Matko! Naprawdę? Ty mi tu chutko gadaj co ja mam ci wyszyć. Bo kurczaków mam pełno a wiesz ile z nimi roboty :)
Matko! Naprawdę? Ty mi tu chutko gadaj co ja mam ci wyszyć. Bo kurczaków mam pełno a wiesz ile z nimi roboty :)
Asik co lubisz, mi bez różnicy:) wszystko przyjmę. Dla Ciebie wybrałam kolor jasnyfiolet (lawendowy), zimny odcień. Widziałam na zdjeciu masz podobną kruchą urodę jak ja, mi jest w nim do twarzy, więc i Tobie powinno. Chyba że nie lubisz fioletu, to pisz śmiało, tylko termin realizacji się wydłuży o jakieś 3 miesiące. Co do Twojej wyszywanki to mi sie tez nie spieszy.
Lubie ten kolor...:) Co wyszywania...napisz co lubisz kwiaty czy zwierzęta....krajobraz może to jaki? Rzuc hasło a ja cos znajdę :)
Asik-zamiast wyszywać kwiatuszki i wydmuszki byś sie wzięła i wyszyła sztandar Opiekunkowa:):):)Hi hi hi -to by dopiero było coś:)
Lubie ten kolor...:) Co wyszywania...napisz co lubisz kwiaty czy zwierzęta....krajobraz może to jaki? Rzuc hasło a ja cos znajdę :)
Pewno ze by było :) ale najpierw musi byc godło :) a jakie my możemy miec godło? Co na tym sztandarze ma krzyczeć że to my?
Ja na miotle i kochane dziadki za mną trzymając sie oczywiście mnie:D;D;D;D;D;D;D;D
To taki żarcik oczywiście:)
Ty ze skrzydłami na miotle :).a dziadki sie ciebie trzymają. To nie żart. Ja tam sie swego Aniola trzymam ręcami i żebami :)
No i to już mamy GODŁO hahahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D;D;D;D
Hogata na miotle ze skrzydłami...Buahahahahahahahahaha:D;DD;D;D;D;D;D;D;D W sumie???????????????????????????????Mówią,żem dobra jest i serducho wielkie i otwarte mam:)
No i to już mamy GODŁO hahahahahahahahaha:D;D;D;D;D;D;D;D;D
Hogata na miotle ze skrzydłami...Buahahahahahahahahaha:D;DD;D;D;D;D;D;D;D W sumie???????????????????????????????Mówią,żem dobra jest i serducho wielkie i otwarte mam:)
Ufff....przeczytałam dzis rano co napisałam i bałam sie że sie pogniewasz:) ale chyba jednak nie. Źle ujęłam swoją myśl :)
Bo ja znam język żabi:D;D;D;D;D;D Czarownice dużo potrafią:D;D;D;D;D
Ja się tak szybko nie obrazam:)
Hogatka ,znasz żabi język,podrzuc kilka zwrotów :):):)
Rere-kum,kum
Rere-kum,kum
Rade,rade,rade
:D;D;D;D;D;D;D;D