Grimm jest w moich ulubionych serialach na scs.pl, ale jeszcze się za niego nie zabrałam. Nie byłam go pewna, ale skoro polecasz, to zacznę:)
Grimm jest w moich ulubionych serialach na scs.pl, ale jeszcze się za niego nie zabrałam. Nie byłam go pewna, ale skoro polecasz, to zacznę:)
Do Losta miałam jedno podejście, ale obejrzałam pierwszy odcinek i mnie jakoś mocno nie zachęcił.
Mówisz, że jednak warto?
Ja Wichurko uważam że "Lost" jest przereklamowany . Obejrzałam i uczucia mam mieszane . Ma wielu fanów , co uwielbiają ale mnie nie przekonał . Obejrz kilka odcinków i sama podejmiesz decyzję czy warto dalej . Ja widzę że pojawił się nowy odcinek naszego serialu o zombiakach . Czekam na napisy może już jutro będą .
Widzę że jest zerowy odcinek "Gry o tron" nowego sezonu. Na razie bez napisów, ale to chyba w formie trailera dłuższego.
TWD zazwyczaj mają "premierę" w necie w poniedziałek z napisami przed polską premierą na FOX-ie.Wiem,bo kilka razy zdarzała mi się obejrzeć .Ja oglądałam na scs.pl ,zalukaj.pl nie wiem czy ekino.tv też mają.Ja już nowego odcinka 5 serii nie obejrzę a nie wiem czy tam gdzie jadę ( a jadę ogólnie pierwszy raz jako opiekunka) będzie dostęp do netu.Nabrobię jak wrócę
Jak to nie będziesz miała neta ? Tak się nie da. Zakładaj, że będziesz miała. Rodzina zainstaluje, albo opłaci Ci kartę - ostatecznie sama sobie zasponsorujesz. To lek na tęsknotę, depresję i wszelkie dołki. Myśl, że będziesz miała, tylko drogi do realizacji nie znasz.
Na całe szczęście mam w DE kuzyna to mi juz poradził co w razie "w" robić.Tak więc nie mam większego stresa
Zlituj się! Moderator