Jak minął dzień

19 września 2016 21:49 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i gdzie się " toto " wpycha ? masz chłopa ? .....mało to panienek , rozwódek , wdówek tutaj mamy ? Bezczelna źmija ! :lol1:

Podobno to najlepsze sa mezatki i jeszcze pewne !!!
Zazdrosnica jedna , jeszcze na swieta noc czlowieka chce zdenerwowac , @ WIELKA 
19 września 2016 21:51 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Muszę pomysleć, po nocnym horrorze mam problem z koncentracją, jak masz jakiegoś pomysła to dawaj!

Mam propozycje: praniopiranie gaciowe
19 września 2016 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Czy mam rozumiec , ze skladasz mi propozycje ??

Na jachcie prócz mnie i Marty,Napewno jeszcze ze dwie dziewczyny się zmieszczą :)
19 września 2016 21:58 / 5 osobom podoba się ten post
darekr

Na jachcie prócz mnie i Marty,Napewno jeszcze ze dwie dziewczyny się zmieszczą :)

No wiesz co Darek!!!!!!!! Teraz to po bandzie poszedles i to jak .Czworokat Ci sie marzy ?? O nie nie kochanienki , jak juz to zabieramy dwa chlopy jeszcze , zadnych dziewczynek , ja Ci z glowy wybije takie wynaturzenia 
19 września 2016 21:59 / 4 osobom podoba się ten post
darekr

Marcie załatwi się na " ten czas " jakąś dobrą sztelkę , dobrze płatną a pieniądz kusi .....No nie ! dopiero się wczytałam " jeszcze dwie " ?iiiiiiiii , gdzie tam , to ja rezygnuję ....chyba , że się zastanowisz do przyszlego roku
19 września 2016 22:06 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Marcie załatwi się na " ten czas " jakąś dobrą sztelkę , dobrze płatną a pieniądz kusi :-):-):-).....No nie ! dopiero się wczytałam " jeszcze dwie " ?iiiiiiiii , gdzie tam , to ja rezygnuję :-)....chyba , że się zastanowisz do przyszlego roku :-):lol3:

No nie można zacytować dwu postów na raz!
Więc to do Magdzie i Barbary-
NO nie przesadzajcie z tą zazdrością! !!
Ja jakoś się podzielę między Wami :))
Zrobię wszystko żeby wam było dobrze -
- na jachcie 
19 września 2016 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
leni

z tego co wiem, to po rozwodzie tylko do panienskiego nazwiska mozna wrocic a to , o czym piszezsz to sadownie i trzeba miec dobre wytlumaczenie , dlaczego chce sie zmienic. Gdyby mozna tak bylo jak piszesz, to bylabym Lena Korn:-)

Nie.Jesli panieńskie było np.ośmieszające albo budzące dziwne skojarzenia/Ciapa,Krowa,Pacan-sa takie!/to można je zmienić ,ale tylko dodając końcówkę ski,cki,icz,np.Pacanowicz,Krowińska,Ciapkowski/Można tez zmienić imię po osiagnieciu pełnoletności,również trzeba uzasadnić-np.Hermenegilda chcaca zostac Zuzanną dostanie zgode niemal od reki,ale już Jacek chcacy byc Pawłem,nie.Wniosek składa sie w swoim USC-osoby dorosłe.Sądownie zmienia się tylko niepełnoletnim do 13 roku zycia/starsze niepełnoletnie sąd może spytać czy się zgadzają na zmianę/.
19 września 2016 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
Poszukajcie sobie swoich nazwisk:)Fajna zabawa:) http://www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/html
19 września 2016 22:24 / 7 osobom podoba się ten post
darekr

No nie można zacytować dwu postów na raz!
Więc to do Magdzie i Barbary-
NO nie przesadzajcie z tą zazdrością! !!
Ja jakoś się podzielę między Wami :))
Zrobię wszystko żeby wam było dobrze -
- na jachcie 

Jedna do garów szorowania,druga pokład do białości ,Marta za sterem, a Darek będzie leżał na rufie i opalał członki:):):):)
19 września 2016 22:34 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Jedna do garów szorowania,druga pokład do białości ,Marta za sterem, a Darek będzie leżał na rufie i opalał członki:):):):)

