Właczyłam ,ale nie wiem czy ta jednynka moja to taka sama jak Twoja...jakieś blokowiska włąsnie pokazują i afroamerykanów
Właczyłam ,ale nie wiem czy ta jednynka moja to taka sama jak Twoja...jakieś blokowiska włąsnie pokazują i afroamerykanów
to jest to pestka- Ziemlich beste Freunde- ten murzyn opiekuje sie chorym, swietny film , ogladam trzeci raz
Ja oglądam dużo filmów na pro7, w sumie jak leci o ile mnie zainteresuje. A tak ostatnio oglądałam filmy na podstawie komiksów Marvela, tj. Kapitana Amerykę, Avengersów i całą resztę, plus przystojni aktorzy, tym mnie własna rodzona siostra zaraziła :D to jest tak jak za darmo siostra do kina bierze bo jej mąż iść nie chciał... A i w środy na Pro 7 leci ciekawy serial, Empire sie nazywa opowiada o rodzinie szefa wytwórni muzycznej, nawet mnie zainteresował.
Nie wiem, czy oglądacie programy kulinarne, je je bardzo lubię i uważam, że niemieckie są całkiem fajne ;).
W tym tygodniu w Kuchenschlacht w ZDF gotuje młoda Polka. Dziś zachwyciła jurora polską surówką z kapusty i białym serem :).
Trzymam za nią kciuki, bo gotuje dobrze, a poza tym jest bardzo sympatyczna.
http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/2452654/Die-Kuechenschlacht-vom-21.-Juli-2015#/beitrag/video/2452654/Die-Kuechenschlacht-vom-21.-Juli-2015
Nie wiem, Wichurrka, czy zaglądasz na forum, bo chyba też jesteś na urlopie, ale właśnie na coś się natknęłam. Na podstawie książki "On wrócił", którą kiedyś polecilas, powstał właśnie film :)