sierpnia 2014 08:36

nic nie dostawalam- robilysmy zakupy razem. wychodzilo 70-80 euro zawsze. teraz sama bo PDP jest w szpitalu. ale ja nie mam pojecia ile tu wszystko kosztuje jesli chodzi o jedzenie, nigdy mnie ten temat nie interesowal. jezdzilam z PDP na wozku i wkladalam towary do koszyka, co chciala. a placila pozniej ona, albo corka/ziec. zadnych ich pieniedzy nigdy w rece nie mialam.

wydaje mi sie ze 30--40 powinno w zupelnosci wystarczyc jesli tylko na podstawowe rzeczy .....zaproponuj zeby tyle dala  ze pojedziesz lub pojdziesz na zakupy zorientujesz sie dokladnie w cenach  i wtedy jej powiesz....
14 sierpnia 2014 08:37
no tak mi sie wydawalo, ze mniej wiecej polowa z tego, co wydawalysmy z babcia. chociaz ona lubia jeszcze troche owocow i slodyczy kupic ;)
14 sierpnia 2014 08:42 / 1 osobie podoba się ten post

no tak mi sie wydawalo, ze mniej wiecej polowa z tego, co wydawalysmy z babcia. chociaz ona lubia jeszcze troche owocow i slodyczy kupic ;)

Ty tez kupuj to co lubisz :)