To oglądam za granicą 1

11 października 2013 09:04
Ja tam Pamiętniki wampirów męczę:)
11 października 2013 09:41
witam mam do was pytanie mam jechac do pracy pod koniec pażdziernika ale u mojej podopiecznej nie ma internetu jak wy radzicie sobie z tym problemem z góry dziękuję za odpowiedzi
11 października 2013 09:45
http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/282
11 października 2013 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Co oglądam ?? Telewizor, to znaczy Fernsehapparat, bo programów jak ni ma tak ni ma ! Frau obiecała juz na poczatku wrzesnia jak przybyłem z odsieczą, no i że internet lepszy będzie, bo jest słaby, żadnego filmu, clipu muzycznego nie idzie oglądać.
Głupio zagadałem na poczatku, że na Tv mi nie zależy, potem, że dla nauki języka jednak tak, no i może mój zmiennik sie doczeka :) Dzis mieli znów przyjśc fachowcy, ale nie przyszli...;)

Nasi lepsi, może czasem 'wczorajsi' ale zrobią.

A tu? Wstyd :))))
11 października 2013 09:56 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Co oglądam ?? Telewizor, to znaczy Fernsehapparat, bo programów jak ni ma tak ni ma ! Frau obiecała juz na poczatku wrzesnia jak przybyłem z odsieczą, no i że internet lepszy będzie, bo jest słaby, żadnego filmu, clipu muzycznego nie idzie oglądać.
Głupio zagadałem na poczatku, że na Tv mi nie zależy, potem, że dla nauki języka jednak tak, no i może mój zmiennik sie doczeka :) Dzis mieli znów przyjśc fachowcy, ale nie przyszli...;)

Bo Niemcy Prowincjuszu wychodza z zalozenia, ze" obiecac zawsze mozna" czyli na nasze przelozyc to jest: obiecanki macanki, a glupiemu stoi. U mnie jest tak samo.
11 października 2013 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

A może Frau ściemnia i gra na zwłokę,bo nie usmiecha jej się większych kosztów płacić,aczkolwiek niewielkich i gra na zwłokę.W moim przypadku tak było,no ale marudziłam dostatecznie skutecznie i doczekałam sie stacjonarnego internetu,ale trochę to trwało.Kiedyś były obiecanki o telewizorze dla opiekunki,no i jakoś temat się skonczył,telewizora niet.
11 października 2013 11:01
tina 100%

A może Frau ściemnia i gra na zwłokę,bo nie usmiecha jej się większych kosztów płacić,aczkolwiek niewielkich i gra na zwłokę.W moim przypadku tak było,no ale marudziłam dostatecznie skutecznie i doczekałam sie stacjonarnego internetu,ale trochę to trwało.Kiedyś były obiecanki o telewizorze dla opiekunki,no i jakoś temat się skonczył,telewizora niet.

Jeśli wróce tutaj po przerwie, to może TV juz bedzie :) Może zrobią to dla zmienniczki/zmiennika :) Co do TV to głównie ze wzgledu na język bym chciał, natomiast ból jest z netem ...kiepskim, wolałbym zdecydowanie dobrze hulajacy net :)))
11 października 2013 11:04
margolcia

Bo Niemcy Prowincjuszu wychodza z zalozenia, ze" obiecac zawsze mozna" czyli na nasze przelozyc to jest: obiecanki macanki, a glupiemu stoi. U mnie jest tak samo.

...koszta, koszta, koszta- to dzis najwazniejsze na świecie słowo . I jedyny do nich czasownik : ciąć !
11 października 2013 15:46 / 3 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

...koszta, koszta, koszta- to dzis najwazniejsze na świecie słowo . I jedyny do nich czasownik : ciąć !

No i mam ! pewnie z 200 programów. A juz sobie dworowałem z Frau :) Przyszła ekipa spóźniona, łazili po daszkach, wiercili i zamontowali talerz Astry. Mam nawet al Jazzire arabska, Polonię, Kulture i mnóstwo innych zagranicznych. TV Trwam nie mam, a szkoda, lubiłem czasem zerknąć na "Rozmowy niedokończone "..
Świnia jestem, że tak myślałem źle o swojej szefowej :)))
11 października 2013 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

No i mam ! pewnie z 200 programów. A juz sobie dworowałem z Frau :) Przyszła ekipa spóźniona, łazili po daszkach, wiercili i zamontowali talerz Astry. Mam nawet al Jazzire arabska, Polonię, Kulture i mnóstwo innych zagranicznych. TV Trwam nie mam, a szkoda, lubiłem czasem zerknąć na "Rozmowy niedokończone "..
Świnia jestem, że tak myślałem źle o swojej szefowej :)))

Ależ nie oceniaj się tak surowo;-).Jak się równie szybko z internetem uwinie,to dopiero wtedy;-)).
11 października 2013 21:15
kto zna jakies dobre filmy z nudow już chyba wszystko ogladnelam
11 października 2013 21:24
Anusia02

kto zna jakies dobre filmy z nudow już chyba wszystko ogladnelam

Polecam stronkę z serialami - ze 2-4 dziennie można obejrzeć. Nie wiem, od czego to zależy - czasami mogę tylko dwa i już pisze, że limit przekroczony, czasami oglądam 4 i chyba jeszcze dalej bym mogła.
Jak nie oglądałaś to polecam serial "Gra o tron" - no ale wybór tam duży, to moze co innego Cę zainteresuje. 
11 października 2013 21:26
wichurra

Polecam stronkę z serialami - ze 2-4 dziennie można obejrzeć. Nie wiem, od czego to zależy - czasami mogę tylko dwa i już pisze, że limit przekroczony, czasami oglądam 4 i chyba jeszcze dalej bym mogła.
Jak nie oglądałaś to polecam serial "Gra o tron" - no ale wybór tam duży, to moze co innego Cę zainteresuje. 

napewno cos wybiore wielkie dzieki
11 października 2013 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
No tak - tylko linka nie podałam:) http://scs.pl/
11 października 2013 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ależ nie oceniaj się tak surowo;-).Jak się równie szybko z internetem uwinie,to dopiero wtedy;-)).

neta mam, tylko jutub nie hula, co mnie martwi, bo lubie muzy koncertowej słuchac, nie wciaga filmów, ale dobrze ze z Wami pisac moge, moje drogie Koleżanki :)))