Jak minął dzień

20 września 2016 21:03 / 10 osobom podoba się ten post
Nawet , nawet bylo ok , ale nie chce mi sie pisac dzis , jak widze co sie dzieje tera na forum , to nie moje klimaty , ja odpadam . Lubie przede wszystkim spokoj , chce sie posmiac bo lubie , nawet z siebie , dzis tego nie ma. Dobranoc wszystkim..
21 września 2016 02:41 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Nawet , nawet bylo ok , ale nie chce mi sie pisac dzis , jak widze co sie dzieje tera na forum , to nie moje klimaty , ja odpadam . Lubie przede wszystkim spokoj , chce sie posmiac bo lubie , nawet z siebie , dzis tego nie ma. Dobranoc wszystkim..:-(

Magdzie, bardzo Cię przepraszamy w imieniu Zespołu Opiekunki24.pl
Obserwujemy sytuację, gdyż mamy ku temu pewne powody, o których dowiecie się w najbliższym czasie.. ale zanim to nastąpi..

.. czasami musi się zachmurzyć i popadać, by później chmury przegonić, pozostawiając czyste niebo :)

21 września 2016 07:08 / 7 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Magdzie, bardzo Cię przepraszamy w imieniu Zespołu Opiekunki24.pl
Obserwujemy sytuację, gdyż mamy ku temu pewne powody, o których dowiecie się w najbliższym czasie.. ale zanim to nastąpi..

.. czasami musi się zachmurzyć i popadać, by później chmury przegonić, pozostawiając czyste niebo :)

Ale Ty mnie nie przepraszaj , bo i za co ? Forum , to forum dzueja sie rzeczy dziwne i ciekawe.Nie zawsze mam czas i checi oby uczestniczyc w nim , a tym bardziej jak widze , ze cos sie zaczyna, no ale czasem musi sie cos dziac , zeby byla wieksza ogladalnosc , tak jak wczoraj zalukalam bylo prawie 30 osob czekajacych na rozwoj wydarzen.
Jestem duza dziewczynka i jak cos mi sie nie podoba , wole sie wylaczyc , a czas poswiecic na cos bardziej pozytecznego.
Ale dziekuje za wsparcie i zycze milego dnia.
21 września 2016 21:06 / 8 osobom podoba się ten post
Jest moj ulubiony temat hihi.
Duzo dzis pracy bylo , to nie nowosc tutaj.Zaraz po myciu i sniadaniu pojechalam ( czytaj pchalam)z pania do dentysty , mialam nie robic obiady , tylko kupic po kielbasce dla mniebi dla dziadka.Jakos szybko wizyta zaliczona w gabinecie ok 10 minut, wiec pani stwierdzila , ze zrobie szybko cos w domu , bo i ona tez bedzie mogla jesc.Zrobic cos tzn zas ten przeklety Bofrost , juz nie napisze czym on mi wychodzi.No ale na moje jakies wczesniejsze sugestie , dostalam wyklad , ze to dania z najwyzszej polki , sa mrozone i pakowane bardzo swieze.Nawet takich w sklepie produktow nie kupie .Malo tego , jak zrobi sie danie , a ono nie bedzie smakowac , to sie dzwoni do przedstawiciela z reklamacja , a on przywozi inne danie !!! Istne cuda , moze Polk i by kombinowal , najpierw by zjadl , a pozniej reklamowal , ze niedobre bylo , ale Niemiec? gdzie ponad polowa niemieckich zon nie umie wody w garnku zamieszac , a co dopiero gotowac...no dla nich to smaczne bardzo.No obiad zrobiony , udalam sie na moja pauze , po niej zakupy , kolacja .I nie moge spokojnie z mezem pogadac , bo dzwonek slysze ...schodze na dol , a pani mowi zeby przebrac dziadka bo zrobil w pampersa , sprawdzam nie ma nic !!! Pani - to falszywy alarm .Pozniej schodze jeszcze raz , bo rolety trza zamknac i za pol godziny nastepna wizyta dziadka trzeba przebrac.
Bozeee daj mi sily jeszcze tylko na 8 dni , dla mnie to wszystko jest chore , moze i ja tez ? Juz nic nie wiem...
21 września 2016 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Jest moj ulubiony temat hihi.
Duzo dzis pracy bylo , to nie nowosc tutaj.Zaraz po myciu i sniadaniu pojechalam ( czytaj pchalam)z pania do dentysty , mialam nie robic obiady , tylko kupic po kielbasce dla mniebi dla dziadka.Jakos szybko wizyta zaliczona w gabinecie ok 10 minut, wiec pani stwierdzila , ze zrobie szybko cos w domu , bo i ona tez bedzie mogla jesc.Zrobic cos tzn zas ten przeklety Bofrost , juz nie napisze czym on mi wychodzi.No ale na moje jakies wczesniejsze sugestie , dostalam wyklad , ze to dania z najwyzszej polki , sa mrozone i pakowane bardzo swieze.Nawet takich w sklepie produktow nie kupie .Malo tego , jak zrobi sie danie , a ono nie bedzie smakowac , to sie dzwoni do przedstawiciela z reklamacja , a on przywozi inne danie !!! Istne cuda , moze Polk i by kombinowal , najpierw by zjadl , a pozniej reklamowal , ze niedobre bylo :lol3:, ale Niemiec? gdzie ponad polowa niemieckich zon nie umie wody w garnku zamieszac , a co dopiero gotowac...no dla nich to smaczne bardzo.No obiad zrobiony , udalam sie na moja pauze , po niej zakupy , kolacja .I nie moge spokojnie z mezem pogadac , bo dzwonek slysze ...schodze na dol , a pani mowi zeby przebrac dziadka bo zrobil w pampersa , sprawdzam nie ma nic !!! Pani - to falszywy alarm .Pozniej schodze jeszcze raz , bo rolety trza zamknac i za pol godziny nastepna wizyta dziadka trzeba przebrac.
Bozeee daj mi sily jeszcze tylko na 8 dni , dla mnie to wszystko jest chore , moze i ja tez ? Juz nic nie wiem...

