Nasze hobby #1

22 lutego 2014 22:52
barbarella

Asik, szacun wielki, wzoru nie wyrzucaj, mogę przygarnąć. Mam wzór Piety, ładny, do haftowania na czarnej kanwie, jak chcesz, to pisz.

Napisałam :)))
11 marca 2014 20:46
Asik

Ten? Nie wiem tylko jakiego malarza ...upsss....

Boze podziwiam Was za takie dzierganie
11 marca 2014 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Pewno ze by było :) ale najpierw musi byc godło :) a jakie my możemy miec godło? Co na tym sztandarze ma krzyczeć że to my? 

Ja bardzo przepraszam ,tylko sie nie obrazajcie-jakoś tak sobie wyobraziłam nasze godło-" Wielki zapełniony pampers" _sorry taka mnie głupawka naszła !!! 
23 czerwca 2014 21:28 / 14 osobom podoba się ten post
Witajcie. Wpadłam na chwile i zaraz gonie Skarbów pilnować :) Właśnie Mann przysall mi zdjęcie oprawionego obrazu o którym juz pisałam wcześniej. No...jak dla mnie może byc. Ale żadna tam sensacja. Zaliczam do najgorszych z dotąd wyszytych. No...ale jest i wisi na ścianie :)
23 czerwca 2014 21:29
Ależ Ty masz talent w rękach, Asik.
23 czerwca 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Witajcie. Wpadłam na chwile i zaraz gonie Skarbów pilnować :) Właśnie Mann przysall mi zdjęcie oprawionego obrazu o którym juz pisałam wcześniej. No...jak dla mnie może byc. Ale żadna tam sensacja. Zaliczam do najgorszych z dotąd wyszytych. No...ale jest i wisi na ścianie :)

Asik,Ty obrazowi od najgorszych nie wymyślaj!Toż to cudo!!!:)))
23 czerwca 2014 21:34
jetem pod wrazeniem,aq ze troche sie na wyszywaniu znam,to ja klekam przed toba
23 czerwca 2014 21:38
Asik

Pięknie!!! jak długo robiłaś? Ja tez kiedyś wyszywałam . Teraz robię na drutach :)
23 czerwca 2014 23:01 / 1 osobie podoba się ten post
O cholera, Asik! Cienie uwzględniłaś i jakie stonowane barwy! Weź Ty się odczep od siebie kobieto!

Tytuł obrazu jaki i kto jest autorem malowidła? Napisz dziecinko. Maryja to raczej być nie może, bo skąd troje dzieci, jeśli już więcej niż Jezusa miała w sztuce, to dwoje, bo syna i małego Jana Chrzciciela. Zatem co to za motyw?
24 czerwca 2014 01:00 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Asik! Padłam na kolana z zachwytu! Ty zaliczasz to do najgorszych??? Boże, słyszysz i nie grzmisz... ja igłę trzymam w ręku jak guzik odleci... A i to nie zawsze uda mi się przyszyc tak jak należy...
Piękne!!! :)))
24 czerwca 2014 07:03
To niesprawiedliwe,w jednym ciele tyle talentów.Kompleksy mnie dobiły idę napić się imbiru.Asiu,chylę czoła.:))
24 czerwca 2014 07:06 / 1 osobie podoba się ten post
ja też estem zaskoczona,że takie cuda mozna wyszywać,to jest piękne,a ileż trzeba mieć w sobie cierpliwości,żeby powstalo takie cudo,podziwiam szczerze.....
24 czerwca 2014 08:32 / 4 osobom podoba się ten post
Evvex

To niesprawiedliwe,w jednym ciele tyle talentów.Kompleksy mnie dobiły idę napić się imbiru.Asiu,chylę czoła.:))

Jeden talent masz na pewno i proszę to sobie zapisać w widocznym miejscu - fajnie piszesz.

Inne pomoże Ci odkryć Forumowe Biuro Odnajdywania Talentów. Cierpliwości!
24 czerwca 2014 08:38 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Jeden talent masz na pewno i proszę to sobie zapisać w widocznym miejscu - fajnie piszesz.

Inne pomoże Ci odkryć Forumowe Biuro Odnajdywania Talentów. Cierpliwości!

Każdy ma talent !!!! Ty masz ukryty :)) poszukaj a znajdziesz !!! 
24 czerwca 2014 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
Pocieszajcie,pocieszajcie,a ja tylko staram się dorównać lepszym ode mnie,komplement przyjmuję i póki co szukam czasu żeby nadgonić zaległości w czytaniu.