Członki wygodniej na dziobie sie opala - 
- zapytaj Marty, ona wie coś na ten temat :)
20 września 2016 07:39 / 10 osobom podoba się ten post
Jak już weszłam na konto-jak to się mówi-to napiszę co nieco.
Tak więc(i wiem,że tak się nie zaczyna,ale nic to)-tak więc,do laptopa swojego nie podchodzę wcale,bowiem problemy z dostępem mnie powalają.Szefowa moja nawet zakupiła dla mnie sticka-na umowę-i też nie działa.Mają przyjść ludzie z firmy i zobaczyć na miejscu w czym problem.A ponieważ łączności internetowej ze światem nie mam-nie udzielam się.Zaczytywałam się )Kindel działał),TV oglądałam i spałam-całymi dniami.O jedzeniu nie wspominając.Q tzw.miedzyczasie musiałam wykopać 4 groby dla moich maleńkich królików,które zmarły z nieznanych przyczyn.Jedno maleńkie życie uratowałam-osesek króliczy odrarowany i żyje,choć wykarmienie maleńkiego królika jest trudne,bo nie toleruje zastępczego mleka.Ten kilkudniowy ma wolę życia-trzymamy go na elektrycznej macie(ciepło) i karmimy mini strzykawką kocim mlekiem.Maluch żyje już 3 dzień0i nabieram wiary,że przeżyje.Poza tym dzień podobny do dnia-już nie rozróżniam,piatek jest czy poniedziałek.Poza tym do dentysty mam termin-chirurgia szczękowa-będą mi(mam nadzieję)leczyć zęba kanałowo-po mikroskopem.Ma kosztować min 300e-ciekawe,czy mój ubezpieczyciel to uzna?Poza tym nic nowego-zniechęcenie poracą totalne,widoki na urlop zerowe,włosy odrastają,a niemieccy fryzjerzy robią ni tylko masakrę i nawet myślę o tym,że pojadę na dziń jeden do kraju-do fryzjera.,
Poza tym wszystko w normie-może poza moim zdrowiem psychicznym().
20 września 2016 09:44 / 4 osobom podoba się ten post
Impala

Jak już weszłam na konto-jak to się mówi-to napiszę co nieco.
Tak więc(i wiem,że tak się nie zaczyna,ale nic to)-tak więc,do laptopa swojego nie podchodzę wcale,bowiem problemy z dostępem mnie powalają.Szefowa moja nawet zakupiła dla mnie sticka-na umowę-i też nie działa.Mają przyjść ludzie z firmy i zobaczyć na miejscu w czym problem.A ponieważ łączności internetowej ze światem nie mam-nie udzielam się.Zaczytywałam się )Kindel działał),TV oglądałam i spałam-całymi dniami.O jedzeniu nie wspominając.Q tzw.miedzyczasie musiałam wykopać 4 groby dla moich maleńkich królików,które zmarły z nieznanych przyczyn.Jedno maleńkie życie uratowałam-osesek króliczy odrarowany i żyje,choć wykarmienie maleńkiego królika jest trudne,bo nie toleruje zastępczego mleka.Ten kilkudniowy ma wolę życia-trzymamy go na elektrycznej macie(ciepło) i karmimy mini strzykawką kocim mlekiem.Maluch żyje już 3 dzień0i nabieram wiary,że przeżyje.Poza tym dzień podobny do dnia-już nie rozróżniam,piatek jest czy poniedziałek.Poza tym do dentysty mam termin-chirurgia szczękowa-będą mi(mam nadzieję)leczyć zęba kanałowo-po mikroskopem.Ma kosztować min 300e-ciekawe,czy mój ubezpieczyciel to uzna?Poza tym nic nowego-zniechęcenie poracą totalne,widoki na urlop zerowe,włosy odrastają,a niemieccy fryzjerzy robią ni tylko masakrę i nawet myślę o tym,że pojadę na dziń jeden do kraju-do fryzjera.,
Poza tym wszystko w normie-może poza moim zdrowiem psychicznym(:kontuzja:).

Mi juz tez psycha siada  w tym wariatkowie  
20 września 2016 11:48 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

Członki wygodniej na dziobie sie opala - 
- zapytaj Marty, ona wie coś na ten temat :)

No proszęę.. forumowi Panowie odkrywają swoje drugie oblicze :)
Mam nadzieję, że nie będzie lekcji pokazowych 
20 września 2016 12:09 / 7 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Mam nadzieję, że nie będzie lekcji pokazowych :odkurzanie:

Czemu nie ?? ja tam bym poogladala czasem jakies czlonki ...meskie oczywiscie , prazace sie w sloncu , )))
20 września 2016 18:41 / 6 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Mam nadzieję, że nie będzie lekcji pokazowych :odkurzanie:

Mówiłem, że Marta wie, że członki na dziobie lepiej się opala,
Elfinko - Ty donosicielko jedna Ty :)))
A Wy to tylko o jednym :)))
A ja to miałe na myśli :