Na wyjeździe

17 maja 2013 11:30
Chyba nie bo one są jakby tematyczne-w zależności od tego co sie porusza na danym wątku - w osobnym będą trochę ni przypiął ni przyłatał.Ale jak bardzo przeszkadzają to trudno - jakos się powstrzymamy od rymowania.:(
17 maja 2013 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
tez mysle ze nowy temat jest zbyteczny. "Wzajemna pomoc" - i ru wlasnie powinny byc. To tez forma pomocy dla zmeczonych i zestresowanych
17 maja 2013 12:06 / 2 osobom podoba się ten post

Więc nie zakładam go

17 maja 2013 12:06 / 3 osobom podoba się ten post
Co tam smutki co tam deszcze ja pieniedzy nie mam jeszcze hej wyplato hej pieniazki chodzie predko do mej raczki.Jak juz raczka bedzie pelna to na Frau spojrze spode lba i ochoczo krzykne PA PA PA
17 maja 2013 12:35
judora

Cudny ten wierszyk :) Przepiszę i na ścianie powieszę. Może mnie zmotywuje a jak nie to na pewno rozśmieszy ponownie.

Mój podopieczny dał dziś czadu. Wstał w nocy (zapomniałam włączyć melder ruchu), przytuptał do pokoju w którym śpię i jak wstałam to zajął moje łóżko. Wzięłam swoją pościel i polazłam do sypialni ale jemu u mnie było niewygodnie i próbował wstać a łóżko jest nisko więc musiałam  Go trochę podnieść. Po tych perypetiach wrócił do siebie i do teraz nie chce się ruszyć ( dałam mu śniadanie w łóżku) a ja nie mogę iść pod prysznic, bo nie wiem czy mi nie wlezie do łazienki :)

Judora co on szukał w twoim łóżku obleśniak ,niby chory ale wiedział gdzie się zawleść:))
17 maja 2013 12:38 / 5 osobom podoba się ten post
Hej obiadek sie gotuje a ja wlasnie sie szykuje na spacerek tak wesoly coby zgubic tluszczu zwoly.

Niech me Panstwo se zajada co tam Dama na stol poda.

Niech sie racza sola,octem a ja sobie w lasku spoczne.

Pooddycham tam powietrzem to i pluca swe przewietrze.

Wroce lekka jak pioreczko i popedze do biureczka,gdzie laptopik se moj stoi.

Zerkne co tam dzis na Forum,potem legne sie do wyrka bo to przeciez najmilsza chwilka.
17 maja 2013 12:57
Ja zaraz jadę na obiad z Panem domu :)
Miłego zyczę :)
17 maja 2013 13:21 / 4 osobom podoba się ten post
Wyszłam ja także ze swojej norki.
O, jak dużo mam tej orki.
Tutaj zaległości i tam zaległości.
O jak dużo dzisiaj było gości.
Także bardzo się skupiłam
i coś nagryzmoliłam.
Ten portal wciąga mnie jak słodycze...
Nie wiem na co ja liczę?
Zamiast niemiecki wbijać do głowy
to ja liczę na bilet ulgowy???
17 maja 2013 14:03
Ja się posikam z radochy !! Ale fajnie rymy lecą !! Dzisiaj mam wizyty z Urzędu i koordynator itp, itd. Od dwóch dni drzwi się nie zamykają ale jeszcze dzisiaj i będzie OK. Pomorduje ich wszystkich i zakopię w ogródku, pod truskawkami !!
17 maja 2013 14:08 / 3 osobom podoba się ten post
kto lubi REAGGE --Mesajah

http://www.youtube.com/watch?v=v-1XTt0_7TU

POSŁUCHAJCIE
17 maja 2013 14:09 / 1 osobie podoba się ten post
Szkoda truskawek!
17 maja 2013 14:10
alexia

Szkoda truskawek!

To do Mychy.
17 maja 2013 14:10
alexia