To oglądam za granicą 1

09 lutego 2015 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Grimm jest w moich ulubionych serialach na scs.pl, ale jeszcze się za niego nie zabrałam. Nie byłam go pewna, ale skoro polecasz, to zacznę:)

Na pewno nie pożałujesz , ja czekam na kolejny sezon :)
09 lutego 2015 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ale fajnie - są już prawie 4 sezony, więc będzie co oglądać:)
09 lutego 2015 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Do Losta miałam jedno podejście, ale obejrzałam pierwszy odcinek i mnie jakoś mocno nie zachęcił.
Mówisz, że jednak warto?

Ja Wichurko uważam że "Lost" jest przereklamowany . Obejrzałam i uczucia mam mieszane . Ma wielu fanów , co uwielbiają ale mnie nie przekonał . Obejrz kilka odcinków i sama podejmiesz decyzję czy warto dalej . Ja widzę że pojawił się nowy odcinek naszego serialu o zombiakach . Czekam na napisy może już jutro będą .
09 lutego 2015 11:31 / 2 osobom podoba się ten post
Widzę że jest zerowy odcinek "Gry o tron" nowego sezonu. Na razie bez napisów, ale to chyba w formie trailera dłuższego.
09 lutego 2015 11:52
BaskaS

Ja Wichurko uważam że "Lost" jest przereklamowany . Obejrzałam i uczucia mam mieszane . Ma wielu fanów , co uwielbiają ale mnie nie przekonał . Obejrz kilka odcinków i sama podejmiesz decyzję czy warto dalej . Ja widzę że pojawił się nowy odcinek naszego serialu o zombiakach . Czekam na napisy może już jutro będą .

Zombiaków już nie mogę strawić:)
Od 2 odcinków nie oglądam, bo przy 5. sezonie tylko się męczyłam. 
09 lutego 2015 12:48 / 1 osobie podoba się ten post
Daria01

Widzę że jest zerowy odcinek "Gry o tron" nowego sezonu. Na razie bez napisów, ale to chyba w formie trailera dłuższego.

ja mam do obejrzenia wszystkie serie, widziałam 4-tą po niemiecku i mi się spodobała, więc będę miała co nadrabiać :)
11 lutego 2015 01:12
Możecie mi polecić jakieś dobre filmy pełnometrażowe na rowerek stacjonarny, bo mi się już moja lista skończyła i nie mam do czego jeździć a tu jeszcze 17 dni na wygnaniu. Wczoraj oglądałam "American History X" z Nortonem. Aż wstyd, że wcześniej tego nie widziałam, bo to już stary film i do tego bardzo dobry!
12 lutego 2015 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dalej nie można oglądać, bo serial cały czas jest kręcony. Zostaje czekać tydzień na kolejny odcinek.
12 lutego 2015 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
http://www.youall.pl/index.php?id=telewizja-online Jak się komuś nudzi :) znalazłam troche polskiej telewizji online:)
12 lutego 2015 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
TWD zazwyczaj mają "premierę" w necie w poniedziałek z napisami przed polską premierą na FOX-ie.Wiem,bo kilka razy zdarzała mi się obejrzeć .Ja oglądałam na scs.pl ,zalukaj.pl nie wiem czy ekino.tv też mają.Ja już nowego odcinka 5 serii nie obejrzę a nie wiem czy tam gdzie jadę ( a jadę ogólnie pierwszy raz jako opiekunka) będzie dostęp do netu.Nabrobię jak wrócę
12 lutego 2015 20:07
ewuchna

TWD zazwyczaj mają "premierę" w necie w poniedziałek z napisami przed polską premierą na FOX-ie.Wiem,bo kilka razy zdarzała mi się obejrzeć .Ja oglądałam na scs.pl ,zalukaj.pl nie wiem czy ekino.tv też mają.Ja już nowego odcinka 5 serii nie obejrzę a nie wiem czy tam gdzie jadę ( a jadę ogólnie pierwszy raz jako opiekunka) będzie dostęp do netu.Nabrobię jak wrócę

Jak to nie będziesz miała neta ? Tak się nie da. Zakładaj, że będziesz miała. Rodzina zainstaluje, albo opłaci Ci kartę - ostatecznie sama sobie zasponsorujesz. To lek na tęsknotę, depresję i wszelkie dołki. Myśl, że będziesz miała, tylko drogi do realizacji nie znasz.
12 lutego 2015 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Jak to nie będziesz miała neta ? Tak się nie da. Zakładaj, że będziesz miała. Rodzina zainstaluje, albo opłaci Ci kartę - ostatecznie sama sobie zasponsorujesz. To lek na tęsknotę, depresję i wszelkie dołki. Myśl, że będziesz miała, tylko drogi do realizacji nie znasz.

Na całe szczęście mam w DE kuzyna to mi juz poradził co w razie "w" robić.Tak więc nie mam większego stresa
12 lutego 2015 20:30
ewuchna

Na całe szczęście mam w DE kuzyna to mi juz poradził co w razie "w" robić.Tak więc nie mam większego stresa

No i właśnie o takie nastawienie mi chodzi. Dla mnie w 3 domach założono internet. Dziś już ludzi nie szokują takie "wymagania" opiekunki. 
12 lutego 2015 20:34
Zabieram zawsze swój dekoder do de.,jutro zakładają mi satelite:)
12 lutego 2015 20:44 / 2 osobom podoba się ten post

Zlituj się! Moderator