Hmmm...jestem prorokiem...
Dobrej nocy wszystkim
Hmmm...jestem prorokiem...
Dobrej nocy wszystkim
No tylko nie mów,że wszystko przeze mnie....
Dzień dobry :))))
Powinien być dobry, zza mgły wygląda slońce.Kawę już wypiłam, babunia po śniadaniu zaległa na kanapie.
Przywitałam ten dzień szorują toaletę, dziadzio ma niezły rozrzut:( Zrobiłam to z z pewnym obrzydzeniem, ale i z wrodzoną godnością osobistą, bacznie uważająć, aby mi korona z glowy nie spadła :)Mogę brać udział w kastingu na babcię klozetową.
A tak z innej beczki, czy Wielka Inkwizycja już skończona? Trzeba ugasić ten stos, czas palenia czarownic już dawno się skończył.
Miłego dnia :)))
A ja się cieszę,że żadne choróbsko mnie nie bierze:)Babcia twierdzi,że na bank w poniedziałek wraca,ale babka z Pflege dzwoniła do niej i wybiła to jej z głowy.Babcia tłumaczyła przez telefon,ze ona w szpitalu zwariuje,bo nie wie co się tu dzieje:) Chcę jednak zrezygnowac z tego zlecenia,bo jak babcia wróci i zacznie mi pokazywać moje domniemane niedociągnięcia,które mogły się stać,jak ona w szpitalu była,to dojdzie do konfrontacji.Widocznie chemia się nie zgadza;)No i na oku jest inne zleconko:)
Acha,dzisiaj trochę lepiej się czuje,to co pół godziny wydzwania;)
Tina jakby jednak doszlo do tej konfrontacji........ stawiam na Ciebie, ha ha ha . Ale zarty na bok, ciezki orzech ta Twoja babcia, masz okazje zmieniaj sztele, szkoda nerwów.
dziewczyny mam pytanie, nie wiem czy powinnam, ale czy zlecenia bierzecie bezpośrednio od firm, czy może znajdujecie je same?
Na co zwracacie uwagę przy kolejnych zleceniach? Pytam się bo jestem nowa, wiem, że moje zlecenie kończy się 7 października, a firma z którą jestem, powiedziała, że to za wcześnie jeszcze szukać kolejnego bo jest jeszcze trochę czasu.
dziewczyny mam pytanie, nie wiem czy powinnam, ale czy zlecenia bierzecie bezpośrednio od firm, czy może znajdujecie je same?
Na co zwracacie uwagę przy kolejnych zleceniach? Pytam się bo jestem nowa, wiem, że moje zlecenie kończy się 7 października, a firma z którą jestem, powiedziała, że to za wcześnie jeszcze szukać kolejnego bo jest jeszcze trochę czasu.