Nasze hobby #1

14 stycznia 2014 16:59
Asik

Matko! Naprawdę? Ty mi tu chutko gadaj co ja mam ci wyszyć. Bo kurczaków mam pełno a wiesz ile z nimi roboty :)

Asik co lubisz, mi bez różnicy:) wszystko przyjmę. Dla Ciebie wybrałam kolor jasnyfiolet (lawendowy), zimny odcień. Widziałam na zdjeciu masz podobną kruchą urodę jak ja, mi jest w nim do twarzy, więc i Tobie powinno. Chyba że nie lubisz fioletu, to pisz śmiało, tylko termin realizacji się wydłuży o jakieś 3 miesiące. Co do Twojej wyszywanki to mi sie tez nie spieszy.
14 stycznia 2014 17:10
sas-anka

Asik co lubisz, mi bez różnicy:) wszystko przyjmę. Dla Ciebie wybrałam kolor jasnyfiolet (lawendowy), zimny odcień. Widziałam na zdjeciu masz podobną kruchą urodę jak ja, mi jest w nim do twarzy, więc i Tobie powinno. Chyba że nie lubisz fioletu, to pisz śmiało, tylko termin realizacji się wydłuży o jakieś 3 miesiące. Co do Twojej wyszywanki to mi sie tez nie spieszy.

Lubie ten kolor...:) Co wyszywania...napisz co lubisz kwiaty czy zwierzęta....krajobraz może to jaki? Rzuc hasło a ja cos znajdę :)
14 stycznia 2014 17:56 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Lubie ten kolor...:) Co wyszywania...napisz co lubisz kwiaty czy zwierzęta....krajobraz może to jaki? Rzuc hasło a ja cos znajdę :)

Asik-zamiast wyszywać kwiatuszki i wydmuszki byś sie wzięła i wyszyła sztandar Opiekunkowa:):):)Hi hi hi -to by dopiero było coś:)
14 stycznia 2014 18:06
kasia63

Asik-zamiast wyszywać kwiatuszki i wydmuszki byś sie wzięła i wyszyła sztandar Opiekunkowa:):):)Hi hi hi -to by dopiero było coś:)

Pewno ze by było :) ale najpierw musi byc godło :) a jakie my możemy miec godło? Co na tym sztandarze ma krzyczeć że to my? 
14 stycznia 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Jesli mogę wybrać to kwiatki poproszę:)
14 stycznia 2014 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Pewno ze by było :) ale najpierw musi byc godło :) a jakie my możemy miec godło? Co na tym sztandarze ma krzyczeć że to my? 

Ja na miotle i kochane dziadki za mną trzymając sie oczywiście mnie:D;D;D;D;D;D;D;D
To taki żarcik oczywiście:)
14 stycznia 2014 21:42 / 4 osobom podoba się ten post
Tez o tym myślałam :) tylko...z euro w tle :) A tak powaznie to bez tego serca to nasza praca nie warta złamanego euro...nawet :)
14 stycznia 2014 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Ja na miotle i kochane dziadki za mną trzymając sie oczywiście mnie:D;D;D;D;D;D;D;D
To taki żarcik oczywiście:)

Ty ze skrzydłami na miotle :).a dziadki sie ciebie trzymają. To nie żart. Ja tam sie swego Aniola trzymam ręcami i żebami :)
14 stycznia 2014 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
Asik

Ty ze skrzydłami na miotle :).a dziadki sie ciebie trzymają. To nie żart. Ja tam sie swego Aniola trzymam ręcami i żebami :)

No i to już mamy GODŁO hahahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D;D;D;D

Hogata na miotle ze skrzydłami...Buahahahahahahahahaha:D;DD;D;D;D;D;D;D;D W sumie???????????????????????????????Mówią,żem dobra jest i serducho wielkie i otwarte mam:)

14 stycznia 2014 22:49 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Hogata na miotle ze skrzydłami...Buahahahahahahahahaha:D;DD;D;D;D;D;D;D;D W sumie???????????????????????????????Mówią,żem dobra jest i serducho wielkie i otwarte mam:)

Słonko...mówią? Chyba ważniejsze co ty myslisz o sobie :) Nie patrz na innych...większość opinii nie jest adekwatna do stanu faktycznego. Ale ...hihiiii...przyłączam sie do "innych"...masz serducho wielkie i dobre :)
15 stycznia 2014 20:34
hogata76

Ufff....przeczytałam dzis rano co napisałam i bałam sie że sie pogniewasz:) ale chyba jednak nie. Źle ujęłam swoją myśl :)
15 stycznia 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ufff....przeczytałam dzis rano co napisałam i bałam sie że sie pogniewasz:) ale chyba jednak nie. Źle ujęłam swoją myśl :)

Bo ja znam język żabi:D;D;D;D;D;D Czarownice dużo potrafią:D;D;D;D;D
Ja się tak szybko nie obrazam:)
15 stycznia 2014 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Bo ja znam język żabi:D;D;D;D;D;D Czarownice dużo potrafią:D;D;D;D;D
Ja się tak szybko nie obrazam:)

Hogatka ,znasz żabi język,podrzuc kilka zwrotów :):):)
15 stycznia 2014 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Hogatka ,znasz żabi język,podrzuc kilka zwrotów :):):)

Rere-kum,kum
Rere-kum,kum
Rade,rade,rade
:D;D;D;D;D;D;D;D
15 stycznia 2014 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Rere-kum,kum
Rere-kum,kum
Rade,rade,rade
:D;D;D;D;D;D;D;D

Była sobie żabka mała
rere-kum-kum,rere-kum-kum