U mnie to był dziś obiad : rozgotowana na papkę brukselka w zasmażce z polową kostki masła ( hi,hi) i do tego makaron i parówka. Smacznego :)
U mnie to był dziś obiad : rozgotowana na papkę brukselka w zasmażce z polową kostki masła ( hi,hi) i do tego makaron i parówka. Smacznego :)
Spróbuj, naprawdę dobre.Czosnek i cebulkę podsmażam,dodaję szpinak doprawiam gałka, pieprzem i solą, Łososia kroje na kawałki i tez leciutko podsmażam dodaje do szpinaku i zaprawiam śmietaną . Ja jeszcze sobie posypałam serkiem .
Dzięki ale gdzie ten makaron?
Kładziesz to na ugotowanym makaronie, mieszasz czy coś innego trzeba zrobić?
Wyciągania zapasów cd. czyli Piersi z kurczaka + pieczarki w sosie smietanowym a do tego ziemniaki. A na deser kaszka manna na gesto z owocami. Co za naród bez deserku obiadowego ani rusz.
placki ziemniaczane z łososiem i chrzanem :) a do tego pozostała z wczorajszego obiadu kalarepka w sosie holenderskim :)
Oo z chrzanem jeszcze nie jadlam musze sprobowac,jadlam placki z lasosiem i smietana i tez mi smakowaly.