Co dzisiaj gotujesz na obiad ?

15 sierpnia 2014 16:48 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Upiekłyśmy z mamą dzisiaj trochę nadziewanych bułeczek drożdżowych i już nam się obiadu nie chciało robić... :)

pysznie wygląda ale czymś takim mój ślubny cukrzyk insuline walić w siebie musi a ja "przybywam" to same węglowodany daja energię,która trzeba spalać a ja mam kolanko po zabiegu:)
15 sierpnia 2014 17:02
kacha25

oczywiscie my razem jadamy zachwycamy sie tym i razem póxniej idziemy w tany:))) babcia sobie ja sobie hahaha

no nie, zostawiasz babcie sama na pozarcie tych wszystkich emerytów niemieckich.:P zamiast razem balować :P
15 sierpnia 2014 17:07
Ands

no nie, zostawiasz babcie sama na pozarcie tych wszystkich emerytów niemieckich.:P zamiast razem balować :P

no tak.ja jeszcze nie emerytka hahha jeszcze nie
15 sierpnia 2014 17:13 / 1 osobie podoba się ten post
Ands

PDP tez tym karmisz?...ozdrowieje i pójdzie w tany :P..

oby nie w tango ha ha wroci po 3 dniach i powie ze jeszcze zapalimy i po drinku a potem czas odespac szalenstwa hihi
15 sierpnia 2014 17:28
..3 dni luzu..dla mnie brzmi ok :P...moj PDP wymyślił ze on aktualnie nie ma sil na Kopenhagę ale jak chce to mogę sam jechac, ze sobie poradzi sam ;D...zeby ktos tu sie nim mogl zajac juz bym byl w drodze :P...a tak to liczę ze może nabierze sil :)
15 sierpnia 2014 22:07
pipeta

Słyszałam od wielu opiekunek, że Niemcom nie za bardzo podchodzi smak naszego bigosu. Też macie takie wrażenie?
Za to bardziej im pasują pierogi?

To wszystko zależy od upodobań i smaków.Maja swoje ulubione i czasami na żadne nowosci nie chca sie przestawić,ale nie jest powiedziane ,że wszyscy.Moim zdaniem trzeba próbować.
16 sierpnia 2014 09:45 / 2 osobom podoba się ten post
Spaghetti z tuńczykiem i oliwkami w pomidornym sosie.
16 sierpnia 2014 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
A ja jeszcze nie mam pomysłu
16 sierpnia 2014 11:04 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś fasolka  szparagowa w lekkim bulionie ,{szpecle} i małe kiełbaski zawijane w szynce-smażone.
16 sierpnia 2014 11:32
ja mam bigos zapowiedizany hehehe ale jeszcze makaron z owocami morza i warzywkami:p :)
16 sierpnia 2014 11:40 / 1 osobie podoba się ten post
kulka129

A ja jeszcze nie mam pomysłu

ja też nie mam pomysłu może coś z nudów upoluję :)
16 sierpnia 2014 11:48
Kotleciki mielone, ziemniaczki, suróweczka. Powinno pasić. ;)
16 sierpnia 2014 14:34 / 1 osobie podoba się ten post
Mix warzyw z piersią z kurczaka/
Podsmażyć pierś w kostce,dodać po troszeczku: paprykę,kalafior,ziemniaki,cebulę,marchew i pieczarki.Wszystko wymieszać i doprawić :P
16 sierpnia 2014 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
My dzisiaj jadłyśmy szpinak, jajka sadzone i ziemniaki z wody. Proste i szybkie przyrządzenie, bo szpinak mrożony, przyrzączony na gotowo.
16 sierpnia 2014 15:06
ale się opchałam bagietką czosnkową z kartoffelsalat z ogórkiem i jajkiem.
ło.