Dostala kielbaske i narzeka...Zobacz co ja gotuje, to schudniesz od patrzenia...Na Geburstagu karkowke z gryla zjadlam to podskakiwalam z bolu, dobrze, ze tanze byly
21 września 2016 21:44 / 4 osobom podoba się ten post
hawana

Dostala kielbaske i narzeka...Zobacz co ja gotuje, to schudniesz od patrzenia...:sciana:Na Geburstagu karkowke z gryla zjadlam to podskakiwalam z bolu, dobrze, ze tanze byly:kropla potu:

Hawana, te podskakiwanie to byl wstep do tancow, nietypowy ale to tak jak w Janosiku , pamietasz jak Kwicol zaczynal? Widze, ze prowadzimy podobna kuchnie na sztelach Ja tam nie musze sie zastanawiac co mam gotowac, byle tylko marchew i kartofle byly i leci juz wraz z rutyna
21 września 2016 21:51 / 3 osobom podoba się ten post
leni

Hawana, te podskakiwanie to byl wstep do tancow, nietypowy ale to tak jak w Janosiku , pamietasz jak Kwicol zaczynal?:-) Widze, ze prowadzimy podobna kuchnie na sztelach:lol2: Ja tam nie musze sie zastanawiac co mam gotowac, byle tylko marchew i kartofle byly i leci juz wraz z rutyna:-)

No wiesz, glodna nie jestem, ale kotleta to z przyjemnoscia bym zjadla. Ta impreza tez dosc fajna byla i zawsze odmiana. Gdybym sie tam czula jak malpa w zoo, to nie ogladaliby mnie ani minuty i zaden miesny smakolyk by mnie nie skusil.
21 września 2016 21:53 / 6 osobom podoba się ten post
hawana

