To oglądam za granicą 1

03 września 2013 20:35
Mam wielką prośbę . Szukam filmu Wernera Herzoga ,,Krzyk kamienia '' . Może być w wersji niemieckiej albo innej z angielskimi napisami .Moje grzebanie w necie było bezowocne .Może ktoś się z nim spotkał - szczególnie miłośnicy gór lub filmów Herzoga . Będę bardzo wdzięczna !!!
03 września 2013 20:36
To film gdzie współreżyserem był Messner.
03 września 2013 22:47
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/13745/krzyk_kamienia_cerro_torre_schrei_aus_stein_1991_.html
03 września 2013 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Serdeczne dzięki , będę się jutro delektować !
06 września 2013 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
Jest już pierwszy odcinek 3 sezonu "Homeland" ale jeszcze nie ma napisów.
12 września 2013 22:17 / 1 osobie podoba się ten post
Zaczął się kolejny sezon "Homeland" i "Sons of anarchy"! Są pozytywy zakończenia lata.
12 września 2013 22:25
Widziałam , że pojawił się pierwszy odcinek Sons ale wersja oryginalna a mój angielski ,,do słuchania'' jeszcze za słaby - poczekam na polskie napisy .Zresztą dziś grzecznie idę zaraz spać - jutro jedziemy na Aletschgletscher lub Zermatt . Prezent od rodziny na pożegnanie - za 2 tyg wracam do PL .
17 września 2013 23:17
Własnie łyknąłem najnowszy odcinek "Breaking bad". To co wyrabia Walt przechodzi ludzkie pojęcie. Nic nie zdradzę więcej, trzeba zobaczyć, ale końcówka serialu bardzo mroczna i krwawa.
07 października 2013 21:13
opiekun_Janusz

Zacząłem wczoraj oglądać "Homeland" - w Iraku znajdują zaginionego przed 8 laty żołnierza. Wraca do USA jako bohater narodowy. Jedna agentka służb wywiadu USA podejrzewa, że wyprano mu mózg i jest on teraz agentem pracującym dla al-kaidy. Pierwszy odcinek zapowiada się ciekawie.

Dopiero teraz zaczęłam odglądać "Homeland". Jestem na etapie sezon 2 odc. 9 . 
Janusz - poleciłeś znakomity film, wielkie dzięki.
07 października 2013 21:45
Nie ma sprawy. A ja czekam na napisy do 2 odcinka 3 sezonu. Tak samo nie mogę się doczekać napisów do najnowszego odcinka "Sons of anarchy" - a serial naprawdę trzyma poziom! Nie wiem co dziś będe oglądał. Zastanawiam się czy nie obejrzeć "Szakala" z Willisem. Już kiedyś widziałem, ale chyba warto odświeżyć. Są jakieś dobre filmy, które możecie polecić? Tylko nie romasidła...
07 października 2013 21:51
opiekun_Janusz

Nie ma sprawy. A ja czekam na napisy do 2 odcinka 3 sezonu. Tak samo nie mogę się doczekać napisów do najnowszego odcinka "Sons of anarchy" - a serial naprawdę trzyma poziom! Nie wiem co dziś będe oglądał. Zastanawiam się czy nie obejrzeć "Szakala" z Willisem. Już kiedyś widziałem, ale chyba warto odświeżyć. Są jakieś dobre filmy, które możecie polecić? Tylko nie romasidła...

Z nieromansideł mogę polecić "Lot" "Śniegi wojny" I "Połączenie"jeśli nie oglądałeś:)
07 października 2013 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
07 października 2013 23:56

DLa tych ,ktorzy lubia mocne kino" Gothica" z Hally Berry, i moje trzy ulubione -"Trzy metry nad niebem " ale ten z 2010 r ,i "Wciaz ja kocham " "Atlas chmur"
10 października 2013 23:00
efka66

Z nieromansideł mogę polecić "Lot" "Śniegi wojny" I "Połączenie"jeśli nie oglądałeś:)

"Lot" widziałem! Niezły film. 
11 października 2013 09:00
Skonczylam wlasnie ogladac Homeland, super Serial. Dwa pierwsze sezony trzymaja w napieciu, trzeci juz niebardzo, ale moze jeszcze cos sie rozkreci.
Januszu masz duzego plusa za to, ze poleciles ten film na forum.