Na wyjeździe #13

08 września 2014 15:55 / 3 osobom podoba się ten post
Był eismann. Lubię wizyty tego pana :)
08 września 2014 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Był eismann. Lubię wizyty tego pana :)

A u mnie dzisiaj był jak w każdy poniedziałek eiermann !:).... Choć to chłop z jajami , ale nie cieszę się tk jak Ty !:)... lody , to nie jaja !-:))))
08 września 2014 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A u mnie dzisiaj był jak w każdy poniedziałek eiermann !:).... Choć to chłop z jajami , ale nie cieszę się tk jak Ty !:)... lody , to nie jaja !-:))))

Haha :D
08 września 2014 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
Jadę do domku o jeden dzień wcześniej cieszę się jak dziecko -będę miała czas na zakupy z córką ,to też cieszy ,mniej wydawanie kasy.
08 września 2014 19:52
"Ich fotografie stały się częścią naszej zbiorowej świadomości i gdy świadomość wyewoluowała w zbiorowe sumienie, zmiany okazały się być nie tylko możliwe, ale i nieuchronne".
A chciałam tylko tłumaczenie jednego małego wyraziku. )
08 września 2014 20:31
W sąsiedztwie jest jakas polska "domówka".... O,matko jak przeklinają....
08 września 2014 21:36
Kto idzie ze mną na papieroska ? nawet mogę poczęstować !.. a co mi tam ! :)
08 września 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A zapalę -chociaż nie palę.Denerwuje sie,bo moja córeczka jest  w czwartym miesiacu ciąży,plami od rana ,a nie chce jechać na izbę,bo ginekolog kazał jej czekac do rana!Nockę mam z głowy.
08 września 2014 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochana namówiłaś mnie , idziemy na fajeczke na balkonik . Popatrzymy przy okazji wspólnie na piękny księżyc ....
08 września 2014 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

a daj jednego, a co mi tam, już się dzisiaj poryczałm, jak babcia pójdzie spać to zakurzę :)
08 września 2014 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

A zapalę -chociaż nie palę.Denerwuje sie,bo moja córeczka jest  w czwartym miesiacu ciąży,plami od rana ,a nie chce jechać na izbę,bo ginekolog kazał jej czekac do rana!Nockę mam z głowy.

Kruszynka moja córcia też jest w ciąży i też co rusz ma plamienia i bakterie w moczu . Kilka razy już była w szpitalu , bo miała zagrożenie zatrucia ciazowego , a lekarz też kazal czekac . Moja córka to już prawie ma końcówkę , bo termin ma na połowę paż=ździernika .
08 września 2014 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

a daj jednego, a co mi tam, już się dzisiaj poryczałm, jak babcia pójdzie spać to zakurzę :)

Mnie też coś dzisiaj się zbierało na wycie , ale wzięłam na wstrzymanie :)... nie jestem zabobonna , ale w poniedziałki jak mam humor - cały tydzień fajny , jak nerwy - to nerwówa też cały tydzień !... a moja Pani , po tym moim urlopie jest wyjątkowo upierdliwa !:(... Już zdawało mi się , że jak znam warunki to będę miała nie najgorzej , ąle coś się negatwnie nastawiam , przeszkadza mi to marudzenie , sama siebie w duchu opitalam , że mogę gorzej trafić , że mam nie narzekać ... Chyba muszę posłuchać rad Romki i wychodzić codziennie , ale na razie mi to nie wychodzi , bo co dzień jakaś atrakcja : a to gimnastyka , a to następczyni Kaszpirowskiego a to jeszcze ktoś i nigdy nie o tej samej godzinie ...a ja se tak czekam i czekam ....no a pózniej ochota na wyjście przechodzi i stąd te dołki :).....Kruszynka , trzymam kciuki - będzie dobrze :)
08 września 2014 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
tak sobie siedzę z babcią, ona zapatrzona w tv ja w neta, weszłam z ciekawości na portal mypolacy.pl i czytam
"Pan porusza se samodzielnie, sam przyjmuje posilki, chodzi do toalety, wesoly z humorem, poczatkowa demencja, , rozumie co sie do niego mowi po niemiecku. w nocy spi. Potrzebna Pani , ktora zna jezyk NIEMIECKI i gotowa przyjaechac na 12.09.2014 Dodatkowy tel. 00491751818872"
ale najbardziej mnie rozbawiło: "rozumie co się do niego mówi po niemiecku" buuaaahhahahah
08 września 2014 22:09
agamor

tak sobie siedzę z babcią, ona zapatrzona w tv ja w neta, weszłam z ciekawości na portal mypolacy.pl i czytam
"Pan porusza se samodzielnie, sam przyjmuje posilki, chodzi do toalety, wesoly z humorem, poczatkowa demencja, , rozumie co sie do niego mowi po niemiecku. w nocy spi. Potrzebna Pani , ktora zna jezyk NIEMIECKI i gotowa przyjaechac na 12.09.2014 Dodatkowy tel. 00491751818872"
ale najbardziej mnie rozbawiło: "rozumie co się do niego mówi po niemiecku" buuaaahhahahah

No bo im chodziło,,że ta demencja nie taka zawansowana i dziadzio jeszcze pojmuje znaczenie słów.
08 września 2014 22:10 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

Wiesz , bo może tak być jak kiedyś spotkałam znajomą i wypytywała mnie jak mi tu jest itd. a w końcu się pyta : " a to po jakiemu tam gadasz ? " a ja jej błyskawicznie : " jak to w Niemczech , po wietnamsku ! ".... :)))))