Dostala kielbaske i narzeka...Zobacz co ja gotuje, to schudniesz od patrzenia...:sciana:Na Geburstagu karkowke z gryla zjadlam to podskakiwalam z bolu, dobrze, ze tanze byly:kropla potu:

Tez schudlam ku mojej radosci , jednak kilowa paczka na 3 osoby , to chyba stanowczo za malo , ale pani trzyma sie wytycznych , jest napisane dla 3 osob ( ale chyba dla dzieci ) i maja sue najesc do bolu. Na ten ryz z warzywami na sama mysl mnie cofa....miala byc kielbaska , ale nie bylo, zreszta jeden pies dotrwam , ale jak wroce do domu ....to wtedy bede najedzona i szczesliwa...
21 września 2016 21:57 / 8 osobom podoba się ten post
magdzie

Tez schudlam ku mojej radosci , jednak kilowa paczka na 3 osoby , to chyba stanowczo za malo , ale pani trzyma sie wytycznych , jest napisane dla 3 osob ( ale chyba dla dzieci ) i maja sue najesc do bolu. Na ten ryz z warzywami na sama mysl mnie cofa....miala byc kielbaska , ale nie bylo, zreszta jeden pies dotrwam , ale jak wroce do domu ....to wtedy bede najedzona i szczesliwa...

Będzie efekt jo-jo ,może lepiej przedłuż kontrakt o kolejne 2 miesiące,utrzymasz metabolizm 
21 września 2016 21:58 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

I tak trzymaj.
Ja zrobie to samo, i nie ujrzą mnie tu, bo synka to już nie trawię dokładnie. Ale szczegóły napiszę z domu...
21 września 2016 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Magda, Ty sie chyba Boga nie boisz!!! 1 KG KIELBASEK dla 3 TRZECH osob to malo???? nie no, teraz to mnie rozlupie. Jak mozna objadac biednych pdp??? Byly czasy i u mnie za zycia dziadka, ze byly kielbaski i miesiwo i kazdego dnia DWA dania na stole i deser, i owoce..... no i sie skonczylo dla mnie nie, ale dla babci , ale nie jest glodna, je to, co jadla przez cale zycie. TEZ SCHUDLA!!!!
21 września 2016 22:03 / 3 osobom podoba się ten post
hawana

No wiesz, glodna nie jestem, ale kotleta to z przyjemnoscia bym zjadla. Ta impreza tez dosc fajna byla i zawsze odmiana. Gdybym sie tam czula jak malpa w zoo, to nie ogladaliby mnie ani minuty i zaden miesny smakolyk by mnie nie skusil.

no i widzisz jak musialas podskakujaco tanczyl po kotlecie??? nie rob wybrykow zywnosciowych, nie sluzy Ci to
21 września 2016 22:04 / 7 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Będzie efekt jo-jo ,może lepiej przedłuż kontrakt o kolejne 2 miesiące,utrzymasz metabolizm :lol3:

Oooo nie !!!!!! Nigdy !!!!! To by sie zle skonczylo dla niektorych osob.
Juz wole w domu 2 kg + , , no moze i 3+ chce porzadnie zjesc , cos gotowanego , smacznegk , oj oj slinka mi leci juz...
21 września 2016 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Oooo nie !!!!!! Nigdy !!!!! To by sie zle skonczylo dla niektorych osob.:wysmiewa:
Juz wole w domu 2 kg + , , no moze i 3+ chce porzadnie zjesc , cos gotowanego , smacznegk , oj oj slinka mi leci juz...

Zartuje sobie z ciebie,ale sama dobrze wiem jak to jest jadac byle co i w dodatku mało. Ostatnio jakoś dobrze trafiam i niestety sama musze uważac co kupuję...ech...
21 września 2016 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zartuje sobie z ciebie,ale sama dobrze wiem jak to jest jadac byle co i w dodatku mało. Ostatnio jakoś dobrze trafiam i niestety sama musze uważac co kupuję...ech...

a ja se pojem porzadnie w weekend jak mi Andy ugotuje