Wykorzystam ten wątek do przywitania się z Wami. Przede mną pierwszy wyjazd i jestem w wielkim stresie. Na razie czytam forum i zbieram wszystkie istotne informacje. Mam nadzieję, że trafię w dobre miejsce.
Wykorzystam ten wątek do przywitania się z Wami. Przede mną pierwszy wyjazd i jestem w wielkim stresie. Na razie czytam forum i zbieram wszystkie istotne informacje. Mam nadzieję, że trafię w dobre miejsce.
Dzięki:) Pracowałam już w Niemczech jako au pair, więc po raz pierwszy do Niemiec nie jadę. Ale wiadomo każda rodzina jest inna, różnie można trafić.Tym bardziej, że jestem dość młoda i trochę się obawiam jaki stosunek będą mieli do mnie przyszli pracodawcy z racji wieku.
Amelko,uwierz mi,40 km rowerkiem,to dla mnie sama przyjemność.Niestety,nie mam tutaj takiego sprzętu,nie mam też wolnego-siedzę jak muł w domu,dlatego jak nie mogę wyjść na zakupy,to odczuwam to boleśnie-bo to oznacza,że nie wychodzę wcale z domu(tylko śmieci wyrzucić-a to się nie liczy).
Ale jutro będzie lepiej.
P.S-awatarka tez zmieniłam,jak wszyscy sobie pozmieniali-lubię czarny kolor.
A czarna Impala, ktora pokazuje amelce czerwonego jezora, zamiast wsiasc na rower i tak jak amelka zrobic ze 40 km, wykorzystujac ostatnie juz dni pieknej, jesiennej pogody, zamiast Impala poogladac klucze odlatujacych ptakow, no to siedzi Impala przy kompie i marudzi na to, ze Pan Bog niedziele nam zeslal dzisiaj, ktora na szsczesci dla Impali wlasnie sie konczy.