Jak minął dzień

19 września 2016 18:59 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Nagła zmiana pogody, ja też zdupcona jestem, pdp jak nigdy w nocy wstał, sam nie wie po co i dlaczego, sięgnął po swoje wiadereczko ze szczynami co to je w nocy zlewa i się wykopyrtnął. Pobiegłam pietro wyżej po sąsiada, razem wtachaliśmy go do beta. Ja dzisiaj chodzę jak zaczadzona, nie przywykłam do nocnego wstawania. Rano zbierając bielizne do prania wzięłam zęby dziadka z szafki nocnej(odruchowo i bezmyślnie) i wrzuciłam do pralki. Przy śniadaniu okazało sie że nie ma szczęki, szukalam na stoliku nocnym i gdzie tylko, ni mo! Zbeształam pdp, wygarnęłam mu jaką mi tu ciezką robote co dnia serwuje i w jednym momencie dostalam olśnienia, światełko w tunelu, idę w jego kierunku w ręku.... co trzymam? dzidkową szczekę, gdzie mnie ten tunel zaprowadzi myśle sobie i wpadłam na pralkę. Jezusiu, mysle sobie, wiem gdzie sa , pedem do pralki program STOP! Wkładam rekę, uff wrzątek, nastawiłam biale rzeczy do gotowania, zacisnełam swoje zęby, szperam, szperam, są! znalazłam, zamotane w gacie i kalesony ale całe, cóż za szczęscie....uff

Ja piernicze kosmos , horror i Roman , bo szczęśliwe zakończenie Napisz teraz w słowniku jak mozna okreslić/nazwać wygotowaną sztuczną szczękę pdp ?
19 września 2016 19:02 / 5 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Ja piernicze kosmos , horror i Roman , bo szczęśliwe zakończenie :-) Napisz teraz w słowniku jak mozna okreslić/nazwać wygotowaną sztuczną szczękę pdp ?

Muszę pomysleć, po nocnym horrorze mam problem z koncentracją, jak masz jakiegoś pomysła to dawaj!
19 września 2016 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia-jesteś DE BEST!
19 września 2016 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Muszę pomysleć, po nocnym horrorze mam problem z koncentracją, jak masz jakiegoś pomysła to dawaj!

Margolcia w zyciu nie myślałam ze bedzie mi tak ciężko na duszy. Nie mogę o niczym innym myslec. Jescze popłacze wieczorem
19 września 2016 19:23 / 4 osobom podoba się ten post
Miałam dzisiaj dość intensywny dzień, aż mnie palce świerzbią, aby wstawić moje zapiski. Jeszcze nie ląduję...... lecę na wieczorne spotkanie Al-Anonek. Życzę Wam dobrego wieczoru i zabawy przy naszym forum.
19 września 2016 19:24 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Margolcia w zyciu nie myślałam ze bedzie mi tak ciężko na duszy. Nie mogę o niczym innym myslec. Jescze popłacze wieczorem :-(

MZnalezione obrazy dla zapytania sztuczna szczeka nazwa smiesznaargolcia podesle Ci podpowiedz . Patrz
19 września 2016 19:29 / 4 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

MZnalezione obrazy dla zapytania sztuczna szczeka nazwa smiesznaargolcia podesle Ci podpowiedz . Patrz

To musisz szybko , na paluszkach tą szczękę zwinąć, póki hipcio śpi 
19 września 2016 19:36 / 6 osobom podoba się ten post
"Jak minął dzień"-
Pierwszy dzień w pracy po urlopie!
No jak by to powiedzieć?
Dwa tygodnie zaległych spraw, dziesiątki telefonów,
Kilka zaległych pism do odpisania,
awaria w hotelu i u szefa w domu,
i doba 3x za krótka żeby wszystko obrobić.
Orim chyba pisał, że lepiej milczeć,
Milczałem jak mogłem, ale i tak mnie z każdej dziury wyciągnęli
19 września 2016 20:15 / 5 osobom podoba się ten post
darekr

"Jak minął dzień"-
Pierwszy dzień w pracy po urlopie!
No jak by to powiedzieć?
Dwa tygodnie zaległych spraw, dziesiątki telefonów,
Kilka zaległych pism do odpisania,
awaria w hotelu i u szefa w domu,
i doba 3x za krótka żeby wszystko obrobić.
Orim chyba pisał, że lepiej milczeć,
Milczałem jak mogłem, ale i tak mnie z każdej dziury wyciągnęli

A co tam dużo gadać!
Szukam już jakiegoś fajnego jachtu
Na przełom maj/ czerwiec 2017 :)
19 września 2016 21:04 / 5 osobom podoba się ten post
darekr

A co tam dużo gadać!
Szukam już jakiegoś fajnego jachtu
Na przełom maj/ czerwiec 2017 :)

Czy mam rozumiec , ze skladasz mi propozycje ??
19 września 2016 21:14 / 5 osobom podoba się ten post
Moge powiedziec , ze spokojnie , pani z lekka odpuscila nadzorowanie tego i owego , zasypuje mnie opowiesciami z krypty , jest mila , mimo ze ostatnio po antybiotykach ma biegunke .Niech nikt nie mysli , ze sie ciesze , choc najgorszemu wrogowi zawsze zycze tylko rozwolnienia , u niej nawet to mnie nie grzeje , ani nie ziebi.Dzis nie jadla obiadu , poszla spac choc zostawilam jej , nie tknela , wolala zjesc nektarynke , na moja delikatna uwage , stwierdzila ze przeciez cos musi spozyc.Mnie to kolo piora , zlosliwie czy nie , mam na to wyjechane....
19 września 2016 21:35 / 7 osobom podoba się ten post
Do południa spokojnie i leniwie. Po południu zawiozlam babcie do kumpeli a sama pojechalam do rossmana zakupić dla córki odplamiacz bo podobno u nas takiego nie ma.
Jak wróciłam i zajrzalam na nasze forum to dostałam ataku śmiechu co się w ciemnym lesie nawyprawiało....i nie tylko. Później sledziłam uważnie każdy post....i znowu kawały i anegdoty Fioletowej wprawiły mnie w doskonały nastroj. I w takim nastroju żegnam się z Wami i zycze dobrej nocy.
19 września 2016 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

Margolcia w zyciu nie myślałam ze bedzie mi tak ciężko na duszy. Nie mogę o niczym innym myslec. Jescze popłacze wieczorem :-(

Będzie, jeszcze nie raz popłaczesz gdy sobie wspomnisz. Żal .....
19 września 2016 21:40 / 4 osobom podoba się ten post
pytajka

margolcia-jesteś DE BEST!:-)

Ja jestem porąbana jak jestm niewyspana, i tyle, nie mam kontroli nad tym co robię. Starość
19 września 2016 21:42 / 8 osobom podoba się ten post
magdzie

Czy mam rozumiec , ze skladasz mi propozycje ??

No i gdzie się " toto " wpycha ? masz chłopa ? .....mało to panienek , rozwódek , wdówek tutaj mamy ? Bezczelna źmija !