To oglądam za granicą 1

31 maja 2015 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Corka mi polecila obejrzeć fil m na yuoutube--Dr Moscati(bardzo mi się podobal). Z boku wyswietlily mi się filmy o podobnej hierarchii wartości np. "Miłość przychodzi powoli' była to pierwsza z siedmiu nastepujacych po niej części.Obejrzalam wszystkie.Następnie film'Maria z Goretti'film o swietej.I potem zaczelam ogladac filmy o swietych(nie wiedziałam ze sa az tak interesujące)o SW.Ricie,"Bakhita",Sw .Jan Bosco,jeszcze o Sw.Franciszku z Asyzu(najmniej mi się podobal ten film).'Sw.Rita z Casci"ten bym polecila na początek i Dr Moscati.
31 maja 2015 14:38
Ja wczoraj ogladalam w TV mecz finalowy z Berlina w pilce noznej! No niestety moja BVB ktorej od dawna kibicuje ma tylko srebro, no szkoda, ze złota nie wywalczyli wczoraj za caloksztalt i za super trenera!
03 czerwca 2015 11:17
Na dzisiejszy wieczór zaplanowałam obejrzeć film "Serena", dramat (2014).
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/22051/serena_2014_.html
03 czerwca 2015 11:25
Ja sobie dzisiaj "Dystrykt 9" obejrzę, bo jeszcze nie widziałam :)
09 czerwca 2015 11:18
Z nudów w pracy oglądałam serial "The following" Z Kevinem Baconem. O ile dwa pierwsze sezony były moim zdaniem słabe, to teraz oglądam trzeci i w końcu scenarzyści staja na wysokości zadania.
09 czerwca 2015 20:25
bieta

Na dzisiejszy wieczór zaplanowałam obejrzeć film "Serena", dramat (2014).
http://zalukaj.tv/zalukaj-film/22051/serena_2014_.html

Ileż się Ciebie naszukałam.Jestem zarejestrowana na zalukaj.TV  i co dalej bo wchodzą mi reklamy i nic nie mogę obejrzeć.Poproszé o instrukcję obsługi dla blondynki.Robię to pierwszy raz,więc boję się ,że jakieś zagrożenia pościągam na tableta.
09 czerwca 2015 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ileż się Ciebie naszukałam.Jestem zarejestrowana na zalukaj.TV  i co dalej bo wchodzą mi reklamy i nic nie mogę obejrzeć.Poproszé o instrukcję obsługi dla blondynki.Robię to pierwszy raz,więc boję się ,że jakieś zagrożenia pościągam na tableta.

Odpisuję dopiero teraz, bo teraz dopiero zawitałam do Opiekunkowa
. _________________________________________________________
Po wybraniu filmu klikam na :
-  oglądaj film online,
-  następnie, (niżej w czarnym oknie) klikam na czerwoną strzałkę, 
-  pojawi się w oknie napis : Close ..... i tu może wyskoczyć jakieś dziadostwo, więc :szybko je zamykam ,co powoduje,
 że wracam na stronę właściwą, klikam naciskam strzałkę i mogę oglądać film.  Ja tak wchodzę, innego sposobu nie mam. 
13 czerwca 2015 14:27
Ostatnio obejrzałam film fabularny 'Ukamienowanie Sorayi''-oparty na autentycznych faktach.Wstrzasajacy film.Pomyslec ,ze nadal ten zwyczaj jest praktykowany w niektórych państwach na swiecie.Polecam zaznaczjac jednocześnie ,ze na pewno ten film nie poprawi nam nastroju.
13 czerwca 2015 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
na CDF ślub księcia Carla Philipa i  Sofi Hellqvist cudna para..... ogladam teraz
13 czerwca 2015 17:42
Carl Philip, książę Värmland urodził się 13 maja 1979 , ja też tylko rok się nie zgadza.
13 czerwca 2015 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

na CDF ślub księcia Carla Philipa i  Sofi Hellqvist cudna para..... ogladam teraz

zgadzam się  zakochańce jak talala  aż łezka w oku się kręci ach...
13 czerwca 2015 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
A jak wykupuję WEEB.TV polską telewizję internetową( kanałów od groma) .Za 30 dni 19,90zł;)
13 czerwca 2015 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
Weeb.tv, dobry wybór.Własnie teraz jest Opole